Mamici de iulie - august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 28
adelapop spune:
geliza si eu am cumparat solutia de la chicco dar nu stiu daca pot steriliza si pompa de muls in ea
ce parere ai??? eu de fapt asta vroiam sa intreb dar sunt gravi si am uitat![]()
quote:
Originally posted by geliza
Adelapop, eu o sa le sterilizez cu solutie...ca am tot fiert la Mara si mi-e iesit pe nas...si n plus se si cam strica
Eliza35+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
millikiki spune:
.
Neatza burticutelor si deja mamicilor am si eu o mare intrebare pentru fetele care au nascut cu cezariana si cu anestezie rahi-peridurala,de unde v-ati cumparat trusa de anestezie?toate sunt la fel?pentru ca eu am intrebat la municipal si mi-au spus ca costa 1700 dar ca ametita
nu am cerut si eu sa vad cum arata si am mai gasit si la alte farmaci dar mult mai ieftine,toate or fi la fel si difera doar pretul sau chiar or fi diferite?Voi ce stiti.
Va rog mult daca stiti ceva spuneti-mi si mie ca tare sunt

CRISTINA-ANA-fi sigura ca nu te-am uitat si te admir pentru taria ta si pentru puterea de a o lua de la capat,mult noroc in continuare si ai grija de tine.
Si sa fac si eu galerie pentru mamicile care nasc astazi

haideti fetelor nastere usoara bebei sanatosi si refacere rapida
ayaana spune:
neatza burtici si mamici
am intrat sa vad ce minunatii au sosit intre timp, ca ieri n-am putut fi prezenta la galerie ![]()
alexandru, erik, alexia, elena bine ati venit, sa fiti sanatosi si mancaciosi si sa va iubiti parintii care v-au asteptat cu atata dragoste!
muuh, cornelia-laura, larissa, leistra felicitari, sa va traiasca bb-ii si sa va refaceti ultra rapid!!!
mada-cristina te admir pentru taria ta si ma bucur ca acum totul e ok si, cum zice bibi, nu iti interioriza durerile, descarca-te, lasa lacrmile sa curga si sa spele toate relele. dupa aia va fi mai bine. 
cristina-ana
. sa vina bebele cat mai repede!!!
pentru fetele care au ajuns la capatul odiseei astazi: curaj si nastere usoara!!!

adriana
34+ si
diana-maria
MissJJ spune:
Neatza fetelor!
Leistra felicitari, sa iti traiasca printesa si tie refacere rapida!
MadaCristina ma bucur sa aud ca acum sunteti bine! Va pup si va doresc multa sanatate si multa putere sa nu cadeti in depresii ca nu e bine. 
Cristina_Ana ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai vesti, sa stii ca noi ne gandim la tine tot timpul. Ma bucur sa aud ca esti optimista si te admir pt curajul si forta ta si iti tin pumnii sa va ajute Dumnezeu sa va dea o mica minune cat mai repede.

Galerie pt fetele care nasc azi: Haideti fetele curaj si nasteri usoare! 

Eu sunt tare ametita azi si tahuie de cap ca nu prea reusesc sa ma odihnesc mai deloc noaptea, urasc cand stiu ca vine ora de somn ca nu pot adormi decat f f greu, sunt f agitata seara nu am stare nu imi gasesc nici o pozitie confortabila, de ex aseara ma durea f tare de la sold pana la genunchi piciorul drept. Si cum zicea si Chiara2005 pe spate nu pot sta ca ma sufoc si pe o parte sau pe alta ba ma doare una ba ma doare alta.
Nici pofta de mancare nu prea am adik imi e foame dar pap putin si sunt plina si parca nu am chef sa mananc nimic. Ieri de ex am facut o ciorba am zis ca na ciorba e buna, dar nu am reusit sa pap nu stiu de ce efectiv nu aluneca pe gat.
De vreo doua zile am avut si niste arsuri ingrozitoare pe timpul noptii si m-a cam durut si stomacul.
Imi e din ce in ce mai frica de nastere, cu toate ca incerc sa ma imbarbatez si sa ma gandesc ca va fi bine ca trebuie sa fac fatza si abia astept sa nasc intr-un fel pt ca nu mai pot cu burta asa mare si baby loveste puternic si cateodata cand isi schimba pozitia se impinge asa tare de ma urc pe pereti de durere de coaste sau orice altceva mai loveste pe acolo. Si in ultimul timp parca imi plesneste burta asa de mare e.
Tot imi zic ca mai e un pic mai e un pic dar efectiv am momente cand nu mai pot.
Sper ca nu va suparati ca ma tot plang de toate celea dar macar voi ma intelegeti. Va multumesc ca sunteti aici ca sa am si eu cu cine sa imi impart of-urile.

Medeea vroiam sa te rog daca poti sa imi trimiti pe pm sau pe mail codul postal de la tine. Eu am adresa ta si am verificat pe site-ul postei romane dar daca il stii sa imi zici si tu sa fiu sigura ca nu am gresit ca sa nu ma trezesc cu pachetul inapoi. Ms mult.
------------------------
35+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Aaa si am uitat sa va zic, sper sa nu radeti de mine dar acu m-a lovit paranoia ca daca nu e fetitza si e baiat eu ce fac? Ca eu is pregatita, psihic ma refer, pt fetitza nu baiat.
Macar in ro ati mers de mai multe ori la scan si vi s-a confirmat dar aici iti zice numai o data si gata. Si am mai auzit cazuri unde au zis ca e fata si era baiat sau invers. Si nu e faza ca nu o sa il iubesc daca e baiat, Doamne fereste!, dar totusi de atata timp sunt cu gandul ca e fata si etc si ma gandesc cum am sa reactionez dpdv psihic?

Va rog sa nu ziceti ca am innebunit, chiar daca asa pare, dar deja lumea a inceput sa ma streseze cu faza asta. Cand ma intreaba ce o sa am si zic fata zice aaa fata, dar vezi ca aici au fost cazuri unde au zis fata si era baiat sau invers sau vai stiu eu pe x-ulesc care a patit asa si tot felul de din astea.
Am incercat sa fiu calma si sa nu ma stresez dar se apropie momentul sa nasc si imi e tare frica cum am sa reactionez daca se intampla asa ceva. Eu si asa nu stau f bine cu "pisicul", is cam depresiva din fire...
------------------------
35+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata! Ma rog e dimineata pt. mine. Se pare ca inca pot dormi destul de bine, desi ma trezesc de mai multe ori pe noapte.
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume bebicilor!!!

Galerie pt. cele care vor naste azi. Mult curaj fetelor! Nastere usoara!

madacristina ma bucur mult pt. tine ca bebe e sanatos. Cum au spus si fetele esti o femeie puternica asa ca nu te lasa acum cand lucrurile au luat-o spre bine.
cristina ana sa dea Domnul sa apara bebe cat mai repede.
Eu tocmai am tras o tura de plans cand am vazut poze cu
prietenei mele. E asa de frumos!!! Off ...si mie mi-e din ce in ce mai frica de nastere si totodata sunt din ce in ce mai narabdatoare sa-mi tin in brate printesa . Sper sa ne ajute Domnul tuturor sa fie bine.
Mihaela
34+
Elena Maria
angelli spune:
Hai Arcenciel! 

Consimobila a venit, acuma e musai sa te gindesti cind si cum nasti! Nu mai ai motiv!
Cristina_Ana, ne gindim cu drag la tine si iti dorim din suflet sa se intimple cit mai curind minunea!
Eu tot asa sunt, adica nici o problema nici o jena , multumesc lui Doamne Doamne, teoretic in citeva zile trebuie sa nasc, ma bucur tare!
Ma distram ieri ca uneori sunam sotul,raspundea cind si cum avea chef, ba nu-i semnal ba nu-i telefonul, ba nu are baterie, acuma la primul tzir raspunde imediat si daca il strig, nu va inchipuiti cum sare speriat
cu ochii cit farfuriile! De atitea ori s-a speriat data viitoare cind e cazul cred ca nici nu ma mai baga in seama.Doctorul mi-a spus sa nu ma ma panichez eu nu, dar ce fac cu sotul?Ca daca sunt cu el trebuie sa mai chem pe cineva sa aibe grija de el ca nu voi face fata si la bebe si la el.Tot crede ca bebeii vin asa ca pe topogan, se rupe apa si ei aluneca in jos imediat!
Ce bine ar fi!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png
chiara.2005 spune:
Fetele care si-au cumparat trusa de epidurala, imi puteti spune si mie ce ati fost sfatuite de catre medici sa cumparati?
Chiara 36+
michella78 spune:
buna dimineata, burtici si mamici
chiara si mada ce sa zic,
si mie imi e mai greucu somul
am incercat sa rezolv probl
in felul urmator si cat de cat
a dat rezultate
- in fiecare seara sotul masaj la picioruse
( nu mai sunt ele chiar picioruse in ultima
vreme ci aduc cu stalpii de la cernavoda dar
ssssssst, secretul nostru, nu stie nimeni)
- am 5 perne -2 sub cap, una la picioare,
una sub burtos, si cealalta o plimb
pe langa mine cand fac manevrele de intoarecere 
de pe o parte pe alta
michella
michella78 spune:
angelli si sotul meu e un disperat si
jumatate, dumninica seara am simtit niste intepaturi
mai puternice in zona vaginului si ma cam durea, eram in bucatarie si de-odata il vad ca se ridica trei sferturi de pe scaun si super agitat : ce facem, mergem ???????????????
m-a apucat rasul sa-l vad asa de speriat, zici ca ne cazuse o bomba in mijlocul bucatariei
l-am intrebat apoi luni ce a simtit, daca s-a speriat si mi-a spus ca da, pt ca inca nu suntem la termen si ca oricum se gandea doar ca bagajul meu e in sufragerie, cheile de la masina pe cuier si ca e dumninica deci e posibil sa ajungem mai repede la spital, nefiind trafic
i-am dat un pupic dulce, cat pot eu ca e tare haios si s-a implicat atat de mult in toate aspectele sarcinii..... un dulce si trei sferturi de sot
michella