Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

La multi ani mamei Danei!!!!! Sa va traiasca sanatoasa si fericita o mie de ani!
Si sanatate mamicii lui Georgi!!!
Bananuta, aha deci asa se distrau fara mine, lasa ca le dau eu ce merita .. adek desigur
Lunna, in Neptun, cand am ajuns pe 6 seara am crezut ca migrasera toti in Grecia sau la Albena, erau si alge o multime dar a doua zi si-au revenit cei ce au grija de plaja si s-au pus pe treaba.... in general a fost bine, nu am gatit 3 zile , boierie mare pe mine....
Ana pupic Stefanutlui, ati achitatara facturili? Goguta mea vine cu bunicii d la mare abia duminica.... daca n-as face 7 ore pe drum zau ca m-as duce sambata iar..... ca tot am trenul gratis..... dar soata ezita...vedem noi...
Adinellu' sper si eu ca e bine, oare cat trebuia sa stea in spital cu andrei dupa operatie??
Flavia ma inteles ca ela ...munte cu cortul? Vreau si euuuuuuuuuuuu!!!!
Danelutza am retinut bine, felicitari sotului pt Italia! Si io ca Fla, m-am bucrat de raul lui Zizou, pai trebuia sa se abtina omul.....
Va pup ca ma duc la treaba , pa!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Remember me??

Am intrat la serv....pana diseara la 8 jum

Ana bine ai venit Stefan

Dana LMA mamei tale sa fie sanatoasa!
Sefa bananelor ai reparat masinuta?
Danelutza
Andora
Georgi
Fla... concediu placut
Lunna...............sper ca nu am uitat pe nimeni..... pe toate

Fetelor tare grea e munca asta cand nu ai bani sa platesti pe cineva sa te ajute.....mai avem de finisat peretii, de dat culoarea de cumparat canapea (ca e camera mica), aseara am facut comanda de mobila la vecinica Andreea.....si sper sa terminam odata ca sunt satula de mizerie si dezordine.

Tatal soacrei mele e bolnav rauu....se duce incet-incet...asa ca asta ne mai lipsea acum....cu casa un santier si cu...offffff

Mei, am fost azi cu Maria la doctor, ia iesit sup pleoapa de la ochiul stang o chestie rotunda....de dimensiunea unui bob de mazare si se tot freca de vreo sapt....noi am zis ca a tras-o curent-ul ca sa umflat ochisorul...dar nu!

Doctora mi-a zis ca acum vreo 2-3 luni ia iesit un furung/ulcior si nu a copt sa se sparga...a stagnat si sa chistifiat....acum are un chist imens care va trebuii indepartat daca nu cu tratament, atunci chirurgical.
Mi-a dat niste picaturi sa-i fac tratament din 3 in 3 ore cate o picatura / 10 zile......daca nu se trage...mergem la spital........DD cate probleme si vin toate odata

Revin....

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Offf Miha asa e, cand vin vin toate deodata, sanatate tatalui soacrei si mai ales Mariucii cretuline, sa treaca cu tratament si sa un fie nevoie de chirurgie..... si cu casa sa terminati cu bine,,, hai mai rezista ca se vor rezolva toate in final
Georgi da ai dreptate cu Stef, si Gogo de infinge in diverse chestii la magazin , nu pricepe cs nu e voie, si am trezesc cu diverse minuni in caruciorul de cumparaturi... stie f bine ca nu tb sa puna mana cand nu sunt eu langa ea dar tentatia e deasupra ratiunii.... nu se tranteste nca nu fundul de pamant sa-i iau ceva fiindca ii atrag atentia cu altceva (ii iau o napolitana mica si o tine in mana pana iesim de la casa) si sper sa functioneze....
Ins chimb e f posesiva. Nu o inteleg, cateodata nu da ce=-i al ei nicicum, alteori ofera singura jucarii (rar). Cred ca-i e simpatic copilul. Nu stiu.
va pup! Ma duc sa fac mancaer ca mi s-a dezghetat carnea si vine sotiorul flamand de la serviciu

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... in sfirsit am reusit sa intru pe dc

La multi ani, mamei Danei ch
Maria2mami pupici Mariei si sa-i treaca cu tratament ulciorul de la ochisor . Hai ca sa-tzi spun, am fost azi in parc cu Isabella, s-a speriat de tractorul care taia iarba, dar arata tractoristul beton, ca geamgii tai , asha ca recunosc, am pacatuit cu gindul
Ana eu sint capoasa si posesiva, geloasa inca nu , dar nici n-am fost vreodata, poate o sa devin cind Isa s-o indragosti de primul baiat
Dana spune-i lui Cami ca-i tare frumos la mine, va astept in vacantza
Lunna am ramas restantza cu un raspuns la tine, suta de metri era pentru mine, spre tineretze bineintzeles
Andreea bine-ai revenit, niste poze ceva din plimbarea ta, unde vedem ? Dar parca spuseseshi ceva de cuscreala la mare, sau nu te-ai intilnit cu cuscra mea ?
Gata, dispar din zona ca urla mogildea, a dormit cam putzin azi, o fi de la caldura. ma duc s-o arunc cu poponeatza in piscina ei de afara.
Va pupicesc pe toate, inclusiv fetele absente

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

georgi75, Stefan e foarte cuminte la cumparaturi , nici in magazinele de jucarii nu avem probleme mai ales daca mergem anume sa cumparam ceva, un tractor, o minge sau alceva, nu vrea de toate, nu tipa...
in schimb...intr-o zi la un supermarket a fost tareee simpatic...cerea intruna "samammm"- salam bazaaa - branza si maineee - masline si potane!potane! de nu stiam ce vrea copilul...-napolitane, am cumparat de toate si musai a fost sa tina un pic ruda de salam cu sunca in manute mai sa-l rontaie...desi nu prea mananca el salam mai fura de la tati cate o felie, comploteaza amandoi impotriva mea care nu prea sunt deacord cu mezelurile....
Nici eu nu sunt deacord sa-i cumpar de toate cand pofteste, de regula jucariile le cumparam cu un scop anume(nu cumparam jucarii in fiecare zi) si intodeauna mergem de acasa sa luam o anume jucarie pe care o doreste si binenteles cand va fi ceva mai mare si va intelege banii am sa-i dau posibilitatea sa-si aleaga ce vrea in limita baniilor care ii avem disponibiliDe exemplu azi am luat o minge pentru ca de multa vreme isi doreste o minge mare...care le are prin curte sau facut mici si moi asa ca a fost bine venita investitia

Au mai ramas ceva banuti...ma bucur ca am scapat de facturile imense de la gaz...dar ne-am oprit la un magazin si mi-am luat o pereche de saboti, in piatza dupa fructe si musai o minge "maleee" asa ca la minipiscina nu am mai ajuns ca tare cald a fost afara si cum nu am gasit in zona unde eram nu am luat orasul la rand...poate maine luam alta directie

Ma bate gandul sa duc copilul duminica la soacra si eu cu tati sa dam o fuga la Sarata, unde sa ne balacim intr-un lac cu apa sarata, sa facem un gratar sa bem o bere rece si inapoi acasa...tati vrea sa ducem si copilul...io vreau sa mergem numai noi cu inca niste prieteni...tare dor imi este de o iesire sa-mi fac nitel de cap fara sa-mi fuga ochii dupa plod!!! sa vedem...mai avem timp de gandire pana in we.
Cam astea ar fi...Stefan doarme de pe la 2 si ceva, astept sa se trezeasca ca ne vine in vizita verisorul Victor.

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Danelutza ...rusinica....te uiti dupa tractoristi...Maria nu are ulcior....e chist...nu o doare nu o ustura....pur si simplu creste in timp.....si, deja, e cam maricel.
Pe 21 terminam tratamentul...si daca nu se trage bubita va trebuii operata....dar nu am intrebat doc....daca nu putem amana putin operatia...pt ca pe 8 avem bilet la mareeeeeeeee....am muncit si am asteptat prea mult concediul asta

O intreb cand mergem la control...dar sper sa nu fie nevoie de operatie.

Just..... Maria

Mergi la inceput

Andreea zi-mi de neptun....magazine, plaja, apa...avem bilet in august, pe 8 la majestic...si sunt curioasa.....baga niste booze

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

intr-o pauza de invatat. Urasc literaturaaaa
Maimutul meu abia a adormit .Deh!Daca s-a sculat la ora 10.O scot pe-afara si o obosesc sa adoarma si pe seara.Oricum cred ca inainte de 23.00 nu reusesc.I-am cam dereglat programul de somn, ca nu ma simt in stare sa ma trezesc pe la 8 si ceva cand isi cere ea laptele.I-l dau, il bea si adoarme la loc moatza.
Dar nu mai e mult si scapam noi si ne revenim.

Andora mersic de urare.Am vorbit cu mama si se simte mai binisor.Asa ca maine am verde sa o duc la tara.Azi nu a fost nici tata acasa ca se mai tinea el dupa ea.Dar maine e.

Ana sa o vezi si pe a mea cum ii face lista lui taica-sau cand o bag la nani....A avut o perioada cand nu se culca decat cu el seara.Si a trebuit sa o pacalesc ca tati pleaca "a bisi"(servici)
Si in fiecare seara cand pleaca la dormitor il pupa pe tati si-i face lista: aut(iaurt), muma(guma), pepesu(pampers), tatueeee(laptele), pineee(paine) si um mami(tigari lui mami).Sa vedem cum facem cu "umu" asta ca maine poimaine ma da de gol la maica-mea ca fumez
Cat despre iesirea voastra, si io cred ca ti-ar prinde bine o iesire fara Stefan.Am facut-o si eu si tare bine a fost.Desi am observat ca tot timpul eram tentata sa ma uit in jurul meu dupa ea.S-a format deja un reflex din asta.

Eh!Hai ca m-am intins.La mine a tras o ploicica si e numai bine de zburdat afara.O sa-mi sun fina sa iesim toate 4 ca si ea are o moatza de 2 ani si 9 luni.Daca le-ati vedea cum se bucura cand se vad...si cum se pupa...

Spuneam mai sus ca fi-mea doarme???Ei bine...NU.Acum o aud vorbind cu piticii de pe pereti.Nu o mai las sa se culce.Ii dau o gustarica si o intindem

Hai

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Mey fetelor de la moeciu....ia bagati un ochi www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=79962" target="_blank">aici

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey ,eu am vazut subiectul ,da' n-am cum sa o ajut.
fusei deja la Moeciu!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput