Mamici casnice (60)
Raspunsuri - Pagina 20
georgi75 spune:
Gata.Mai semnez o data condica si fug.Am scapat de maimutza.
Dana nu ma mut soro din oras da am io niste ganduri ale mele.Stau si fac calcule toata ziua.M-a prins exact in perioada asta si examenul si faza cu apartamentul...Recunosc ca sunt un pic stresata.
Bafta la gasit costum fitzos.Apropos de kg.M-am cantarit si io luni.Am 53 kg.Subnutrita raaau .Acum bag o placintutza cu mere sa mai pun ceva pe mine.
Hai pupi
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
diadaniela spune:
Georgi,wow!
53? pai poti sa bagi linistita si placinta si cartofi prajiti,ca esti divina.
lasa ca mai slabesc eu si ma fac
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
...salutari pe ziua de azi
Adinella multzumesc de cafea, nici mie nu-mi place moaca lu'asta, e prea mov inchis, parca pleaca la culcare, nu se trezesteste de la cafea 0
Georgi a mea papa pepene si n-are nimic, il maninca cu ochii.
Andreea dar de ce spui ca nu te ubeshti nimeni, mey, noi sintem pe baricade dornice de iubire
Alina nu stiu ce sa-tzi spun de cadou, eu am lasat o gramada de lucruri acasa, asha ca acum cind ma duc in tzara mai pun cite ceva in bagaj. Mie imi lipseste prietenii, caldura romanilor, dar aia n-o potzi lua in valiza
Dana spor la cumperaturi, sa bagi o poza sa vedem costumul
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
malla spune:
Georgy, hai ca m-ai dat gata cu apartamentele din Resita:) Habar nu am cat sunt, daca ma intrebai cat e pretul la cele din Deva iti spuneam cu placere, dar Resita e cam departe de mine si nu stiu.
A,... si cu ala de la cana de cafea, nu imi place moaca lui e tare deprimanta, parca cere pumni:) Dimineata eu ma trezesc vesela si somnoroasa in acelasi timp si cafeau as bea-o dar cand vad moaca astuia, ma duc sa imi fac eu una reala:)
Danielutza, ma bucur ca nu sunt singura care nu ii place moaca astuia cu cafa:)
Am facut o masa super, si am aranjat-o super...numai bine a picat soacra-mea la masa:) Si colac peste pupaza, ne-am dat seama ca am uitat sa cumparam paine:), asa ca sotul baga o tura pa la brutarie, e f. aproape de noi...
Va las ca ma duc :)
Va urez o sambata superba...
PS: Alexa si mamai, primisi pm-ul meu? Iti explicam despre confuzia care am facut-o cu dintii:)
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Acu m-am prins de care ala era vorba.De asta...
Nu-i nici o problema Adinella.M-am gandit sa caut pe net.Vad io ce si cum.Multumesc oricum.
Danaaa pai mie toata lumea imi zice ca sunt slabaaaa.Si de-aia zic.Am 1,75-76 si cu 53 de kg...
Am bagat calculatorul la curatat ca mi s-a oprit de 2 ori azi
Hai pupi
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
malla spune:
Vai ce bine a papat Andrei...sunt happy!!!
Cel mai bine ma simt cand papa Andrei tot din castronas:) si de data asta i-am pus bine de tot, adica plin...
Acum se joaca singur, si Marcel, sotul il necajeste, asa ca am doi prunci, nu unul:)
Andrei si Adriana
alexa si mami spune:
saluty!
banano, m-am trezit devreme mey, la 8 a dat desteptarea alexa, da' cu lenea asta... ti-ai gasit costum? vreau poze, pe privat normal:) moama abia astept sa te intorci sa imi pove tot, ca am ramas cam dezamagiti de romanica anu' asta.
mirela, danelutza multumesc de raspunsuri am rezolvat situatia, am luat o icoana pictata pe lemn. sper sa fie ok.
georgi, gata cu apartamentul? cu cite camere pina la urma?
adriana, am primit pmu'. e ok:)
apropos de kile, am luat vreo 2 in concediu' asta da' colegu' cica ii place ca are pe sa puna mina
fug sa spal niste vase
alexa
CRISMIR spune:
DANA am facut vreo 4 Craciunuri aici...ce sa zic e groaznic sa vezi ca afara e soare si cald si tu ai brad in casa...dar altfel e foarte frumos amenajat totul,mie imi place...cred ca m-am si obisnuit deja...dar in primii 2 ani plangeam de fiecare data ca mi-era dor de zapada si de familie...acum cum am fost acasa anul trecut cu dorul de familie e mai ok,dar de zapada voi plange totdeauna ca nu pot suferii sarbatori de iarna fara zapada,insa noi speram ca de sarbatori sa putem merge undeva la zapada,macar 3-4 zile... si vacanta placuta!
DANIELA ,si eu sunt la fel cu dorul de prieteni,ce mult imi lipsesc,si de terasele de acolo,de atmosfera...hmmm,sti cum se zice,nu le poti avea pe toate,asa ca ma consolez ...
fetelor,pe mai tarziu!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
CRISMIR spune:
GEORGI,pai eu as fi bucuroasa sa fiu slaba ca tine,cred ca arati foarte bine...eu am 1,70 dar am 56-57 kg,ca m-am ingrasat vreo 2 de cand am venit aici...si as vrea sa fiu mai slaba sa pot papa vorba DANEI si placinte si cartofi fara sa imi fac probleme
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
mariussimiuc spune:
Helauuuu....
Ce mai faceti?Noi suntem inca la mare!!! Am intrat doar sa va salut si ne "vedem" peste vreo saptamana.Stam pana pe 25!
Va pup!!!!