Programul de stimulare a innoirii Parcului Auto

Programul de stimulare a innoirii Parcului Auto | Autor: Sabina V

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu daca a participat cineva anul trecut la Programul de stimulare a innoirii Parcului national auto si daca a intampinat probleme.
As vrea si eu sa ma inscriu anul acesta in acest program , dar nu stiu care sunt conditiile de participare.

poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Iti compenseaza 3000 RON din valoarea noii masini achizitionate cu conditia ca diferenta sa o pui cash sau din contractarea unui credit. (in cazul in care ai cash este o buna afacere, in cazul in care iei credit, in afara dobanzii ai de platit un comision. Un leasing te costa mai putin, iar comisionul se achita o data cu avansul minim din valoarea masinii achizitionate.

Am inteles ca megi ptr. inceput la dealerul de la care vrei sa achizitionezi noua masina, pregatesti actele de leasing sau rate, si apoi mergi la Remat (in Constanta) unde depui actele, masina si ti se inapoiaza niste hirtii cu care te intorci la firma de vanzare masini.

Ma rog... scuze daca informatiile nu sint f. exacte, dar asa mi s-a explicat si mie.

Eu am intimpinat probl. din cauza numelui, masina veche era pe munele meu de fata si adresa de la parinti (nu actuala, unde locuiesc cu sotul meu), si trebuia sa schimb talonul... si...si... asa ca m-am lipsit.

Sper sa ai bafta.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Principial e corect singura observatie este ca societatea unde iti predai vehiculul uzat trebuie sa fie autorizata si inscrisa in program. Sunt societati de dezmembrare auto (cel putin aici in Oradea e o singura firma autorizata) sau probabil unitati REMAT. Stiu ca sunt pe internet vizibile societatile autorizate o sa incerc sa fac rost de adresa.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Pentru detalii puteti accesa site-ul oficial al Administratiei Fondului de Mediu, la www.afm.ro/info11_prog_auto.php" target="_blank">sectiunea dedicata acestui program.

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Vezi ca deja este un balamc la dealarii auto. Am postat un subiect la "Discutii generale" ~ "programul Rabla vs. dealerii auto porsche".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Se pare ca vestitul program a tinut doar o zi la Porsche Romania. Am fost ieri si mi-i sa spus ca nu mai sunt masini. desi la radio inca face reclama....

poze

Mergi la inceput