Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Da Simo ai ghicit. Hai ca o sa iti scriu un PM sa nu bulversam fetele cu chimia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

treaba cu ieeee a fost ca tot il laudam. cand facea ceva grozav (daca dadea cu piciorul in minge, daca termina toata mancarica sau mai stiu eu ce) ii faceam eu ieee. si de la un moment dat a inceput si el. frateee, dar cand s-a apucat, ma zapacea. daca se freca la ochi facea ieee la mine, daca lasa capul un pic intr-o parte, ieee, facea cate o miscare si ieeeeeeee. si se uita la mine, nu pot sa nu-i raspund si eu. si uite asa o tinem intr-un ieee.
acum parca s-a mai linistit de vreo 2 saptamani. dar in majoritatea pozelor e cu mainile in sus. am zis c-o sa tin minte si cand o avea 26 de ani sa-i fac o zi intreaga IEEEEEEEEEE.

nanadana, dac-ai sti ca eu vroiam ca radu sa se nasca pe 10.10.05. zece a zecea. ar fi avut un cnp f misto.
iar golanasul tau cu ochelari de soare cred c-a meritat toate eforturile...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

Buna fetelor ! Sper sa va mai amintiti de mine si Raisa mea ...... Azi are 9 luni si la ultimul control dr a remarcat ca are cicatricea vaccinului, impotriva tbc-ului, prea mica. Am fost la specialist si i- a facut o 'portocala' in antebrat si in functie de cum evolueaza o mai vaccineaza inca o data sau nu. Voi ati patit asa ceva ? Mi- a zis dr ca poate fi din doua cauze: ori nu a reactionat organismul ori i- a facut doza prea mica la nastere ..... Nu stiu ce sa mai cred

Camelia Moisescu-Vida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Anya20, tinem pumnii sa iasa bine rezultatul la rmn. Si tata a facut si am fost prezenta, treŽ sa fie tare neplacut, da important e sa iasa totul bine.
Kidu,bine te-ai intors. Ai avut ceva peripetii pe-acolo.
Ma duc sa fac o praji dietetica

Carmi


Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Carmi, as dori si eu o reteta de praji dietetica, pls. Mersi anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Bona sera,

Camelia, sa fie cu bine "portocala" in antebrat.

Carmi, ce prajitura dietetica faci?

Noi suntem bine....este maree galagie in casa cu ocazia iesirii incisivilor de sus principali. Este asa de umflata gingia de mama focului. Cred ca o sa fie mari dintocii, ca ai meila unul se vede coltisor....la celalat mai asteptam
Maine vine dr. pentru control general. Am chemat-o eu. Cred ca o sa-i pice fata cand vede ce inalt e Steff si ce smecher

va pup

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Alina, Carmi,Kristinutza, Simo

Kid - chiar m-am distrat cu patania ta; deh, acum imi da mana sa rad, ca nu am fost in locul tau. Cred ca ma umpleam de niste nervi...Pupici Alexutei

L-am admirat si eu pe Raducu al Cristinei, cum se bucura el, manca-l-ar mama de baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna ziua mamici si copii,

Am fost la controlul de 9 luni, are 76cm si 10,6kg. La inaltime e tot la 97%, dar la greutate a mai coborat pe grafic. Cred si eu, copilul asta sta 5 sec. linistit doar cand doarme.
I-au luat sange sa verifice daca are anemie sau intoxicatie cu lead, adica o toxina luata din vopseaua casei. Aici e circ mare cu lead-ul asta, casele construite inainte de 1979 trebuie sa faca dovada ca au ras toata vopseaua. Apopos, am citit in revista Time ca e posibil ca una din cauzele pentru care copiii din orfelinatele romanesti aveau probleme era lead-ul din vopseaua patuturilor, pentru ca ataca sistemul nervos si creierul.

Anca v-am admirat pe toate 3 in poze, una mai frumoasa ca alta.

Si eu am noroc de Petrut, mai ales in magazine pune mana pe lucrurile din rafturile de jos, eu ma aplec sa i le iau din mana si descopar ce chestii bune si care imi trebuie gaseste el.
Se ridica in picioare sprijinindu-se de orice, inclusiv jucarii mai mari care de obicei au roti si cade, offf...
Joaca preferata e frecatul usii de la dormitorul nostru. Ar sta si 15min. s-o plimbe inainte-inapoi, asta daca nu vede altceva ce misca si fuga-fuga sa vada ce e.
A descoperit leaganul, daca-l iau din leagan dupa mai putin de 20min., urla de zici ca-l tai. Daca ne plimbam prin parcuri si vede unul, se freaca si se agita, intoarce capul, se ridica din stroller, doar ca nu ne zice cu cuvinte, asa e de evident ce vrea.
Sta in 4 labe doar ca sa admire ceva, dar se deplaseaza pe genunchi si coate ( ca in transee) cand e vorba de miscare. Are o viteza.... si niste coate si genunchi rosii... I-am cumparat portita sa nu intre in bucatarie, se ridica in picioare si zgaltaie de ea mai s-o scoata din suruburi. Iar eu sunt de partea cealalta si fac mancare, el zgaltaie portita ca vrea sa intre sa vada ce fac si plange.
In rest tot asa, eu il alaptez, el tot fara dinti. Alterneaza perioade in care vorbeste in continuu cu zile in care doar striga ( de bucurie) in continuu. Cand vorbeste pe limba lui e ok, dar cand il apuca strigatul in magazine, trebuie sa ies afara.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Maddy tocmai am fost la pediatru cu o lista de intrebari si printre altele l-am intrebat ce fel de talpa sa aiba sandalutele, tare sau flexibila? A facut omul o fatza.. adica cum ?! el are 2 copii, a 2-a fetita are 10 luni si ii cumpara ce gaseste la reduceri, ca si asa creste repede. S-a mai gandit un pic si a zis ca sa nu fie foarte rigida, in rest orice e bine, incepand cu papucei de piele (nu stiu daca sunt in tara, sunt ca niste opincute moi).

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mda, e controversat subiectul cu incaltamintea... dar am impresia ca parca numa-n tara noastra.
eu il incalt cu ce a primit cadou, nah!
unele-s mai subtiri, altele mai groase, unele pe glezna, altele nu. aleg in funtie de culoare, sa se asorteze sau sa se potriveasca la imbracamintea din ziua repectiva.

chiar nu cred ca are vreo importanta. tre sa se simta copilul cat mai comod. iar el cred ca se simte cel mai bine descaltat, asa ca...

de-aia incercam sa nu ma pronunt. sa nu supar pe careva.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput