vomitatul

vomitatul | Autor: andreia

Link direct la acest mesaj

Chiar sia seara unul din baieti a vomitat asa de urat, din stomacel, in jet.Ce sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

In primul rand, sa nu te ingrijorezi prea tare!!! Se intampla destul de des ca ei sa regurgiteze lapticu'. Ai grija sa-i faci sa "ragaie" bine si sa nu se agite prea rau dupa masa. S-ar putea sa fie si alte cauze, dar eu cred ca daca nu se mai repeta, sa stai linistita!
Multa sanatate,

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

daca nu are febra ,nu cred sa fie ceva.Si Cristi al meu ,dupa ce papa ,lapticul din biberon ,mai dadea afara ,din cauza ca manca cu pofta si lacom ,dar ii trece ,pe masura ce ii mai diversifici mancarea.Dar daca cumva face febra sa-l vada de urgenta un medic ,sa nu fie alceva

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si lui bb Stefan i s-a intamplat o data pana acum si i-am dat ceiut dupa aceea, a dormit putin si apoi a mancat din nou.
Si eu m-am speriat, dar fiindca nu s-a mai intamplat de atunci, m-am linistit.
Sanatate.
Nicoleta si bb Stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Si noi am avut probleme cu vomatul pina pe la 5 luni;Chestia asta se numeste reflux,este cauzat de nematurizarea completa a stomaceluli si trece in timp.Ca s-o previi cit de cit,incearca sa hranesti bebelusul cumva incit sa inghita cit mai putin aer,dupa masa sa-l tii la verticala (uite-asa ne-am invatat noi cu tinutul in brate) si sa-l "bati"un timp ca sa fi sigura ca nu mai e aer ramas in stomacel, daca nu-i mai dai san sa incerci o formula cit mai usor digerabila, eventual de soia si nu-n ultimul rind ridica-i salteluta la cap cu vreo 10cm (pune ceva sub ea)in asa fel incit sa fie tot timpul cu capu mai sus decit corpul.Mai poti incerca sa-i dai sa pape mai des si in cantitati mai mici.
Pentru ca veve a fost foarte micuta(s-a nascut de 765g si am luat-o acasa la 3 luni cind avea doar 2 kg) si era important sa ia in greutate,medicul i-a prescris Zantac,un medicament destul de puternic pt.stomacel,care a ajutat-o foarte mult...Insa la voi mai mult ca sigur nu este nevoie!
Sper sa te fi ajutat macar un pic...Oricum,nu dispera!fenomenul e mai mult decit normal si de obicei se amelioreaza pina la 3-4 luni.

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun!

Mergi la inceput