La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Pai cand trec 2 luni..ce versiune ar mai putea sta in picioare?
Dar..sa ne gandim ca am fi noi in pielea Elizei,as ajunge seara acasa,ne-am mangaia copilasul pe cap..am incheia o zi fericita...Ar fi o zi fericita cu banii unui copilas bolnav in poseta?Eu nu inaintez ideea ca s-a folosit de ei.Dar nici nu a depus nici un efort ca ei sa ajunga in timp util la fata.
Ca o putea suna,putea cumva sa o contacteze.Traim in secolul in care traim....
Eu asta comentez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Ma bucur ca banii au ajuns unde trebuie.Asa se vor linisti apele.Dar asta spune multe despre fiecare din participantii la aceasta discutie.M-am lamurit si eu acum...!!:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

SHALINI
Sa fii fericita,iubita,sanatoasa,norocoasa si sa-ti bucuri parintii tot timpul!
Am explicat deja ca eu nu am vorbit decat cu Mihaela.Cu ea am tinut legatura tot timpul.Restul cu stransul il stiti voi ,eu nu am de unde sa stiu cine a strans si ce.
Imi pare tare rau ca s-a ajuns aici.Poate era mai bine sa tac si totul era in regula(oricum noi ne-am imprumutat deja pt plecarea de duminica.Sper sa nu ne amane.Asa mi-a soptit la telefon o colega"nu se fac internari."Asa ca sun maine sa vedem ce si cum).
Imi pare rau ca este agitatie.Si n-o sa va ocolesc.Chiar daca a iesit asa,vreau sa va cunosc si sa va multumesc personal pentru gestul facut.De multe ori incercam sa facem lucrurile cum trebuie si ies prost.Eu una nu am vrut sa fie asa agitatie si imi cer scuze.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput