La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Vilma,sincer vorbind acum..Tu chiar crezi ca respectiva va veni sa dea explicatii/??Subiectul asta tine de ceva timp si inafara de mesajele de amenintare catre Krys nu a binevoit sa zica altceva..Scuza-ma daca sunt dura..dar o nentelegere nu dureaza 2 luni..Am vorbin azi cu fete care au dat bani si ele credeau ca Krys a si folosit banii pana acum!...Banii au fost pentru Andrei cand era in spital,sunt deja 2 luni ....
Sa nu tragem concluzii?E c-am greu..poate daca respectiva nu ar fi jignit-o si amenintat-o pe Krys totul ar fi fost uitat..
Krys nu e cersetoare asa cum a fost jignita..nu a cerut la nimeni un capat de ata,ba dimpotriva..copilul ei era in operatie si ea a gasit puterea sa trimita mesaj cu condoleante pentru decesul altui micut..Paul ,beaietelul Cristinei..
De ce ma bag?Pentru ca Andrei inca nu a depasit marele hop,si are nevoie de mamica lui sanatoasa si cu mintea total la el..nu cu lacrimile pe obraz si speriata...Sper ca puteti intelege asta..

Mircea si Anne

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/anemarie4u/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Da, sincer, cred ca va veni si va da explicatii. Iar daca nu va fi asa, inseamna ca m-am inselat amarnic asupra ei.
Am cautat in capitolul trecut ceea ce s-a discutat referitor la acest subiect. Persoana care a aflat numarul de telefon al Crissei si care a aflat si numarul de cont a fost delphin. Persoana de legatura a fost mihaela beldimanescu. Cea care a strans banii a fost eliza miron. Nu sunt sigura ca am inteles asupra carei persoane se indreapta acuzatiile. Si nici nu sunt sigura ca am inteles toata operatiunea desfasurata in acea perioada. Eu intrebasem de un cont de card, mi se parea cea mai simpla cale, o cale directa, fara intermediari. A existat sau nu un cont, de orice fel, nu se mai stie.
Eu una n-am vazut alte informatii, poate ca au fost date la alt subiect.
Ma opresc aici in aceasta seara, sper ca ziua de maine sa aduca lumina asupra acestui subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Lucrurile s-au aprins destul de tare pe-aici...explicatiile s-ar putea sa fie mai simple decat credem...
Iata ce anume stiu eu:
Acum trei saptamani m-am gasit cu Eliza(persoana care a strans banutii, deci) care-mi spunea ca nu luase legatura cu Crissa, desi stabilisera o intalnire cu sotul ei, la care acesta nu a aparut . Ea nu are numarul de telefon al Crissei, insa Crissa il are pe al ei. Eliza a asteptat sa fie contactata, de unde aceasta intarziere...vazand ca nu se intampla nimic, ea a pus banii intr-un cont oarecare, ca sa nu-i mai tina asupra ei si a incercat un transfer in contul primit(acolo se pare ca a fost o problema tehnica, nu se puteau transfera dintr-un cont de persoana fizica la ING unde trebuiau sa ajunga...nu ma intrebati cum, pentru ca nu ma pricep...)
Ieri am sunat-o pe Eliza ca sa se lamureasca toate aceste probleme si bineinteles, habar n-avea de furtuna iscata...ea nu poate intre pe net de multa vreme, este in continuare in curatenie si calculatorul il are in cutie. Deja consider ca s-a ajuns prea departe facandu-se presupuneri de genul ca a plecat cu banii sau sa suprapunem identitatea persoanei rauvoitoare cu telefonul peste identitatea Elizei...Este foarte adevarat ca intarzierea este extrem de mare, insa nu putem blama un om care s-a oferit doar sa ajute.
Probabil ca greseala a stat in faptul ca a existat un intermediar...dar acum e tardiv sa ne reparam greseala. Sper doar ca lucrurile se vor rezolva cat mai repede si fara acuzatii suplimentare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Stiam eu ca stiti ce s-a intamplat!!!
Deci,nu am vorbit decat cu o singura persoana(Mihaela),care cred ca a facut si toate confuziile.Cu sotul meu nu avea cum sa se intalneasca,pt ca sotul meu era prins cu niste probleme(inmormantari,nunti,examene,drumuri la Tg.Mures).Asa ca a picat din start ideea cu intalnitul(deci nu a fost stabilit nici loc,nici ora de intalnire).Am dat de mai multe ori un nr de cont.Ultima data i l-am dat tot Mihaelei cand era cu Eliza(asa zice ea.Eu nu mai cred nimic din ce-mi spune persoana intermediar)Numarul de telefon al Elizei nu l-am avut.Am exclus din start ideea de a o suna.V-am spus ca eu nu cersesc.Si am ales sa nu o sun deoarece se intarziase destul de mult cu banutii si nu vroiam sa se simta nimeni presat.M-am gandit ca nu eu trebuie sa o sun ,ci daca vrea cineva sa faca un gest,atunci acela trebuie sa sune.I-am spus lucrurile astea si Mihaelei.Acum stiti cam despre cine este vorba.
Deci,recapitulam:nu am vorbit decat cu o singura persoana la telefon,cea care v-a reprezentat,Mihaela.De restul nu mai stiu nimic.Cine a strans,cum in ce fel.
Sper ca am facut putina lumina.Acum cele care stiti ce s-a intamplat,legati faptele cap la cap si stiti povestea.
Iar jignirile,amenintarile au aparut pt ca am spus cam direct ce credeam despre pers voastra de legatura-ca a papat banii lui Andrei.Eu nu stiam ca persoana este doar legatura voastra.Dar dupa ce telefon mi-a dat,ca are nevoie de bani,i-am spus sa-i ia pe ai lui Andrei.I-am spus asta pt ca m-am suparat pt ca a spus ca nu se ajunge din salariul de 10 mil in conditiile in care eu si sotul meu insumam cam 11 mil(doar lucram in invatamant,nu?)Si atunci i-am zis sa ia banii care s-au strans pt Andrei si i-am inchis tel.De aici au inceput mesajele.
MP-ul nu stiu sa-l activez.

pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Imi pare rau ca s-a ajuns la o astfel de situatie...Eu chiar nu stiu la cine va referiti, nu stiu de unde ati dedus ca as sti....
Am vrut doar sa subliniez faptul ca nu cred ca aceasta intarziere este din rea vointa....Eliza (asa imi aduc eu aminte acum, sorry nu am timp sa caut in subiectele anterioare) ne-a propus sa strangem bani pentru micutul Andrei, si la intalnirea cu pricina au venit mai multe fete decat altadata,..nu stiti cu cata usurinta si bunavointa au fost stransi acei banuti, a fost un gest firesc si plin de dragoste pentru Crisa si puiul ei, dar nu ati fost acolo ca sa simtiti acest lucru.
Mi s-a intamplat de multe ori sa vad ca desi exista bunavointa lucrurile nu decurg asa cum am vrea noi...Excludere si anuntat moderatorii,... este chiar prea mult ceea ce cereti...lucrurile nu s-au lamurit inca. Nu uitati ca noi efectiv nu ne cunoastem, vorbim zilnic pe forum, dar nu avem o relatie "adevarata". Ca sa faci un bine trebuie depus mai mult efort si probabil ca in cazul de fata asta trebuie sa facem : sa depunem mai mult suflet si mai mult efort.
Lucrurile se vor lamuri cu siguranta, dar dati dovada de inca putina toleranta si intelegere. Stiu ca asa va fi pentru ca voi ati fost cele care ati sarit in ajutorul micutului fara ca cineva sa va preseze. Crisa, ai procedat foarte bine spunandu-ne si noua, acum vom primi explicatiile necesare si vei vedea dragostea si ingrijorarea noastra pentru voi.
Asa cum am mai spus: aveti dovezi (sms-uri), cea pe care voi o stiti (ati vorbit la telefon) va da explicatiile de rigoare deci lucrurile se vor lamuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Crissa, PMul se activeaza din coloana din stanga a paginii, acolo unde este meniul.

Edit: poate ai si vreo adresa de Messenger...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Bunul simt ma obliga sa-mi zic parerea.Nu traiesc sub teroarea nimanui si daca am ceva de spus spun.Asta de cand ma stiu .
Ca sa am dreptul la opinie pot sa anexez copie dupa vreo donatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

cel mai bine e sa luati legatura cu Eliza si sa-i spuneti sa aduca banii pt Crissa si sa nu mai iscati atatea polemici.banii trebuie sa ajunga la cea careia i-au fost destinati,nu mai despicati firul in patru,nu mai faceti interpretari,sunati-o pe Eliza si speram ca se rezolva problema cat mai repede.o puneti pe Crissa intr-o lumina proasta,pe ea nu o intereseaza intentia ci sanatatea copilului ei.o mai si umilim acum cu toate discutiile acestea sterile.sa-i fie rusine celei care a facut atatea probleme si celei care a taraganat ajungerea banilor la destinatie.e greu sa fii OM.
AZI SUNT FERICITA! E ZIUA FETITEI MELE.IMPLINESTE 3 ANI!IMI DORESC SA FIE FERICITA SI SANATOASA!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

COOKIE,POVESTEA CU PROBLEMA TEHNICA E POVESTE DE ADORMIT COPIII.ITI SPUN SIGUR CA SE POATE FACE TRANSFERUL SI INCA INTR-UN TIMP DESTUL DE SCURT.AM CONTURI LA BCRSI ING SI ASTFEL DE TRANSFERURI FAC FOARTE DES.DEJA POVESTEA E CUSUTA CU ATA ALBA.NU CONTAZA BANII ,CONTEAZA GESTUL.IMI PARE RAU CA S-A AJUNS AICI DAR INTARZIEREA DEJA E NESIMTIRE.EU AM CREZUT CA E O GLUMA LA INCEPUT DAR VAD CA SE INGROASA GLUMA SI E CAM PROASTA.
TREBUIE SA FACEM CEVA CEVA!NU PUTEM STA CU MAINILE IN SAN.AVEAM EU NR ELIZEI DAR NU STIU DACA IL MAI AM SA LAMUREASCA PROBLEMA.VAD CA NIMENI NU DA NUME.SPUNETI PANA LA URMA CINE E VINOVAT DE ACEASTA INTARZIERE?ELIZA SAU MIHAELA?UNDE S-AU BLOCAT BANII?E DREPTUL MEU SI AL CELOR CARE AU FACUT UN GEST DIN SOLIDARITATE PT CRISSA.NOI NU AM CONSIDERAT-O CERSETOARE,AM FACUT-O CU DRAG PENTRU O MAMA.

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Draga Cookie si Vilma,
Eu nu am jignit-o pe Eliza,pentru ca inca nu se stie de fapt cine e cea in cauza...Dar,scuzati-mi opinia,o aparati c-am mult..Eu stiu dela Krys ca aceste mesaje au aparut exact in momentul in care Krys a "indraznit"sa va anunte ca nu a primit nici un ban..Deci aceasta"binevoitoare"citeste sau este la curent de discutiile de aici..Exact cum a spus si Viorica..fetelor treziti-va,ce defectiuni tehnice..e deja cu ata fluorescenta cusuta nu cu alba..
Sa ridicam in slavi un om care s-a oferit sa stranga banii si atat?Pai fetelor hai mai strangeti ceva si pentru mine,sa merg si eu in concediu si promit ca ii dau peste 2 luni!!!!Asta da gluma buna!!!Numai ca ceea ce ati omis voi este ca banii au fost stransi pentru Andrei ca sa il ajute in spital,iar copilul a fost privat de acesti bani si inca mai este..
Prea dur ce a zis Lili si alte fete cu excluderea?Eu nu cred..sincer daca eram in locul lui Krys mergeam direct la politie cu mesajele..Asta e intimidare..si dupa ce ca si-a insusit banii micutului mai are tupeul si sa ameninte...Stiu ca a avut surpriza vietii cu cate persoane au venit in ajutorul lui Krys...
Eu una zic sa contactati repede repejor pe aceasta Eliza si sa cereti niste explicatii..ca sa fim seriosi..daca nu mergea transfer bancar exista posta cu mandatele si multe alte solutii..si poate spune si de ce a mintit cand a spus ca a stabilit un loc de intalnire cu sotul lui Krys..
Scuzati-ma ca sunt mai dura ,dar cineva profita rau de tot de naivitatea voastra..si asta nu e bine daca tot o aparati atat..
Galatiul e mare,exista interneturi cafe,putea lua legatura cu alta fata sa dea banii daca ea era asa de ocupata..2 luni fetelor nu e explicabil nici daca traia in canada..
o mamica furioasa

Mircea si Anne

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/anemarie4u/my_photos

Mergi la inceput