Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: SARA [MONAI]!

"La multi ani!" 11 luni: ANDREI-TUDOR [lulu75].

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani Sara

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI!" YASMARI!

"LA MULTI ANI!" ACUSOR!

SA AVETI PARTE NUMAI DE LUCRURI FRUMOASE SI BUCURII INFINITE ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!

Mergi la inceput

la multi ani Tudor Andrei

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

asta vroiam sa ii zic si Andei,cand a fost plouata,Diana,sa isi ia raincover k sunt f utile.eu am la stroller aparatoare care era inclusa in pret.si la caruciorul ala vechi imi luasem separat.in Irlanda trebuie sa ai aparatoarea de carutz si umbrela/pelerina de ploaie mereu cu tine.si asa m-am obisnuit si aici.in general sunt aparatoare speciale pt tipul de carucior pe care il ai.la stroller avem tot Chicco raincover,iar la ala vechi Graco,luasem una pe care scria ca se potriveste mai multe tipuri de carutz(si era specificate modelele).
f frumoase pozele,Cryna.
,ma bucur ca sunteti bine.
si f interesant ce meserii aleg puii:Daria,Iulia si Lucasi eu abia astept sa vad ce "se face" Oani cand va fi mare

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Multumim frumos Aldebaran, Emaaimee pentru aprecieri... pupici si o duminica placuta!

Duminica placuta la toate fetele, si celor de la munte ... mare ... cat si celor care stau acasa .

Petrecere frumoasa pentru sarbatoriti , dar si pentru cei cu "mot" ...

Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

sunt intr-o mare viteza cu musafiri de citeva zile, dar neaparat vreau sa urez LA MULTI ANI! mamicilor Nicoleta, Andreea, Mari! sa ramineti mereu tinere si frumoase si sa va vedeti puii crescind OAMENI mari!

La multi ani tuturor copilasilor care serbeaza sau au serbat anisorul, cu pupici speciali pt citiva pitici pe care ii cunoastem mai bine: Dariutza cea viteaza, domnisoara Iulia, Rares-iubitul lui Veve si Sara cea dulce si frumoasa. tot binele si toata frumusetea din lume sa vina in calea voastra!

si pt puisorii de 11 luni, mai e un pic si treceti si voi pragul primului an, sa fiti sanatosi si veseli, sa cresteti fara griji, inconjurati de dragostea parintilor vostri!

Crina, e un scump piticul tau!

Ema, o sa pun si citeva poze, cind voi apuca sa respir un pic. by the way, am scris data trecuta ca am vazut poze cu pui frumosi, vazusem tot ce era nou, n-am apucat sa intru in amanunte. totusi, trebuie sa spun ca am admirat pozele cu cele doua cretuline, Oana si Ioana...imi venea sa pup ecranul, cit de dulci sunt!

sper sa nu fi uitat pe cineva...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Corina, Mamini, multumim frumos pt. urari.

Emaaimee, caruciorul sport este un no name, dar destul de bun. Cred ca voi cauta prin magazine cand ies cu Iulia la plimbare, ca sa pot "proba" aparatoarea.

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

noi am gasit in cora una care se potriveste la no name-ul nostru, plus ca avem si umbreluta...cauta pe acolo, poate vezi ceva

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Poftiti la un nou capitol:

BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (124)

P.S. Am adaugat si un "La multi ani!", ca doar sunt lunile noastre, nu ?

Diana

Mergi la inceput