Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

YASMARI,LA MULTI ANI....

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Dede i-a trecut febra e drept, insa are in cintinuare sacunemoi. Nici eu nu cred ca e de la dinti, pt ca stiu ca dintii nu dau febra asa. Exudat i-am luat si nu are nimic. Daca persista scaunele astea moi probabil va trebui sa=-i fac niste analize. Asa nu-mi pare sa fie nici racit nici nu stiu ce sa zic, mai degraba poate o intoleranta la ceva, pe find digestiv, nici nu mai stiu ce sa zic...

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA!

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: DARIA MARIA [Irda], DINU [gyly]!

"La multi ani!" 11 LUNI: IOANA ALEXANDRA [irinabungau].

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

quote:
Cryna pupicei,sigur va fi bine!Si ca sa dau proba de cat de truli sunt,tu stai in Italia?Daca nu in permanenta,macar din cand in cand te asteptam sa intri intr-un net sa ne spui cate ceva despre voi.Subscriu Brianei si ma ofer voluntar pt ajutor.Am o sora in Bergamo,daca tu crezi ca iti poate fi de folos,da-mi un PM,o facem din inima!

Nicoll_mada, multumim frumos de suport si va intoarcem pupiceii . Sper si eu sa reusesc sa tin legatura cu voi, macar din cand in cand, dar... nu sunt chiar atat de sigura ca voi putea. De incercat voi incerca, in mod sigur. Mersi mult si pentru oferta voluntara de ajutor. Noi stam in zona Romei, pentru ca el lucreaza in Roma... Nu stii ce bine imi prinde sa stiu ca voi mai avea "un umar" si "o mana" la care sa apelez in caz de... Sunt in Italia si surorile mele, una in Torino si cealalta la Roma. Ma vor ajuta si ele in caz de voi avea din nou probleme. Cel mai rau este faptul ca el mi-a indepartat familia. Sora cea mare, care e in Roma acum, statea la noi... si ma ajuta mult prezenta ei... dar, tocmai cu cateva luni inainte de a naste... s-a gasit omu' meu sa-i forteze sa se mute(era si prietenul ei, viitorul sot)... De, ce sa zic... n-am avut voie de prieteni si nici de familie ... ca sa ma poata teroriza el cum vrea... Ca la puscarie ... Acum sa speram ca nu va mai fi asa. Sora-mea, cand a auzit ca-i mai dau INCA o sansa si ca ma intorc inapoi, mi-a zis clar: E ULTIMA, altfel, de se poarta tot la fel, iti faci bagajul si plecati in tara! ca ne-om descurca noi...
Mersi inca o data pentru sora ta ... e linistitor pentru mine sa nu ma mai simt singura si neajutorata, ca pana acum. Pupici .

Mergi la inceput

Emaaimee, pupacim soarele tau mare si istet, cu tot cu buricut! .

Simonaci79, imi pare rau pentru puitul tau bolnavior. Insanatosire cat mai grabnica! .

Joker, felicitari micului tau "coafez"! Ce smecher e el, sa-si faca singur freza... .

Corbioana, bafta. Sa nu aiba nimic grav..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Cin, La multi ani!!! sa fiti impreuna mereu fericiti!!!
La multi ani!!! si pentru Acusor si Yasmari in avans.
Va doresc mamicilor sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati alaturi de sotii si puiutii vostri!!!
Simona, multumim de aprecieri. Partida de fotbal a fost filmata de Pasti.

Mergi la inceput

Simona, imi pare rau ca puiul tau este bolnavior. , sa se faca bine.
Fetelor, ieri am tras o sperietura Alex a cazut si s-a lovit la buza si i-a curs sange. Am fost cu el la urgenta. Din fericire nu are nimic, nu a trebuit cusut. El si-a revenit super repede, in 5 min, radea si era din nou la explorat si eu aveam inima cat un purice.
Deja astazi nu mai are umflatura.
Zicea cineva ce mai dam de papa la bebe. Lui Alex ii place tare mult oul fiert cu rosii si painica.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!! bebelusilor care au mai adaugat o luna si celor care au implinit un anisor!!! sa creasca mari, sa fie sanatosi si sa-si bucure parintii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Am si eu o dilema legata de al meu Ied....Cand sta cu piciorusele relaxate prefera sa aduca labele inspre interior, nu mult dar vizibil cu usurinta....De calcat calca pe toata talpa dar mie mi se pare, in repaos usor nefireasca pozitia...Inca o intrebare...atunci cand se aseaza e vreo problema daca prefera sa isi aduca un picior sub el?E ceva ciudat?

Mentionez ca atunci cand sta nu tine tot timpul laba piciorului incordata inspre interior...dar are perioade destul de lungi....

Ce este si cum se rezolva?Il poate afecta pe termen lung si in ce masura?

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

La multi ani Daria si Dinu ! Sa cresteti mari ,sanatosi si plini de voiciune!

Mergi la inceput