Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Corbioana, ma bucur ca Andreiutul tau se simte mai bine ! Insanatosire cat mai grabnica! Pupici si de la noi! .

Irda, ai mare dreptate ... avem puiuti frumoooosi ...
Hi,hi,hi ... comica tare faza cu scuipatul la tinta... scuza-ma ca nu m-am putut abtine sa nu rad un pic... Mai facem cateodata si haz de necaz , nu? .

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

yasmari,
anumite incaltari au o ridicatura asa in dreptul scobiturii de la picior. si la noi am vazut ca majoritatea mamicilor cu copii de la 1 an incolo daca iau incaltari cu talpa interioara plata fac pe comanda talonet (banuiesc ca e ca o dublura de talpa interioara dar cu ridicatura) si le pun la incaltari cica sa faca groapa in talpa copilu daca n-are. mie mi se pare absurd ca de fapt si chestia cu scosul copilului din apa de cap ca sa i se formeze gatul si alte de-astea.
plus ca am intrebat o gramada de lume de ce trebuie motul musai luat la fetite inainte de un an si nu se poate dupa. nimeni n-a stiut sa-mi zica decat "nu e bine dupa". chestiile astea ma depasesc.

anyway, fiecare mamica eu zic ca se documenteaza si decide ce e mai bine pt puiul ei. da in Ro asa ma enerveaza superstitiile astea fara nici o logica...

eu cred ca am mai scris: inainte sa mearga bine o s-o tin in balerini cu elastic de la Robeez. apoi o sa-i iau ceva cu talpa tare si flexibila si care sa stea bine pe picior. nu musai sa-i tina glezna. ci doar sa nu-i alunece piciorul in afara cum ni se mai intampla si noua daca umblam in papuci sau sandale largi. dar neaparat sa fie din piele moale ca mie nu-mi plac incaltarile tari ca am si picioare sensibile.

eu zic sa stai linistita ca nu i se poate intampla nimic de la niste seminte. doar sa nu fie de mac ;)

poti sa-i dai seara cereale cu lapte. mie pediatra mi-a zis de la 9 luni ca pot sa-i alternez ultima masa: lapte cu cereale, cereale cu lapte, papanasi. dar a mea nu vrea sa mai vada cereale cu lapte in fata gurii asa ca ma rezum la cat are ea chef de lapte. iar daca m-as apuca sa-i dau papanasi ar dura ceva pana-i mananca ea singura si de obicei dupa baie e franta de somn.

a mea nu mai vrea nimic sa-i dau eu cu lingurita. azi de dimineata n-a vrut sa se atinga de piureul de fructe dar a mancat tot castronelul cu fructe taiate cubulete mici (caise, piersici, banane, visine, cirese). noroc ca a plecat bona cu ambele variante in parc.

Almette e branza de vaci cu smantana sau diverse verdeturi. doar ca e facuta mai spuma. si e dulceaga. mariei nu i-a placut. nici ricotta care e urda dulce. o mai pacalesc doar daca-i combin in mancare (de ex in dovelcel cu ou).

astept si eu sa faca 1 an sa-i dau branza topita ca e mai sarata si cred c-o sa-i placa. plus c-o sa tina ea triunghiurile in mana. desi astea cam au E-uri si cred ca nu e bine sa se exagereze cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Cryna multumim frumos

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele,
N-am apucat sa va citesc...scuze.

O intrebare scurta, a facut careva petrecerea de 1 anisor,la centrele de joaca?

AniS 12+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARE,FRUMOS SI NOROCOS PENTRU ALEXANDRU -laura barb la implinirea primului anisor!
Fetelor sunt franta.Codruta abia a adormit,nu mai dormea de la 15.Era super obosita,maraita si nervoasa.Off...cat ne-am chinuit.Am renuntat si la mancarea solida si am baut doar laptic.Abia astept sa ma urc in pat,dar nu inainte de a va citi.Ce spor ati avut la scri!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani Alexandru si Aris

Ioana,ma bucur k sunteti mai bine
Andreea,la multi ani si tie si un sejur placut unde stati la mare?poate ne vedem
Dede,ati impachetat?mai sunt 2 zile si gata si voi veniti

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Joker ce baiat dulce si bucalat!!!Iar in pozele in care doarme in carut denota toata inocenta pe care o au ei,opii.Cata liniste,seninatate!!!
Cryna pupicei,sigur va fi bine!Si ca sa dau proba de cat de truli sunt,tu stai in Italia?Daca nu in permanenta,macar din cand in cand te asteptam sa intri intr-un net sa ne spui cate ceva despre voi.Subscriu Brianei si ma ofer voluntar pt ajutor.Am o sora in Bergamo,daca tu crezi ca iti poate fi de folos,da-mi un PM,o facem din inima!
Nicoleta LA MULTI ANI,sanatate,sa-ti traiasca baiatul cel dulcel(vazut poze) si sa fiti fericiti toti trei!!!Vrem o poza si cu noua tunsoare!Pupicei
Briana pupam fetita vorbareata si o rugam pe mami sa dea pupi si pt noi!Felicitari!!!

MMN

Mergi la inceput

Emanuela,Oani doar da un plans scurt cand iese din baie si dupa e vesela,ii dau jucarele si o dau cu crema, nu ii prea place procedurasi ea bea apa din cada cu jucarelele care au gaura si se strange apa in ele si ea le suge are si ea hobby cu butonatul la radio,ce-l mai calarestesuc nu vrea,e cah pt ea.apa bea,ar bea mereu apa.bea si din cana,orice fel si din aia de ceai de oameni mari.si bea apa pana si din beaker Avene,din care nu ziceam k nu stie sa beaoricum e mare pt beaker si nu prea i-l mai dau.
Irda,v-am vazut pozele.tare dulce mai e Dariaeu mai ii dau fetei tocana facuta fara prajeala,faram un pic legumele si carnea o tai cu cutitul bucatele mici.i-am mai dat branzica de casa(cottage cheese) si cartofi prajiti- a furat ea si si-a indesat cu o pofta in gura
Monica,distractie placuta la munte si la mare!
Mona,ce bine ca o sa mai aveti un concediuf frumos ce a zis sotul referitor la dormitul cu fata in dormitor
Briana,ce frumos ti-a cerut Ana papa mititica

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yasmari

Mi-am scoborit copila la nani, vin sa va salut cu drag, de mult n-am mai zis vreun hello desi am citit, comentat, admirat, zimbit ,toate in capul meu; daca mai tin minte ce sa bat la clapa se-neamna ca nu m-am ramolit toata.
La multi ani Nicoleta, cu adevarat intimpini virsta rotunda aratind tare frumoasa, ochii tai sint senini si fericiti. sa ai o viata minunata alaturi de familia ta!
La multi ani Acusor pe simbata, eu te voi urma duminica, tot schimbata la prefix.
Nu-i asa fetelor ca va simtiti superb? La 30 ani Dumnezeu ne-a pus in brate cel mai grozav cadou, comorile noastre fara pret, minuni cu palme zmotocitoare si glascior ingeresc. Ma simt mai implinita ca niciodata.

"May you live every day of your life!"- J. Swift

extraordinar de implinita ma simt,o culcasem pe fata si ii taiam unghiutele si o contemplam si mi-au dat lacrimile de fericire ca am in fata cel mai pretios cadou pe care putea sa mi-l ofere viata la 30 de ani.

ps:te voi ura duminica nu de pe acum

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Irda pupicei,ma bucur ca v-ati simtit bine la turta fetei,asta conteaza cel mai mult!Uram fetitei ce maine implineste anisorul tot ce e mai bun in lume si rugam mamica sa zambeasca pt puiul ei,totul trece,cu ce e mai presus "dificultatea"?
Mona sa dea Dumnezeu sa aveti sanatate si sa va simtiti si a doua oara bine la mare!Petrecere frumoasa duminica!
Eu Codrutei ii dau gratar,ciorbica de salata,rosii,gaina,supe...cartofi prajiti,mancarica de cartofi,in fine orice mancare de a noastra fara prajeala si de preferinta fara carne de porc.Recunosc ca a scapat de cateva ori si in carnea de porc,papa tot ce inseamna carne.De fapt nu avem probleme cu papa.
Problema noastra in acest mom este legata de o eventuala stare nervoasa sau din prea multa personalitate.Cum nu ii place ceva cum tipa,urla,azvarle tot de pe langa ea sau ne zgarie si ne ciupeste.Nu stiu cum sa o dezobisnuiesc.I-am explicat frumos,am certat-o putin,m-am facut ca plang...nimic.Ce ziceti,cum sa mai incerc?
Acum va pup si dau fuga la nani!

MMN

Mergi la inceput