Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

La Multi ani, copilasilor care au mai trecut pragul primului an si celor care au mai adaugat o luna la buchetelul deja marisor de luni de pana acum!

Noi am rupt turta Dariei acum vreo 3 saptamani. Nimic spectaculos, doar o iesire un gratar la Arges cu nasii, sora mea si tatal sotului.
Am pus cateva poze aici

Dari a ales de pe tava icoana, fardurile si euroii.Sper ca e de bine!

Am trecut printr-o perioada mai "dificila" si nu am reusit sa mai intru sa scriu.

Urez bun venit scumpei Simona si puiului Mario desi cu maaare intarziere, ca ea deja si-a "intrat in paine bine" aici!

Ce mai fac gravidutele noastre? Anis, Albinutz? Pupam burticile cu "chiriasi" si pe Ingrid si pe Luca! Ati inceput sa le explicati ca vor avea un fratior sau o surioara?

Anul trecut pe vremea asta eram disperata ca se naste bebe si e prea mica....ufff......uite ca trecu 1 an si nu-mi vine sa cred ca zgatia asta mica si voioasa care ii "fura" portofelul lui taica-su si se duce cu el la usa, e a mea si e sanatoasa!

Va pup pe toate si poate mai reusesc sa mai intru!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Mi-am scoborit copila la nani, vin sa va salut cu drag, de mult n-am mai zis vreun hello desi am citit, comentat, admirat, zimbit ,toate in capul meu; daca mai tin minte ce sa bat la clapa se-neamna ca nu m-am ramolit toata.
La multi ani Nicoleta, cu adevarat intimpini virsta rotunda aratind tare frumoasa, ochii tai sint senini si fericiti. sa ai o viata minunata alaturi de familia ta!
La multi ani Acusor pe simbata, eu te voi urma duminica, tot schimbata la prefix.
Nu-i asa fetelor ca va simtiti superb? La 30 ani Dumnezeu ne-a pus in brate cel mai grozav cadou, comorile noastre fara pret, minuni cu palme zmotocitoare si glascior ingeresc. Ma simt mai implinita ca niciodata.

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mersi Diana_mirela de raspuns. intr-adevar a fost reactia de la vacin. acum suntem ok si peste 3 ore sa se mai racoreasca putin plecam la munte. A facut doar temp Diana nu i-a aparut nimic pe corp doar dintele 6 a spart gingia si au fost cumulate reactie vacin cu dintele 6.
concedii placute noi ne reintoarcem prin aug sa ne facem priorixul si sa plecam si noi la mare la bulgari pana atunci stam la munte.

ANIS VREAU SA UREZ DE ACUM PTR 2 AUGUST LA MULTI ANI CU SANATATE, NOROC SI FERICIRE CAT CUPRINDE PTR FRUMOASA MEA NORA INGRID-ALEXIA.PTR MAMICA DE LA MINE SI DE LA MIHNEA PTR FRUMOASA INGRID

Mergi la inceput

In tacerea mea ati discutat chestii tare interesante, ca de-o plida platfusul, habar n-aveam ce-i ala da' daca-i legat de picior sint ochi si urechi, Dragostina tot ma-ngrijoreaza cum paseste oblic cu stingul. Pe parcurs m-am prins ca platfusul ar fi lipsa scobiturii in talpa, adica prea plata. Pe aici n-am auzit pe nimeni sa se-ngrijoreze sau macar sa discute de subect; in general cred ca-n Ro se bat tobele tare pe te miri ce. Nici aici nu-i abordarea ideala da' macar de salveaza oaresicum de griji care ar putea fi perfectamente inutile.
Acu' de pantofi, m-am stresat la greu ce si cum, in cartea clasica despre copchii 0-5 ani cica sa iesi pusca pe usa shopului care vrea sa-ti vinda pantofi copilului fara sa-i masoare exact dimensiunile; materialul sa fie natural, piele samd, nu plastic sau alte gogomanii care nu permit piciorului sa respire. Se recomanda ca bebele sa fie plimbat cat mai mult descult, cum bine ziceai Emanuela.
Dum am fost sa-i cumpar pantofi cu talpa groasa la Mothercare, am cerut sfatul vinzatoarei ca are de-a face cu zeci de cereri; cica talpa tare doar dupa o luna ce merge bebe singurel. Inainte descult prin casa iar prin parc tot din aia cu talpa moale si flexibila, pre-walker se numesc, grija mare la sticle si alte mizerii. I-am luat niste sandalute dragalase, 18 poarta a mea si inca are putintel loc pina se termina vara. Nu-s nici inchise la bot, nici cu glezna tare. Sint f usoare, fine, parca-s fluturasi roz, se inchid cu scai....sper sa fi procedat corect, tot nelamurita sint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Da, Emaaimee, te poti adapta oriunde. Nu asta-i problema... Ca si eu, de intors, ma intorc tot pentru binele copilului meu ! Problemele sunt, au fost, intre mine si tatal lui Robert. Acum, cica nu vor mai fi... dar, mereu am fost asigurata de asta... si a fost mai rau decat mai bine ... Acum, am zis ca, hai, inca o sansa sa-i mai dau... de dragul copilului... si pentru ca au insistat si parintii lui... Hmmh, nu stiu ce sa spun. Om vedea. Multumim frumos de sprijin si... intoarcem pupicii .

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Cin, LA MULTI ANI cu sanatate si numai bucurii iti doresc. Te-am admirat in poze, esti o frumoasa.

Ema.nu.ela, tot am vrut sa-ti spun ca am vazut pozele voastre de la mare si sunt bucuroasa ca in sfarsit te pot asocia cu un chip. Esti teribil de draguta.

Acusor, daca plecati la mare ar trebui sa-ti urez si tie de pe acum LA MULTI ANI si numai bine alaturi de cei dragi.

Irda, am admirat-o pe micuta Daria, tare scumpa e.

Brianamica, ce mishto mod de a-ti incepe ziua. Pupici Anei.

Cryna iti doresc din suflet ca lucrurile sa iasa bine pentru tine si Robert.

Fetele, cu riscul de-a ma intinde mai mult decat doream, trebuie sa va spun ce veste am primit azi. Sotul meu trebuie sa plece la un curs la Jupiter, in perioada 14-25 august si cand m-a sunat sa-mi spuna, mi-a zis si ca nu are chef sa mearga fara noi. Asa ca daca ne ajuta bunul Dumnezeu cu sanatate mai mergem o tura la mare. Sunt incantata, mai ales ca nu ne costa mare lucru.
Ah, sa va zic si de cheful nostru de duminica. Eu nu prea am habar de obiceiurile astea cu ruptul turtei, chiar va rog sa-mi dati si mie niste detalii, please.
Noi vom face un chef destul de restrans(bunicii si cativa prieteni), pentru ca o mare parte a familiei(inclusiv nasii) merg la concert la Shakira. Noi nu suntem suparaciosi si probabil ca vom mai face o chermeza sambata viitoare, dar la gradina, mai putin fastuos.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Briana, mi-nchipui cum ai urcat tu pin' la cer de fericire s-o auzi pe Ana facind propozitii, mai cu seama legate de papa!!!!!
Fetelor, urmez si eu exemplu ca bine-l mai setati, o las moale de tot cu stresu' legat de papa. Din cate citesc, mai sint naravasi, cu motiv sau fara motiv, ce refuza mincarea. Iar tu Ema, ferice de supermodelul tau, poate da Dumnezeu si va atinge si a mea 8 kile jumate pina la un an. Numai sanatoasa sa fie, asa cum le doresc tuturor.

Diana, fina si plina de rafinamente domnisoara Iulia, n-am crezut ca e posibil sa fii cocheta la mai putin de 1 an. caprita mea s-ar rasturna imediat pe spate, n-are nici o consideraie pt estetica.
Apropo, am fost foarte impresionata cat de isteti sint pushtii vostri, eu care credeam ca Dragostina-i fruntea. Fireste ca glumesc, desi-i cam riscant (tre' sa precizez sa nu cumva sa iasa vreo scinteie de orgolii materne, ca tot se poarta pe forumul nostru lately).
faza cu Oani leganind papusa pe picioare m-a dat pe spate, e o smechera!!!!!!!! Iulia stie citi ani are , Robert are gusturi estetice, Edutz maninca singur, Maria bea apa cu lopata

Mergi la inceput

Monai, am citit pe nerasuflate aventurile voastre la mare, acu a sarit iepurasul si se pune iar de-o duca, super!!! Ai un sotz teribil, am fost impresionata sa ud ca nu-i pregatit sufleteste sa mutati printesa alone.
Ela, dupa socoteala mea, poate ca asistenta o tragea intr-una cu neintarcatul vara cu gindul ca, daca bebe refuza sau ia mai greu lapte9sau alte lichide) din alta sursa, bibe, cana, lingura, se lipseste de-o hrana importanta, vara, acu cind exista riscul deshidratarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Irda, am vazut pozele cu domnisoara Daria, mititica asa cum e (seamana cu mami doar ;) pare o fetita de 2 ani asa serioasa e domle. Domnisoara ce mai tura-vura. Asa cum e si cheliosul meu.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Din pacate nu reusesc sa-i fac tort diplomat cu gargaritze- ce vrei dupa sufletul omului!-
Ca sa nu mai fim suparate tata ne-a cumparat tricicleta. Asta explica un pic de ce Alexandra il striga intr-una: el ne face mereu surprize placute si reusite!

Mergi la inceput