Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anca eu nu sunt chiar asa panicoasa sa alerg la urgente, dar poate ca tu faci mai bine decat mine. Linistita nu stau, iti dai seama , insa daca nu stiu ce am de facut pun mana pe tel, sun asistenta pediatrei care o seupr priceputa, la nevoie imi vine si acasa, si cum ea imi spune exact ce am de facut nu intru asa tare in panica, poate de asta...

Simona sper si eu sa nu se mai repete. A mai facut o data asa un singur puseu si apoi gata dupa nurofen, iar acum 2 pusee de febra. Vad ca aseara si in timpul noptii nu a mai facut si nici acumdimineata, aseara i-am dat preventiv o lingurita de calpol. Speram sa fie ceva trecator. Si noua ne tot spunea ca vede rosu in gat insa pt linistea mea am facut exudat si nu are nimic copilul. Eu mai stiu ce-o fi....

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Emaaimee, nici o problema, ca si eu i-am dat capsuni si zmeura la baiat... chiar daca m-am riscat ... Asteptam pozutele... .

Laura25, bravo lui de fratior atent si grijuliu !.

Off, off, Simonaci79, nu stiu daca o sa putem vorbi si din Italia ... Uite de aia mi-am dat drumul mai "greu" la vorba...pentru ca stiam ca in curand voi pune pauza ... off,off...
Cu ceaiurile... le-am diversificat si eu... dar... nu mai vrea si pace. Am fost si eu atenta, mereu, la culoarea pipiului... mai rar il avea un pic, un pic, mai inchis... nu tot timpul... si isi revenea de la sine... Eu i-am controlat, si ii controlez mereu culoarea, pentru ca, atunci cand l-am nascut, a avut o usoara infectie... de care nu am aflat decat de la pediatra, peste vreo luna si ceva... Cei de la spital nu mi-au zis nimic ! Oricum eu il controlez mereu sa nu aiba cucusorul rosu... Ca atunci e si pipile un pic schimbat... Si il dau cu crema de zinc. Si ii trece, nu mai are nimic, nici la pipi, nici la cuculet... Oricum, cand am mers aici, in tara, la doctorita mea de familie, la care am trecut si baiatul, i-am zis de asta. Si mi-a zis ca daca nu-l ustura cand face pipi, nu-i problema. Mai ales ca fac bine ca-l dau cu crema de zinc... deci sa nu ma sperii... Cel putin asa mi-a zis doctorita mea , care-i destul de buna si draguta .

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Ema.nu.ela si eu procedez cam ca Simona la dus, uneori ii ridic barbia sau ii atrage taica-sau atentia in sus si ridica singura capul, astfel ca o pot clati. Nici a mea nu suporta dusul pe fata, eu o spal cu mana mea.

Joker si noi vom merge in Retezat cu cortul, in cate un WE. Acum dac-am dus-o la mare, musai trebuie si la munte. Btw, eu ti-am inteles mesajul, imi pare rau de raspunsul pe care l-ai primit.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

MONAi, cred ca sunt eu..ca nu ma mai fac inteleasa..unde anume in Retezat?planuim si noi tot acolo..si cam cand?

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Dragele mele, am terminat si noi aranjamentele prin casa si ce sa va zic? Cand sa mutam patutul fetei la ea in camera, sotul imi spune ca nu e pregatit sufleteste sa mute fata. Sa va spun sincer, am cam rasuflat usurata, nici eu nu-mi prea doream asta, dar ma tem ca mai tarziu vom intampina probleme. Asa ca dormim toti 3 in continuare in aceeasi camera.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

mie mi-e frica sa o spal cu dusul pt ca la mine se intampla uneori (rar ce-i drept) sa se schimbe brusc temperatura apei: se face fierbinte sau rece chiar daca eu am setat-o pe calduta. si citisem si undeva ca se poate speria de dus si apoi e nasol. o sa incerc cu stropitoarea ca tot s-a imprietenit cu ea.

farfurie cu ventuza am si eu si sta destul de bine pe masa. daca insista mult o muta din loc dar de scos nu prea reuseste.
eu am si o jucarie cu ventuza o rata de la chicco care sta super lipita de masa nici eu nu reusesc s-o scot decat daca o ridic un pic intr-o parte sa intre aer. si se enerveaza atata pe ea. in schimb a invatat sa-i dea de mancare si ratei cu lingurita ca i-am aratat eu. si-mi da si mie. uneori imi baga cu forta in gura :)

eu turta o sa-i fac de comanda la cuptorul de paine de langa mine. insa tort chiar n-am idee. as vrea unul din care sa si manance si ma gandeam sa-i fac o tarta cu visine. nu tin la ceva spectaculos. oricum la varsta asta parca n-am incredere in ce fac astia la cofetarie indiferent de ea. doar sa-i iau unul asa de design ca sa dea bine in poze si sa-l mancam noi astia mari.

eu m-am hotarat sa fac ceva restrans acasa. de banii pe care i-as cheltui la o terasa mai bine mai fac un sejur la mare :) la anu o sa-i fac la un loc de joaca din ala misto cu multe jucarii. poate chiar in aer liber pe insula copiilor.

emaaimee,
si a mea mai nou da sa planga cand o scot de la baie. dar o pun repede pe prosopel in patul mare si-i dau radioul de care e tare incantata ca poate sa-i regleze ea volumul. si uita de plans. plange pe urma cand o iau de la radiou :D
aseara a baut apa dintr-o canita din cada si s-a cam innecat si a inceput sa urle...de parca eu o pusesem sa bea...

da Zanza No se numea...
ia sa-i dau si eu zmeura ca mai are un pic si face 1 an.
a mea bea ceai doar din ala granule de la hipp. d-ala normal nu. in schimb a inceput sa bea sucuri proaspete cate un pic: 30ml morcov sau morcov cu rosie, cate 50ml fructe diverse. si apa la greu. sucul il bea doar din canita din bibe nu vrea.

simona,
i-am dat si eu supa de rosii i-a placut mult.
pt in seara asta i-am facut paste spirale cu sos de rosii si parmezan. sa vad daca or sa-i placa. si pt la pranz i-am facut eu niste perisoare de vita si o sa-i faca bona un bors.
sa-mi zici daca afli ceva de laptic. mersi mult.
a mea n-are probleme cu tantarii. cred ca are sangele "sarat" si pielea groasa ca si mine si n-o ciupesc. eventual sa citesti pe prospect ce scriu aia. dar eu zic ca daca e facut de chicco o fi bun. desi am citit controverse destule si pe partea asta cu pastilele de tantari.

mamica de maria, 11 luni si 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata...
Multumesc de raspunsuri
ieri am fost la coafor sa ma tund si sa-mi indrept parul si mi-a placut rezultatul. l-am luat pe vlad cu mine si o ora si 15 min cat am stat acolo, el s-a jucat singurel in carut si a privit ce-i face tanti aia lui mami la par. a fost tare cumintel acolo si nici nu s-a plictisit
desi cand am intrat sa va scriu nu voiam sa va zic, m-am razgandit... azi schimb prefixul si ma simt minunat..dupa cum spunea un prieten care a vazut o poza facuta azi, parca am 18 ani (desi sunt mai slaba ca atunci)...si chiar ma simt de 18 ani.
evident ca vlad a fost primul care mi-a urat la multi ani, din bratele lui tati... sunt tare fericita...
si mai stiu ca peste fix o saptamana mai e ziua unei mamici tare indragite de aici..
va pup...
acu chiar ma apuc de pus poze cu vlad si cu mine...
revin...
si va pup pe topate, ca tare dragi imi sunteti...

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

CIN LA MULTI ANI cu muulta sanatate si fericire ion continuare, cu o familie implinita si tu sa ai parte de tot ce-ti doresti. Te urmeaza si altele...la schimbat prefixul...curand.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Joker, noi mergem de obicei prin Hateg, Raul de Mori si intram in parc. Au amenajate locuri de campare, e foarte frumos. De perioada, inca nu avem nimic stabilit, dar vom merge doar pentru WE.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Noutati........

Intai Buna Dimineata la toata lumea si La Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei !!!

Acum vine noutatea !

Azi dimineata la 4.00 , Ana s-a trezit ca de obicei ! Dupa ce m-a tras bine de par, am marait eu asa..."ce e mami?", la care papusa mea a spus "papa Ana" !!!!!!

Va dati seama cum am sarit si m-am trezit instantaneu ...!!!! A cerut papa iubirea mamiii !!!! Am facut repede lapticul, am pupat-o de muuuullllte ori si a adormit in bratele mele...Doamne fetelor..nu imi venea sa o pun jos ...!!

M-a facut fericita !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
UITE ATAT SUNTEM DE MARI

Mergi la inceput