Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Laura pupam gemenasii.CAt despre pozna...de treaba aparat,nu a avut urmari.
Nicoleta pupici pt Vladut si sa iasa repede maseluta,sa nu chinuie baiatul!
Briana stiu cat e de greu sa fi la serviciu,iar puiul,puii acasa...Dar ce bine e cand ajungi la ei!!!Cat despre carne,Codruta rade tot ce-i dau si mai cere.De fapt ea papa orice zic eu destul de bine..
Cryna pretuieste mult curatenia baiatul,vrea sa fie totul bec!
Ella distractie placuta,vrem sa vedem rochia!
Monica-Elena sanatate lui Mihnea!Imi pare rau,nu te pot ajuta,nu am facut vaccinul.

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Cryna- pai iastet puiul tau! Ce sa mai faca cu ea asa neagra???? Dar imi place ca e ordonat, pune la loc de unde a luat ce nu-i mai place!!

Briana- si noi ! Si lasa ca o sa pape si Ana ta mai bine pana la urma! E domnisoara mare si tine la silueta!!! Bine macar ca a ta nu vrea mancarea doar pasata ca puturosul meu! Ca daca nu ar avea dinti l-as crede dar are 6 si ar avea in ce sa roada!!!

Ioana- vezi si tu cum se simte maine! Si Briana zicea ca a patit la fel cu Ana inainte de a pleca la mare! Si eu am patit-o cu Mario la fel! Dimineata avea febra, i-am dat calpol, i-am mai dat si in timpul zilei, seara avea iar si i-am mai dat 2,5 mil si din ziua urm nu a mai avut nimic si au trecut aproape 2 sapt si nici dinte nu i-a iesit desi si pe el il incearca. El atunci avea si putin rosu in gat care nu stiu daca i-a trecut dar macar papa mai bine si nu se mai oracaie cum face el cand face rosu in gat.... Nu stiu ce ar putea avea, poate fi si de la dinti, si de la raceala! Sanatate multa si maine sa fie bine si sa nu mai faca febra!!! Pupici!

Mergi la inceput

Cryna- vad ca si tu te plangi de dinti! Si pe Mario il chinuieste de aproape o luna caninul de sus si nu iese desi daca pun mana se simte coltul, asta ca sa nu mai zic de cat de bine se vede! Si acum de 3 zile se si trezeste mititelul noaptea plangand si ii trece numai daca ii dau cu calgel. Asa ca nu stiu daca este normal dar macar nu sunteti singurii daca te incalzeste cu ceva.... Sa iasa si la voi repede si sa nu mai chinuiasca baiatul!!!

Monica-Elena- eu nu l-am facut inca, il fac peste 2 sapt. Nu stiu daca poate fi de la el. Sanatate multa si sa treaca repede febra! Si distractie placuta la munte cand vei pleca (sper ca repede) Pupici!

Diana- pai...petrecere frumoasa atunci... Duminica nu putem noi ca taiem motul baiatului! (cei drept in herastrau la o terasa, dar cu tambalau si invitati....) iar sapt viit e si ziua mea si a lui si avem iar invitati la noi... Poate peste 2 sapt daca nu e prea tarziu... Pupici si distractie palcuta! Sa ne spui ce a ales fata de pe tava!!! Si sa imi arati poze cu nora mea ce frumusica!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Diana...cat e de dulce domnisoara ta...Petrecere frumoasa sambata!
Pisicut ce serios e puiul cu cheile de la masina...
Joker bine ai revenit,pupam iedutul!O pozica,doua,trei?
Laura super micutii!Abia asteptam sa mai vedem filmulete haioase cu ei.Sanatate tatalui si sper ca totul va fi ok.
Fetelor acu' fug la nani,sunt franta si deja a inceput balamucul aferent unei nunti,combinata cu turta fetei si plecat la mare dupa alte 3 zile.Plus serviciul meu interminabil...
Va pupic,noapte buna!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Gesi- multumim mult pt idee!!!! Mie imi este total peste mana dr taberei dar mi-ai dat o idee super si voi incerca si eu la cofetaria unde comand eu sau poate la ana ca ei mai face din astea speciale... Multumi mult!!! Si succes sa gasesti si din diplomat!!!

Diana- mi-am vazut si eu nora delicata! Tare de tot cum sta ea in scaunel!!!

Mergi la inceput

Pisicut- felicitari pt weekwndul reusit!!!! Sa mai aveti "iesiri" din acestea reusite!!!!
Am vazut pozele baiatului frumos si cuminte! Eu lui Mario nu am reusit sa-i fac nici o poza cu ochelari de soare ca mnu sta deloc cu ei!!! Ii arunca in 2 sec!!! Si vad ca sta baiatul cuminte si in noul "mijloc de transport"... Iar la faza cu fotbalul m-a omorat! Eu nu vazusem filmuletela pana acum! Felicitari pt baiatul mare si frumos!!! Iar cu condusul masini... se pare ca e o tendinta generala la baietei ca si lui Mario ii place... Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

OFF TOPIC:Gesi, ori te-am prins intr-o pasa proasta ori nu m-am facut destul de bine inteleasa.Pur si simplu te intrebam pentru ca tie iti e foarte usor sa te deschizi iar mie nu-permanenta obesisie legata de propria persoana, asa cum bine ai subliniat-adevarul e ca ma exprim cam ciudat si e greu sa fiu inteleasa...

Ma deranjeaza remarca in conditiile in care eu nu cerusem decat un sfat.

Nu ma refeream la fapotul ca m-a ignorat cineva e mine sau pe Edutz...ce sa fac, daca nu imi merg smileyurile sa pun cate o mutrita zambareata cu subinteles la fiecare vorba aruncata...si pe de rost nu stiu decat...

Ma rog, fiecare pricepe ce vrea...cum vrea si mai ales cat vrea din ceea ce spun...asta in conditiile in cre nu cred ca ti-ai dat seama ce scria intre randuri, gesi...

Iti cerusem sfatul pentru ca te apreciam...te consideram o persoana cu un psihic extrem de stabil si de bine format in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti...Din pacate-stiu ca nu te intereseaza parerea mea- acum nu mai cred asta si nu cred ca mai am de ce sa cer sfaturi...nimanui...

ON TOPIC:Edutz s-a desfatat cu toate fructele posibile....

Pozute gasiti in linkul din semnatura mea...am sa mai pun, azi cred, vreo cateva....avem destul de multe dar nu ne ajuta conexiunea la net..

Planuim sa mergem la mare si poate ca si la munte...cu cortul...ca 3 excursionisti adevarati...

Emaaimee, si restul fetelor care aveti sau ati avut perioade nasoale...imi permit sa va dau un sfat...pe care cred ca il stiti deja...stergeti totul cu buretele si uitativa la gagalicile care va zambesc dimineata cand deschid ochisorii, care va mangaie si va trag de par, care va mozolesc cu mancare si va striga mama sau tata...nu conteaza nimic pe lumea asta mai mult ca ei...

Maine cred ca venim din nou in Bucuresti,asa ca sper ca voi putea sta mai mult timp...

Anis, Albinutzza...cum a simtiti pe caldura asta?

Edutz a scapat la mancat singur cu lingurita....mai bine de jumatate din mancare ajunge in cu totul alta parte decat la destinatie dar e o mare distractie pentru el, asa ca nu ma deranjeaza deloc.

M-am mai uitat pe la poze...ce copilasi frumosi avem...

Diana, superbebelusa cocheta si simandicoasa e o dulceeee....

Cuscraaaaa, frumoasa nora mai am....

Am plecat ca m-am lungit rau de tot

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA!

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: ALEXANDRU [laura_barb]!

"La multi ani!" 11 luni: ARIS [Aldebaran].

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

La multi ani lui Alexandru, care paseste in primul anisor din viata si leutului blond Aris....

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

quote:
Cryna si eu cred ca isi va reveni capsorul lui Robert.Dar eu nu prea cred ca s-a putut stramba din cazaturi...Si Codruta mai cade,se invineteste,dar nu i s-a strambat capsorul...
Nicoll_mada, speram si noi ca se va indrepta capsorul... multumim de incurajari ... Ai dreptate, poate nu e de la cazaturi... Oricum, el o singura data mi-a facut un cucuit micut, micut... in rest nu a patit nimic, nu i-a fost rau, vanat... nimic. De aia ma gandeam ca o fi de la cazaturi... dar, poate e de la crestere... ce stiu eu? Speram sa fie bine. Hmmh, eu, aia a lui Creanga cu drobu' de sare ... cum imi zice mereu frate-miu ...

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput