Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 12
pisicut spune:
Sa va mai povestesc ce face Alex. Va invitam la poze.
A facut pasiune pentru masina. Vrea el sa conduca si este super incantat cand sta la volan. Ii place sa claxoneze, sa invarta de volan si sa apese toate butoanele. Cand il iau din masina plange si il linistesc destul de greu.
Sper ca de ziua lui sa-i gasim o masinuta pentru el, inca nu am vazut nimic pe oferta la Metro. La noi in oras nu gasesc.
Gesi super ideea cu tort in forma de gargarita. Sper sa gasesti asa cum vrei. Eu vreau ceva in forma de minge de fotbal, saptamana viitoare caut si eu, daca nu gasesc ii fac acasa.
joker spune:
Daca nu mai dau pe aici vad ca m-a cam uitat lumea....oricum, asa se intampla cu cei nesemnificativi....
Simona, bine ai revenit, ma bucur ca s-a terminat cu bine...
Bun venit noilor veniti
La multi ani tuturor si sper sa imi iertati inatrzierea, cu care fac urarile...
Felicitari celor care au terminat sesiunea...
Gesi...o intrebare, ca de la pana la pana...nu te simti ciudat cand iti pui sufletul pe tava...eu da si nu stiu cum sa scap de senzatia asta...parca pierd ceva ce e numai si numai al meu...hmm...elucubratii demne de spitalul 9...never mind, keep ignoring me....
O seara placuta in continuare
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
emaaimee spune:
si eu i-am dat fetei azi ,inainte sa scrii tu,Anis
(vad ca au aceleasi gusturi fetele),zmeura.a papat ca sparta,i-a placut mult de tot.si boabe de porumb fiert i-am dat din asta nou,dar si din amestec mexican,cand v-am aratat cum papa ea in poze,din farfuria cu ventuza.farfuria aia nu sta pe masa,mi-o tranteste k s-a prins imediat k se scoate.la fel are si jucarii de masa cu ventuza si tot asta face le scoate.si ea lipeste si dezlipeste magnetii de pe frigider.
sa va mai zic una:fata mea pe langa ca papa singurica ce ii place,isi indeasa paine in gura pana nu mai are loc(sau banana)-mi-a dat sa pap si eu azi castravete.si i-am pus zmeura in tavita de la masuta si mi-a dat mie sa pap,bunicii si surorii mele.iar ea se amuza teribil,chicotea k ne hraneste,ne-a infundat la zmeura in gura

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Simona,doar sa pape se trezeste,nu leagana jucariile de plus noaptea
si mai vrea si in pat la mine dupa cum am scris![]()
fata mea sa nu vada iaurtul de nici un fel,fructe,simplu.in schimb papa branzica cottage cheese.si ricotta.cu paine neagra,normal
.
Emanuela,mi-am adus aminte
:Peritol se da 0,4ml/kg.bine de voi cu pofta de mancare de la Multisanostol.
pt noi e mai simplu sa ne spalam de cand cu scaunul de baie.sta in el si o spal f frumos la cap fara sa o menajez si nu zice nici pas.nu o dau pe spate/fata nici cand o spal,nici cand o clatesc.si nu am spalat-o cu sampoane care nu ustura, kiar am avut unul prescris de dr dermato care continea sulf si e naspa dk intra in oki,ustura.k m-am spalat si eu sa vad dk ustura.si mica nu a schitat macar mocutza de disconfort.ea se joaca cu jucarele si eu la fel si o si spal,vorbim,ne jucam si ii place la baita.mai nou plange cand o scot din cada![]()

de fetita
POVESTEA MINUNII
Tethys spune:
'SEARA BUNA!
Ei, ei... mare pozna masina asta de spalat
... iar mi-a mai plasat cate ceva in ea... si sa-l vezi cum vorbeste cu masina
... cum tipa in ea, sa auda ecoul, hi,hi,hi...
. Alintatura mica, ce are mama...
Anis, Emaaimee, se pare ca le place zmeura la copiluti. Si al meu mananca de sparge... Nu a patit nimic pana acum si speram sa nu pateasca nici de acum inainte... Ca, cica si zmeura e alergenica ca si capsunile, kiwi...
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
emaaimee spune:
anis,io n-am zis asta cu schimbatul meniului,ci Emanuela
quote:
Emaaimee, pai am zis s-o las deocamdata, ca de ex cerealele nu-i prea plac si in afara de iaurt nu prea vad ce sa-i dau.asa ca ii dau ori branza cu smantana ori branzica de casa.
nici nu sunt in masura sa dau sfaturi pe tema asta cu mofturicicea mea
acum dk ajunge sa pape 120gr sunt in extaz,dar nu ma mai stresez cu papa,cat vrea ea sa pape.mai baga si formula completare.am citit k dk papa 200gr de solide pe zi e ok la varsta ei plus lapte dk vrea mai multicel si gata.parca Zanza no se cheama crema de la Chicco.
Cryna,intoarcem pupicii

nici fata mea nu bea ceai deloc,in schimb apa bea din orice,cana normala,pana si din cana beaker Avene

de fetita
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Le mai incurc si io emaaimee...nu mai neuroni deloc, si ultimul m-a parasit
...uit unde pun lucruri..si cu sarcina asta ![]()
Azi i-am dat iaurt cu cereale si le-a inghiti asa si asa, si cum am schimbat pe branzica d ecasa..a lins tot.O las in pace..gata!
AniS
12+
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Nicoleta,ar fi ideal sa calatoriti cu avionul.e scurtata durata de calatorie si e super.eu zic k e ok un zbor de 3h,va luati cu voi arsenalul d jucarii si cereti personalulului dk nu se umple avionul sa va mute pe voi 2 si bb pe loc de 3 pers sa aiba si bb loc,k noi am luat 2 locuri si pe fata cica am tinut-o in brate,dar am rugat fetele sa ne dea 3 locuri si a fost super.personalul trebuie dk sunt locuri nevandute sa creeze conditii mai bune(k sa atraga clientii sa mai a zboare cu firma lor) la mame cu copii,gravide,etc.

de fetita
POVESTEA MINUNII
gesi spune:
quote:
Originally posted by joker
Gesi...o intrebare, ca de la pana la pana...nu te simti ciudat cand iti pui sufletul pe tava...eu da si nu stiu cum sa scap de senzatia asta...parca pierd ceva ce e numai si numai al meu...hmm...elucubratii demne de spitalul 9...never mind, keep ignoring me....
Joker chiar nu inteleg de ce te iei de mine! De ce EU imi pun sufletul pe tava mai mult ca alte fete de pe forum? Si eu ca si ele povestesc evolutia puiului meu: ce mananca, cum mananca, ce mai descopera pe afara sau prin casa, ce ii place, ce nu-i place. Poate ca eu o fac putin sub o alta forma. Nu vad de ce lucrul acesta te deranjeaza, de imi tot repeti obsesiv problemele tale legate de intimitate! Asta fac eu si mai nou o fac in sectiunea de jurnal, in care daca nu vrei sa-mi calci intimitatea, nu intri!
Cred ca de acum in colo chiar ca am sa te ignor...asa cum nu imi amintesc sa o fi facut pana acum!
O seara buna si tie!
emaaimee spune:
Nicoleta,ar fi ideal sa calatoriti cu avionul scurtata durata de calatorie si e super.eu zic k e ok un zbor de 3h,va luati cu voi arsenalul d jucarii si cereti personalului dk nu se umple avionul sa va mute pe voi 2 si bb pe loc de 3 pers sa aiba si bb loc,k noi am luat 2 locuri si pe fata cica am tinut-o in brate,dar am rugat fetele sa ne dea 3 locuri si a fost super.personalul trebuie dk sunt locuri nevandute sa creeze conditii mai bune(k sa atraga clientii sa mai a zboare cu firma lor) la mame cu copii,gravide,etc.

de fetita
POVESTEA MINUNII[/quote]

de fetita
POVESTEA MINUNII