Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mai mamici care ati facut Priorixul ati avut reactii adverse la o sapt dupa vacin? Mihnea a facut la exact o sapt adica azi noapte temp 38,7 si azi 38,2. Are pusee. Voi ati avut? Si cate zile fac?
ptr asta ne-am amanat lecarea la munte de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by anis

Brianamica pai daca nu zici nimik de vreo idee la mancare?! Da sa stii ca si eu de cand e bb mik, asa sila imi e de mancare ,de mirosuri, nu mai fac cu atata drag, dar trebuie sa fac ca n-am de ales.
Azi i-am dat bucatele de dovlecel cu putina branza topita, asta ca sa le manance ea cu mana.Si eu cu lingurita i-am dat acelasi lucru dar si cu carne si smantana.
In ultima vreme am la masa 2 castroane.Unul il lipesc de masa si ii pun acolo ,de ex dimineata bucatele de fructe, si eu pe langa, cu lingurita.Ii place f tare sa manance singura, dar daca as las-o doar pe ea sa manance, ar ramane cam flamanda.

Mi-a placut asta cu lipitul de masa !!!!

Cum il lipesti de masa..?????

Ca la mine daca ii dau castronul in fata le arunca pe toate pe jos !!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
UITE ATAT SUNTEM DE MARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare!

Brianamica, si eu lipesc un castronel de scaunul de masa, am gasit in Cora unul cu o ventuza pe fund, exact cum sunt maimutoaiele care se lipesc pe parbriz . Pana acum nu l-a dezlipit dar cateodata trage cu nadejde de ele .

Ioana, noi nu avem multi dinti (doar 4). Mai vezi cum se comporta azi si la noapte si daca nu scade mergi la medic. Ai grija mare sa nu mai sara de 39 de grade, exista riscul de a face convulsii febrile. Sanatate!

Monica, pot aparea reactii adverse si la o saptamana, nu e nici o ciudatenie. Vezi daca ii apare vreo eruptie.

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Briana, Cryna, Anis nici eu nu stiu ce sa zic. Deci mi-a facut un puseu dimineata la 6 si altul acum spre dupa-amiaza pe la 3 si ceva. I-am dat de fiecare data o doza de nurofen si a scazut. Anis De mancat vad ca mananca bine, e vesel, nu are nimic in rest...La dintii de jos nu mi-a facut nimic, mai maraia noaptea si ii dadeam putin nurofen si calgel. Acum nici nu vad ca iese vreunul...deci nu sunt sigura deloc. Sper sa nu se repete daca e, sun pediatra si vedem ce se paote face. Si eu stiu ca dintii nu dau febra mare...

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Simona, nu putem veni sambata in Herastrau din cauza de...petrecere . Vin bunicii, nasii, prieteni si rupem turta domnisoarei . Poate ne vedem duminica, suntem libere .

Yasmari, ia uite ce domnisoara am.

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ei da Diana Mirela, ce mai! Gagica de gagica minunea ta! Si ce-i place ei asa...
Interesanta ideea cu castronul-ventuza...

Corbioana, speram sa nu mai patiti nimic. Multa sanatate la micut! .

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Fetelor care serbati anisorul puiutilor vostri, am gasit o cofetarie unde au doua modele de tort senzatie. Unul e in forma de gargaritza cu aripi rosii, cap negru...tot ce trebuie si cateva floricele si frunze pe langa ea...cum ii sta bine unei gargarite. Asta pe mine m-a terminat si mi l-am dorit pentru Alexandra ca s-ar fi asortat cu bomboanele gargarite pregatite sa i le pun pe masa din loc in loc ca sa ne aminteasca de alintul preferat. Din pacate este de ciocolata si tata vrea de fructe sa-l racoreasca. Mai e un tort ce simbolizeaza o bucata de cascaval cu gauri pe unde intra (adica se vede doar un fund si o coada) si pe unde ies (se vede un cap) soareci. E tare si asta...Asta nu are ciocolata, dar nu stiu de ce asta cu soriceii mi s-a parut varianta pentru baietei. Parerea mea!
Daca sunteti interesate cofetaria e in Drumul Taberei la Valea Ialomitei, in spatele blocului cu Materna la cofetaria Piticot. Kg de tort e 250.000 lei. Tot acolo fac turte cu gust de cozonac si aspect frumos (asta e din auzite). Am sa fac si eu comanda acolo.
M-am interesat si la alta cofetarie daca imi fac un tort cu gargaritze din fructe, sau diplomat. Aflu raspunsul maine si va spun si voua. Mi s-a pus pata rau de tot pe gargaritze...mai ales ca le cunoaste Alexandra...le arata cu degetul in poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

LA MULTI ANI!!! bebelusilor care au mai adaugat o luna si celor care au implinit un anisor!!!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!!!

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Corbioana multa sanatate puiului tau.
Diana superba domnisoara asa cum sta ea picior peste picior in scaunel.
Si eu ii fac la Alex dus, altfel nu pot sa-l spal. Cateodata il mai spal si in piscina in curte.
Am lipsit cateva zile, noi (mami si tati) am fost plecati la munte in we si a fost foarte bine. Bineinteles ca ne-a fost dor de Alex dar ne-am simtit si bine.

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Multumim frumos Cryna, Pisicut, sper ca nu-mi mai face febra pana diseara sau la noapte doamne fereste.

Diana e superba gagica Iulia pe scaunasul ei. Si Andrei a primit de ziua lui tot unul rosu de la bunica lui dar nu prea vrea sa stea in el, ca-i este teama sa se dea jos si se enerveaza. Ii mai dau uneori sa manance in el, de fapt mama ca e beleaua ei. Atunci sta. Si mai sta cate putin la tv la muzica sau desene dar se plictiseste repede si vrea jos.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput