Cum poate cineva scapa naturist de pistrui? Ma puteti ajuta cu un sfat?
Multumesc.
stiu k esti medic,dar tot iti voi spune cum mi s-au atenuat pistrui de pe fata(am si pe umeri/spate mostenire de la mama).ingrijirea temeinica a fetei cu creme cu factor mare de protectie(macar spf 15) si am evitat soarele/fara plaja.la mine au dat rezulate creme cosmetice/nu medicale pt pete.f bune imi sunt niste dischete tratament de la Avon.
parca mai aveam intr-o carte despre vitamine o cura cu vit pt estomparea pistruilor.sau era pt restimularea firului de par,regenerare si sa produca culoare si sa nu mai albeasca.nu mai tin minte exact
,maine ma uit in carte k acum doaqrme fata si nu pot sa cotrobai.

de fetita
cu fundita
POVESTEA MINUNII
Eu aveam pistrui oar pe nasuc si doar vara cand este soare.Am folosit de anul trecut in continuu(doar cand imi amintesc)crema pt. pete si pistru Epiblanc de la Forever Living.Ti-o recomand cu caldura.Se aplica doar in zonele unde trebuie atenuate petele sau pistruii.Este f. eficienta si pt. petele care apar de la soare, adica depigmentari
hai, mey, fetele, iubiti-va pistruii ca sunt simpatici
...eu n-as putea rezista fara ai mei
,abia astept primele raze de soare primavara...pe bune!!!
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby
Eu am folosit cu oarecare succes suc de patrunjel verde. Secretul este insa perseverenta...minimum 2 saptamani de aplicare a sucului.
Daniella, mama lu' Alexis