sampon si balsam de par bun
Raspunsuri - Pagina 3
xandra28 spune:
elise, de la freeman mi-am cumparat eu, intial samponul cu papaya si mango, si apoi un smpon 2 in 1, cu balsam, papaya si melon, miros misto dar nu mi-au facut nimic deosebit la par, plus ca mi-l incurca de mor, desi cica 2 in 1, cu balsam... asa ca...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
LindaZ spune:
Eu folosesc Tony&Guy de cand au aparut in farmacii, sampon si balsam, sunt cele mai bune descoperite pana acum. Merita incercate!
ingerash spune:
Pana acum cateva saptamani foloseam sampon doar de la Avon Advanced Tehniques anti-matreata dar in ultimul timp l-am folosit in paralel cu Sunsilk pentru par normal. foarte multumita de amadoua
. Balsamul pentru vlum de la Sunsilk imi face parul minunat
, volum, stralucire si descalcire :)
crinuta spune:
quote:
Originally posted by ingerash
Pana acum cateva saptamani foloseam sampon doar de la Avon Advanced Tehniques anti-matreata dar in ultimul timp l-am folosit in paralel cu Sunsilk pentru par normal. foarte multumita de amadoua. Balsamul pentru vlum de la Sunsilk imi face parul minunat
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Serios? Si eu caut produse pt volum dar ce am incercat pana acum..... vorbe goale.
Referitor la sampoanele de la saloanele de coafura, nu am observat nimic special dupa ce mi-au spalat parul acolo cu produsele lor de la L'oreal ( banuiesc ca erau L'oreal deoarece faceau reclama doar la aceasta marca}.
Crinuta si
Rayan
danavasile spune:
Pai poti cumpara produse profesionale din coafor?? o sa merg sa imi intreb coafeza.
ingerash spune:
quote:
Originally posted by crinutaquote:
Originally posted by ingerash
Pana acum cateva saptamani foloseam sampon doar de la Avon Advanced Tehniques anti-matreata dar in ultimul timp l-am folosit in paralel cu Sunsilk pentru par normal. foarte multumita de amadoua. Balsamul pentru vlum de la Sunsilk imi face parul minunat
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Serios? Si eu caut produse pt volum dar ce am incercat pana acum..... vorbe goale.
Referitor la sampoanele de la saloanele de coafura, nu am observat nimic special dupa ce mi-au spalat parul acolo cu produsele lor de la L'oreal ( banuiesc ca erau L'oreal deoarece faceau reclama doar la aceasta marca}.
Crinuta siRayan
pentru mine chiar e cel mai bun, asta nu inseaman ca si la tine va functiona la fel :) daca nu vrei sa cumperi un balsam aiurea si sa nu-ti fie bun, vezi ca la Sunsilk sunt alea mici cu 25.ooo rol, eu asa am procedat :)
danavasile spune:
Linda cum ti s-a parut Klorane? merita banii ? mie coafeza mi l-a indicat ... help sa-l iau? sa nu-l iau?
mandyksch spune:
Eu folosesc de cativa ani de zile Wella Vivality si sunt f. multumita. Inainte am incercat o gramada de sampoane, dar la mine Wella a functionat cel mai bine.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)