Sampon cu henna
..ati folosit? Eu mi-am luat din Carrefour si l-am folosit odata. Scrie ca dupa 3-4 utilizari se obtin reflexe rosietice. A mai folosit cineva? Asa e?
Daniella, mama lu' Alexis
Raspunsuri
adela_22 spune:
Si eu mi-am luat acum vreun an de zile, imi placea ca dadea un pic reflexe spre roscat, dar in schimb mie cel putin imi usca foarte tare firul de par si am renuntat la el
petaluda spune:
eu am unul de la garnier dar pe langa henna mai are si otet de mure si folosesc si balsam cu henna, dar nu am avut impresia ca ar face mare lucru. oricum eu ma spal cu el in continuare fiindca imi place ca imi face parul lucios si miroase bine.
anda141 spune:
Daniela, cum se numeste samponul? Are si vreun efect asupra firelor albe??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by anda141
Daniela, cum se numeste samponul? Are si vreun efect asupra firelor albe??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monicasi
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )Album Albert
Doar Sampon cu extract de Henna. Produs de o firma numita Corona. Nu scrie nimik de firele albe, scrie doar ca dupa 3-4 utilizari se obtin relexe rosiatice.
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by petaluda
eu am unul de la garnier dar pe langa henna mai are si otet de mure si folosesc si balsam cu henna, dar nu am avut impresia ca ar face mare lucru. oricum eu ma spal cu el in continuare fiindca imi place ca imi face parul lucios si miroase bine.
Unde ai gasit balsam cu henna? Eu m-am uitat pe acolo (Carrefour) dar nu aveau..
petaluda spune:
scuze ca raspund tarziu dar nu am mai intrat e forum. balsamul cu henna e tot de la garnier.
uite gama asta http://fr.garnier.com/_fr/_fr/index.aspx
petaluda spune:
scuze acum am vazut ca nu merge linkul. daca intrii pe adresa de mai sus apoi din bara de jos selectezi "nos produits" apoi in "soin du cheveu" alegi gama "ultra doux" apoi "chatain a brun".
sper sa mearga!