Cineva mi-a aflat parola de mail, ce fac?
Uite ce am patit : am trimis un mesaj unei prietene in care vorbeam despre o anumita persoana. Dupa un timp primesc un mesaj de la prietena mea, dar de fapt mesajul nu era scris de ea ci chiar de persoana despre care scrisesem. A schimbat parola, dar de unde sa stie ca nu o va afla din nou? Ce e de facut?
Raspunsuri
marius spune:
Poti sa o schimbi. In mod normal nu are cum sa o afle cu mici exceptii. Lucrati la acelasi PC?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
aelita spune:
Stii sa o schimbi ?
Nu am inteles,pare ca i-a aflat parola mai degraba prietenei tale,nu tie.
Pt ca tu ai scris si nu iti ramane ce scrii,nu?Sau salvezi ce trimiti ?
Nu prea cred ca a aflat-o,mai degraba a lasat deschis mailul si cineva a intrat direct.
Daca o afla,cred ca o si schimba ,ca sa nu mai puteti accesa.
Si sa o afle...mai degraba sa se uite cand o bati la taste,ca altfel e mai greu .Sau sa itifi instalat un spy .dar deja vede tot ce tastezi ,nu mai e nevoie de parole .
Esti sigura ca exact persoana despre care vorbeai tu ti-a scris de pe adresa prietenei ??
Nu cumva cineva a intrat din intamplare pe calculatorul eui,a gasit adresa deschisa,si a vazut mailul si a vrut sa faca o gluma proasta si ti-a scris ca si cand ar fi fost persoana in cauza?
lorena_andreianu spune:
Nu esti singura... o prietena de-a mea n-a avut ce face decat sa-si faca alt mail...
Din cate stiu, pe Yahoo, cand te inscrii trebuie sa raspunzi la o intrebare fara de care nu poti sa-ti recuperezi mailul.
Daca esti pe Yahoo te duci pe "Forgot your password" si trebuie sa raspunzi la intrebarea de care spuneam.
Apoi te va ghida Yahoo.
Bafta!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
oanabbb spune:
si eu zic ca i.a aflat parola prietenei,caci ti.a scris de pe contul ei.poate ma insel...
Gabbriela spune:
cel mai simplu e sa intri pe Options si dupaia la setari iti schimbi parola, intrebarea ajutatoare cu raspunsu si nu mai are cum sa le afle.
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
aelita spune:
sa schimbe parola e simplu. nu are nevoie de intrebarea secreta,ci de vechea parola doar.
degeaba o schimba ea,daca nu la ea e cauza.
nu a dat prea multe detalii.
cristina1975 spune:
Da, prietenei mele i-a aflat parola dar noi doua incercam sa ne dam seama cum a reusit? Nu avea cum sa intre pe computerul ei. Acum doar vorbim la telefon. Multumesc de raspunsuri.
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by cristina1975
Da, prietenei mele i-a aflat parola dar noi doua incercam sa ne dam seama cum a reusit? Nu avea cum sa intre pe computerul ei. Acum doar vorbim la telefon. Multumesc de raspunsuri.
Cristina
foarte usor, s-a dus acolo unde sc Forgot your password, i-a cerut data nasteri, zip code, codul sa il introduca, sa puna un ID valid (adica adresa de e-mail la care vroia sa alfe parola) si sa dea raspunsu la intrebarea aleasa de siguranta, si daca a stiut raspunsu la ea i-a dat o parola cu care se putea intra in cont. Multi si pun acea intrebare ceva adevarat din viata lor si usor de raspuns si cunoscuti pot afla usor raspunsu....
Deacea am zis sa mearga sa isi schimbe acele date, intrebarea, raspunsu si parola, chiar si data nasteri in loc e anu de nastere a ei sa puna a sotului sau data nasteri a sotului ...
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
aelita spune:
Daca a dat datele si a ghicit si intrebarea secreta, atunci respectivului i s-a dat o alta parola !
In aces caz,prietena Cristinei NU AR MAI AVEA ACUM ACCES LA MAILUL EI.
Din cate am inteles,Cristina a spus ca i s-a aflat parola,nu ca i s-a spart adresa,ceea ce e diferit.
Cand intri in felul asta, nu mai ai tu acces cu parola veche !
Daca i s-a aflat parola,inseamna ca parola nu s-a schimbat,si intra doua persoane cu aceeasi parola.Asta se poatea afla ori daca cineva a vazut cand a tastat,ori daca cineva i-a bagat un troian in calculator (trimis )
In cazul asta,trebuie schimbata parola,dar trebuie intai curata tcalculatorul,sa fie sigura ca nu are spy .
Cristina,eu nu am inteles toate detaliile,ca sa iti spun ce s-a intamplat.