Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
danye spune:
Cristina 26, ti-am trimis un e-mail ca..PM n-am putut.
Multumesc mult de tot penttu informatii.Asa a inceput totul
ginutza2002 spune:
alooo!!!!
Ce fac fetele???
Nu mai intra nimeni pe aici???
Sa intelegem ca sunteti atat de prinse cu nunta!
Spor la pregatiri si va pup!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Giova spune:
pe aici. dar nu prea am ce sa zic. nu gasesc sandale ivory sau aurii, pt. rochita de mireasa, sora-mea nu vrea sa-mi aduca de dincolo , asa ca pantofi trebuie sa-mi iau.
in rest nimic.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
dyadya spune:
Pt ca si pe mine m-au ajutat alte fete, iata ca am ajuns in poztura de a sari si eu cu informatia:
dayne, cristina26 ti-a dat informatii foarte exacte, floraria cu picina se cheama DALMI, si acolo mi-am facut eu toate florile pentru nunta si buchetul pentru civila. Preturile sunt asa cum a spus cristina, acum depinde si ce fel de flori vrei. Daca mergi pe trandafiri, atunci cam astea-s preturile.
De exemplu buchetul meu de civila a fost 500 mii.
Aranjamentul pt masina, din crizanteme albe, sub forma de buchet si prins pe capota cu funda(ca un cadou) a fost 500 mii.
Buchetul meu, al nasei si lumanarile au fost in total vreo 7 milioane.
Va pup ca peste doua ore plec in luna de miere!
Diverse pentru nunta
ginutza2002 spune:
Si eu am aceeasi problema cu sandalutele sau pantofii!
nu gasesc pe nicaieri aurii sau ivory!Si dc gasesc nu gasesc 35!
Am gasit eu ceva la miniprixin otopeni dar erau prea aurii!si oricum nu aveau 35!
asa ca sunt inca in cautari!
demonizza spune:
Buna...eu am aflat de la o viitoare mamik despre voi, shi mi-a zis ca pe langa mamici sunt si multe mirese deshtepte p'aicisha....asha ca am poposit si io
nunta mea e pe 30 septembrie, toata tevatura asta ma cam zapaceshte de cap, dar oricum mai bine cu voi (sa ne sfatuim) decat singurik shi pierduta (ca de obicei)
pupici...
Shi CASA DE PIATRA doamnelor dintre noi :D !
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by demonizza
Buna...eu am aflat de la o viitoare mamik despre voi, shi mi-a zis ca pe langa mamici sunt si multe mirese deshtepte p'aicisha....asha ca am poposit si io
nunta mea e pe 30 septembrie, toata tevatura asta ma cam zapaceshte de cap, dar oricum mai bine cu voi (sa ne sfatuim) decat singurik shi pierduta (ca de obicei)
pupici...
Shi CASA DE PIATRA doamnelor dintre noi :D !
bine ai venit!
eheee acu chiar ca sunt bucuroasa!mai am o colega de suferinta pentru luna septembrie!
pup!
M&M spune:
Demonizza bine ai venit !!! Speram sa iti fim de ajutor ...
Dayne , scuze ca am scris mai sus gresit nick-ul tau, eram grabita sa iti povestesc despre flori. Nu am primit nici un mail , inca ,poate face mai mult timp pe drum.
Eu zic sa te duci tu la floraria respectiva si sa vorbesti cu doamna respectiva. Mai lasa din pret sau iti fac ei un cadou, asa cum a zis Dya. Adica poti sa mergi doar sa intrebi , sa ai cat ce cat habar care sunt preturile. Multa bafta!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
M&M spune:
aaaa...PM nu poti trimite decat daca ai , parca 10 mesaje trimise..
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie