Clubul nurorilor (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

asa va vreau fetelor
cat mai vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Nadia cum au iesit analizele? Sper ca bune

Fetelor, am o lene.... de ma doare rau de tot. Dimineata ma trezesc pe la 10-11, noaptea adorm pe la 11, pe la 1 ma trezesc si mananc... Cam asta e programul meu din ultimele zile. Marina sa stii ce te asteapta
Noi daca am terminat de renovat dormitorul..ne apucam de sufragerie. De fapt iubi e marele mester. Ca am luat covor, perdea....si cum sa le pun daca nu e zugravit in camera? Ieri l-am chemat pe tata sa il ajute pe iubi la mutat mobila si de azi incepe distractia in sufragerie. Ma rog ca pana sambata sa nu am musafiri deloc. Ca va trebui sa ii duc in bucatarie sau in dormitor. Ma intreb cat mai rezista iubi in ritmul asta. Vine de la munca la ora 4, mananca si se apuca de gletuit...pana seara tarziu. A doua zi la 7 merge la munca, la 4 vine si isi reia programul. Cred ca sambata nici nu va stii cum il cheama daca ii iau buletinul.
Si ca veni vorba de sambata, la ei la serviciu se organizeaza un picnic. De fapt unul din organizatori e iubi (cu toata baza logistica). Va fi si calarie, tir... Ce ziceti? Sa incerc la tir? Poate nasc acolo Ca pe cai nu ma urc ca mi-e frica.
toate noricile.
Sun mai poti? mai dane cate o veste, ceva

Andreea 36+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Razuca asa mai merge -vesela si increzatoare te vreau -
dar apropos de ce era moralul....asa ..cine te-a necajit? sa stii ca toate problemele se rezolva mai repede sau mai incet-

restul fetelor ce fac :Flavia, Sun, Cami, Vicky , Briza, Alynuta ,Jone(mai ce soacra ai?eu de-abia astept sa se insoare fiu-miu si mai ales sa am nepotei-si sa ai nepotica si sa nu te uiti la ea-crede-ma ca nu inteleg- e normala? eu cred ca nu- sunt dura dar asta e adevarul -

Nadia(succes la analize si multa multa sanatate) Him, Florina, Cherry, Lavi ,ce faceti ,nu treceti pe aici.?
Daca am uitat pe cineva scuze.

Marina-sanatate si sa fii o graviduta de nota 10 si puiutul sa cresca sanatos ,mare si voinic.
La fel toate urarile viitoarei mamici-Andreea[/b]-ce face bb-lina-s-a cumintit-?

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hei ce e cu starea asta???

poate va mai inveselesc eu, pt ca am inceput ziua bine, sunt zambareata, toata lumea imi spune ca sunt frumoasa.......

si daca nu e de ajuns va transmit si cate un pup de la Fla.

Andreea te trezesti ca sa maninci in mod special sau nu ai somn si iti mai faci de lucru prin casa??? eu oricum sunt mai grasunica si ma gandesc ca s-ar putea sa ma fac cat casa, dar pt bb suport. nu pot sa zic acum ca mananc mult, dar mananc mai mult dect acum 4 luni, sau mai bag si chestii nedietetice, ad smantana, foietaje. asta e. copensez cu multe ructe si legume. bb sa fie sanatos ca le dau eu jos, kg, dupa ce nasc.

va pup

Marina 12+

Mergi la inceput

Andreea programul tau e super- lene am si eu desi nu sunt
si n-o speria pe Marina

spor la treburi pentru iubi ca are saracul destule-numai sa astepte bb-lina sa terminati sufrageria-dar daca o sa fie curioasa sa-l vada pe tati la munca ?-atunci distractie mare...
petrecere frumoasa si la tir mai gandeste-te cu bb-ul cam greu ..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bunicuta

La fel toate urarile viitoarei mamici-Andreea-ce face bb-lina-s-a cumintit-?

E cumintica bebelina, dar are momente cand ma loveste asa de tare... mai ales in ultimele zile. Ma doare toata burta cand se misca. In rest...sughite. are cel putin o repriza de sughitat pe zi, care tine cam 10 minute. E mortala.

Marina sunt nopti in care ma trezesc special ca sa mananc. Dar sunt nopti in care sunt nevoita sa rontai vreo 3-4 biscuiti din cauza acidului. Ma termina de vreo 2 saptamani. Si decat sa iau Rennie de 4-5 ori pe zi, mai bine mananc biscuiti (chiar daca astia ingrasa rau de tot ). Eu ziua nu prea am pofta de mancare, in ultima perioada, dar vad ca ma apuca noaptea. Azi-noapte am mancat paine cu vinete. Ma gandeam ca ceapa o sa ma adoarma, dar nici o sansa. Era ora 4 si eu nimic. Iubi saracu se invartea in pat si incerca sa ma ia in brate, eu...nu si nu. Ma sufocam, n-aveam aer, nu puteam dormi...Cred ca e tare greu pt un barbat sa aiba nevasta insarcinata in ultima luna. Dar vad ca pana acum suporta cu stoicism

Andreea 36+
POZE

Mergi la inceput

quote:

Andreea programul tau e super- lene am si eu desi nu sunt
si n-o speria pe Marina

spor la treburi pentru iubi ca are saracul destule-numai sa astepte bb-lina sa terminati sufrageria-dar daca o sa fie curioasa sa-l vada pe tati la munca ?-atunci distractie mare...
petrecere frumoasa si la tir mai gandeste-te cu bb-ul cam greu ..

Pai eu nu vreau sa o speri pe Marina. Ii spun doar ce o asteapta. Ca mie nu mi-a spus nimeni.
Bebelina cred ca mai sta saptamana asta cuminte in burtica. Il lasa pe tati sa termine treaba fara stres. Si chiar daca nu o termina, cat suntem noi in spital, o saptamana, are timp suficient. Mqai ales ca atunci va fi in concediu. Ca asa a promis...In momentul in care eu merg la spital el intra in concediu, si mai are si 5 zile de permisie pt marele eveniment.
Cu tir-ul.... glumeam si eu. Ca am o frica de arme. Si asa cred ca o sa ma termine zgomotul. Ce sa ma mai apropii si eu zona respectiva.

Andreea 36+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Razuca de ce era moralul....asa ..cine te-a necajit? s

vrem bb! si bb refuza sa apara...si m-am simtit cumplit aseara, cand...i-am confirmat puiului rusii..n-am vazut atata tristete in privirea lui niciodata...si-a revenit repede, da' m-a durut..el tot spera sa vina bb cu noi din hanimun..

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buni merci de griji dar nu ma speri eu asa usor. oricum e bine venita orice informatie, si cum eu am cateva prospete mamici in jur, tot voi primi sfaturi.

Andreea e bine ca sughite bebelina, isi dezvolta plamanii... ca sa poata tipa mai tarziu (glumesc). oricum spor la treaba pt tati care sa straduieste sa primeasca printesa intr-o casa mumoasa foc. peste o luna incepem si noi...offfff ce greu o sa fie dar abea astept.

Marina 12+

Mergi la inceput

Andreea glumeam cu speriatul(pentru Marina)-o sa vada ea cum este...

Daca ai arsuri eu stiu ca se zice ca cel mic are perisorul destul de mare-
iar de dormit si eu in ultima luna de sarcina am dormit pozitia
unghi de 90 grade adica in fund si de la mijloc in sus sprijinita de perna altfel ma sufocam-(asta numai ultima luna ca era sarcina f sus)

Hai ca mai ai putin iar tati trebuie sa suporte pentru cele doua printese . -

Marina si tie spor la treburi-dar chiar toate mai viitoarelor mamici v-ati apucat de zugravit.

Razuca am banuit eu motivul - dar fii calma bb-ul vine cand vrea el nu cand vreti voi- sunteti f tineri timp este destul -asa ca ......... la treaba.Tinem pumnii.

Mergi la inceput