Clubul nurorilor (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Sotia lui Mick il insela de zor cu prietenul lui cel mai bun cand suna telefonul. Se da jos din pat si dupa o scurta conversatie se intoarce calma.
- Cine era? intreaba Peter.
- Oh, era Mick. raspunde ea calma.
- Aoleo, atunci cred ca ar fi mai bine sa plec!spune el. A spus unde era?
- Stai linistit - este in bar si joaca biliard cu tine

Mergi la inceput

Sotul se intoarce pe neasteptate acasa, gaseste o tigara de foi fumegand in scrumiera si se adreseaza furios sotiei:
- Spune-mi imediat de unde este tigara asta! Sotia tace.
- Daca nu-mi spui..., adauga el amenintator. Din sifonier se aude o voce plina de solicitudine:
- Din Cuba, domnule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

gata fetele......am ajuns si io!!!!! desi as mai fi vrut sa stau.....
am avut parte de o vreme superba, superba,,,,,doar ultima zi mai innorata...m-am bronzat , ca doua zile nu am putut sta pe poponetz . a fost foarte frumos. la intoarcere am fost 2 zile pe la baile herculane. am sa vin cu mai multe amanunte mai tarziu (zilele astea) ca sunt foarte obosita si azi vin si cei cu termopanele sa le monteze..
multumesc la fetele care au intrebat de mine!!!
bun venit la "noile" nurori.....a[propo m-a sunat soacra ca azi en asteapta cu papa si stie ca nu am cand sa fac ....foarte frumos!!!!
ma apuc sa citesc din urma (cand am timp) si revin in fortza!!! si cu poze!!
pupici la toate

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ura, vin fetele! fata pe voi!

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Buna fetele va invit la o cafea care vreti care puteti

azi sunt in toane mai bune, mi-am revenit, m-am amuzat de soacra ta Razuca -si zi asa n-ai oparit vinetele-?pai se poate mai fata draga?
si ciorba de carne de porc se face cu oase !!!!!

Briza eu imi doresc sa devin bunica dar fiu-miu nici soacra nu ma face... asa ca pana la bunica... oho mai este cale lunga...

Lavi
, Fannna bine ati revenit cu forte proaspete si cu multe povesti pe aici-

Nadia -sanatate multa si sa scapi usor.

Andreea-esti bine iubita astazi sau bb-lina vrea sa vina mai repede?

Cami-si eu adorm greu dar nu-i semn de batrinete-ci de oboseala.

Sun-ule
tot mult de lucru? Flavia pe aici nu prea ?

Nico si tie o zi usoara ca ai dat trezirea .

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bunicuta

azi sunt in toane mai bune, mi-am revenit, m-am amuzat de soacra ta Razuca -si zi asa n-ai oparit vinetele-?pai se poate mai fata draga?
si ciorba de carne de porc se face cu oase !!!!!

multumesc, buni!
apropos, asa trebuie sa iti revii.. vick, pe unde umbli? restul fetelor, in special cele care vin mai rar pe la noi, mai dati un semn, macar...

Proaspat casatorita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna la nurori... in sfarsit am rezolvat la primarie, de pe 22 iulie o sa am soacra cu acte in regula oricum, in ultima vreme s-a mai dat parca pe brazda, ba chiar ne-a fost de mare ajutor cu ceva.

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addinel

buna la nurori... in sfarsit am rezolvat la primarie, de pe 22 iulie o sa am soacra cu acte in regula oricum, in ultima vreme s-a mai dat parca pe brazda, ba chiar ne-a fost de mare ajutor cu ceva.

ei, felicitari! Aly, mai vii pe-aici pan'la nunta? 2 zile mai ai, fata draga!

Proaspat casatorita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare fetele si bine ati venit,plimbaretelor...!
Fana...pe unde te-ai plimbarit,draguto?Hai cu poze si povesti ca ne-a fost dor de tine...!
Lavi si tu sa nu uiti sa bagi pozele mai repede ca sunt nerabdatoare sa stiu cum mai e pe la mare...astea pe la tv. tot zic de mal,alge si mirosuri insuportabile de ne-a cam trecut cheful de mare!
Fetele,eu azi incerc sa ajung pe la coafor sa ma suvitez si sa ma fac mumoasa pt. voiaj...oricum soacra-mea nu crede ca suntem doar in format feminin,zice ca-i imposibil sa nu avem si vreun mascul ca,de...aia nu-i distractie!!!Femeia stie de ce poate ea sa faca si sa gandeasca,asa ca...no coment!Important e ca am un sot de nota 10 care nu-si prinde mintea cu asemenea specimene!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

s-au inmultit fetele......
bravo addinel pt acte
lavi asteptam poze
pt celelalte un KISS mareeee

Mergi la inceput