Clubul nurorilor (64)
Nurorile cu soacre bune si nebune
1.impreuna(28.08.1979)______________1.gabibarta(07.05)
2.BraveGirl(26.05.1981)______________2.camelia72(1.02.1972)
3.boeru (04.09.1975)________________3.cornelianeli
4.ralucames________________________4.linusa
5.badjoke__________________________5.Naty
6.Boobooricu_______________________6.angy11
7.klumea_blondy____________________7.olim
8.Himmelsduft (12.06.1976)_________8.monagan
9.gyly_____________________________9.loreen
10.kisstherain999___________________10.dia_bi
11.mara95_________________________11.inaioana
12.adimercedes_____________________12.a.cicel(8.04)
13.lavinai_________________________13.devylla
14.Clover(24.08.1983)_______________14.jozsaerika
15.soarenistor______________________15.Ralu-Cat
16.mihaela amalia(13.06.1982)________16.alexa00
17.niccostea ______________________17.diadaniela
18.fannna2003(22.01.1969)_________18.Lona
19.RaluD__________________________19.meb
20.NinaR__________________________20.Paula2003
21.SunSmile(22.05.1980)___________21.Bee
22.mina___________________________22.manda
23.andora_________________________23.Giana
24.marinar(17.04)__________________24.cherry22(22.08.1976)
25.ancuta_stan[___________________25.corneliaa
26.nebunica_zapacica______________26.diaan
27.Alynutza(23.05)________________27.annitha_cl
28.Nadia1976[14.12.1976)__________28.Ileana Cosanzeana
29.roxanicea______________________29.axia
30.Boca Daniela____________________30.Siminaf
31.Boca Daniela____________________31.cristiama
32.voicu_bebi (14.11.1984)___________32.Gargaritza
33.NicoletaB(10.06.1981) ___________33.alionushca
34.kitty_nic_______________________34.Raza de soare(24.07)
35.Jocelyn (6.07)__________________35.sigrid
36.preda vicky (29.06.1967)_________36.andreea_trend
37.padi___________________________37.ioana2004
38.Miramar________________________38.joker
39.Valicutza(17.10.1984)____________39.bunicuta(27.12.52)
40.ancasilv________________________40.Elise
41.kriss79 (15.10.1979)______________41.moko
_________________________________42.pinguleasa
_________________________________43.ciuleandra
_________________________________44.simiena
_________________________________45.Clauf1000
_________________________________46.Karol
_________________________________47.zanazanelor
_________________________________48.redi
_________________________________49.Flaflo
_________________________________50.Lore1980
_________________________________51.cinta
_________________________________52.briza_marii
_________________________________53. anp
_________________________________54.addinel
_________________________________55.bmagdaro
SOACRELE NOASTRE
Sarbatoritii lunii iulie
- 02.07.2006 - Lavinai1 an de casatorie
- 03.07.2006 - Alynutza 1 an de logodna
- 6.07 - Jocelyn
- 08.07.2006 - Briza marii
- 15.07.2006-Alynutza
- 16.07 - sotul marinar
- 17.07 - marinar 2 ani de casatorie
- 18.07 - 30 ani de casatorie si ziua tatalui marinar
- 23.07.2006-preda_vichy
- 24.07.1980 - Raza de soare
Capitolul 63
Fla (sotie si mamica fericita) [/b]
Raspunsuri
addinel spune:
vichy la ce sector ai cununia? si mai ales unde ai dactilografiat cererea? ca am si eu nevoie, le depun luni...
pupici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
preda_vicky spune:
addinel, depinde de sector in privinta dactilografierii, noi am depus actele la sectorul 5 si au birou special pt. dactilografiat. De ex. un coleg al sotului meu (viitor) a completat declaratiile de mana, la alt sector. Depinde unde le depuneti voi.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
impreuna spune:
Am reactializat listutza, trecut fetele noi: bmagdaro si ancasilv, bine ati venit fetelor.
jone si addinel bine ati revenit, am schimbat locul pe lista, adica la "nebune" amandoua:)
Vreau sa urez "casa de piatra si nunta de vis" miresicilor briza si Alynutza, suntem cu gandul alaturi de voi, va doresc sa fie cea mai frumoasa zi din viata voastra, de care sa va amintiti mereu cu drag.
Vazut pozele razuca sa fiti la fel de frumosi si fericiti mereu!
Nu lasati soacrele sa va amarasca viata
Ma bucur ca ati dat un semn de viata Him si Florina
tuturor fete dragi, nu va enumar ca sunteti multe:)
Fla (sotie si mamica fericita)
addinel spune:
vicky, mercik... eu la sectorul 4. si nu stiu exac pe unde pot dactilografia in zona. ca asa mi s-a spus ca trebuie.
fla, mercik
pupici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Vazut pozele razuca sa fiti la fel de frumosi si fericiti mereu!
multumesc mult, Fla! a mea se uneste cu fi-sa, nu vezi? am scris in cap anterior..nu mai copiez aici.. m-a umplut de nervi!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
Raza de soare spune:
apropos, ce parere aveti de fatza soacra-mii?
edit: va k ati disparut...plec si eu! pa, wk placut si briza, sper sa dispara norii care sunt acum!!!!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
Alynutza spune:
Fetelor, v-am , eu plec spre casa. O sa mai incerc sa intru si saptamana viitoare, dar nu promit, depinde cat timp o sa am la dispozitie.
Nunta noastra
Pregatiri
jone spune:
ce sa ziceam de soacra ta???
ceva de "dulce"?
mi-am imbogatit vocabularul mai nou.
mi-a raspuns sotul la email ...a zis ca ne-a luat cam mult sa ne certam el se astepta sa o facem mai repede.si ca am facut f. bine.
ma duk sa imi fugaresc copchilu' si sa o torturez cu pupaturi.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
Nadia1976 spune:
Buna dimineatza, norici!
Briza, iti spun si aici: CASA DE PIATRA si multa fericire va dorim!
Am intrat sa va spun ce se intampla de 2-3 zile si sa stiti ca am lipsit motivat! Miercuri mi-am mai facut un test de sarcina, ca ma "simteam" gravi... a iesit pozitiv; mi-am sunat iar dr., dupa muuuuuuulte rugaminti si certuri, am reusit s-o conving pe asistenta sa sune jos (la alt etaj) sa-mi faca programare la sange. Asaaaaaa... joi dimineata am fost la sange, m-au sunat pe la amiaza, ca analizele de sange arata si ele ca sunt gravi si sa merg peste o ora (!!! Deci, se poate!!! ) la echograf. M-au sunat seara, mi-au spus ca la echo uterul e curat, dar e ceva la ovarul (PE ovarul, mai bine spus) drept si poate fi ori un chist ori sarcina! Mi-au spus sa merg la spital vineri dimineata la alta proba de sange. Am fost, m-au sunat ieri la 2:30PM ca si sangele ala zice ca sunt gravi, si sa merg la 3:30PM la alt echo... si dra. cu care am vb. de la spital mi-a zis sa nu plec pana nu vb. cu ea. In final s-a dovedit a fo o sarcina extra-uterina, ori pe ovar ori la capatul trompei (nu se stie exact) si ca sa nu ma opereze o sa-mi faca o injectie sa opreasca dezvoltarea, ptr. ca oricum embrionul nu e dezvoltat normal si asa corpul o sa elimine, de fapt, o sa se absoarba in organism si o sa se elimine in timp. Aseara la 11:30 () mi-au spus ca nu au medicatia in spital, si sa plec acasa si o sa ma sune ei azi, cand o gasesc. Acu' de dimineata, m-a sunat iar Doctorita (e taaaare dragutza, ptr. prima oara in viata mea, am vazut un dr. cu "suflet", in sensul ca am inceput sa plang cand vb. cu ea aseara, si s-a asezat langa mine, pe pat si ma mangaia pe picior... si incerca sa ma consoleze) asa... m-a sunat ca au gasit medicatia, sa merg sa-mi mai iau o data sange, sa imi faca injectia, apoi miercuri si sambata sa merg iar la sange, sa vada ca nivelul hormonilor scade, deci sarcina se elimina. Daca nu, sambata o sa-mi mai faca o injectie si dupa 2 TREBUIE, (in mod normal dupa prima, dar se mai intamla sa fie nevoie si de a 2-a) sa se elimine sarcina. Asta ca sa nu ma opereze IARASI!!! Asa ca ma duc sa-mi trezesc sotu' din dotare, sa mergem la spital, ca de 2 zile il tot sun la servici: "Hai acasa, ACUM! ca intr-o ora tre sa fim la spital!" Noroc ca el e shefu' si poate pleca... Cel putin, partea buna e ca nu mai trebuie sa ma opereze si nu mai risc sa pierd trompa.
Va multumesc ca m-ati ascultat si va pup pe toate, fara exceptie.
Fetele noi-bine ati venit!
Razuca, lasa tu ce (nu) zice soacra, ca noi stim ca ai fost o miresuca frumoasa (am apucat si eu sa vad pozele). Sa va dea Dumnezeu multa fericire si sanatate si viata lunga impreuna. Abia astept sa va felicit la Nunta de Aur!!! Ea de ciuda ca esti mai frumoasa ca fiica-sa tot o lauda pe fiica-sa... ca daca n-o lauda nimeni altcineva... macar ea, nu?!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Alynutza spune:
Uite ca intru si eu...
Nadia, imi pare tare rau sa aud prin ce treci, sper sa se rezolve cat mai usor si sa vina in sfarsit in viata voastra bebeul pe care il asteptati.
Stiu ca nu sunteti la ora asta, dar simteam nevoia sa ma descarc si eu... pentru ca azi am explodat si am facut o cadere nervoasa. A inceput ziua "bine" de dimineata: m-am trezit cu plomba de la dintele din fata atarnand pur si simplu (aia tocmai pusa de 5 zile). Si incep sa cred ca e ceva in neregula cu muscatura sau cu ceva, pentru ca deja e a patra oara cand imi crapa plomba la dintele ala. Bun... Aseara venise tipul cu mobila si tot holul era plin de bucati de mobila. Pe la 10 si ceva a aparut si a inceput sa monteze. La 1 s-a carat si ne-a spus senin ca restul dupa concediu... asta in conditiile in care ne-a montat doar patul (nici ala de tot), plus ca l-a si gresit, bine asta din vina lui iubi care nu a masurat bine grosimea la saltea. Si eu, care visam dormitorul meu frumos si imi doream din tot sufletul ca din noaptea nuntii sa ne mutam in el... Inutil sa va spun ca mi-a pierit tot cheful... de orice... (ca sa intelegeti mai bine, in dormitor am prevazut un fel de dulap-debara, care trebuia ascuns cu niste placi mari de pal + usa glisanta din pal. Ei, fara placile respective privelistea e "de vis" pentru ca se vede tot scheletul metalic al dulapului). In fine... Am tras vreo cateva ture de mai ales ca presimteam ca asa se va intampla si am tras o gramada de Gabi sa-l cheme pe tip sa se apuce macar de pat si noptiere, ca pana nu a fost pus parchetul nu putea masura si placile de la dulap, dar tipul n-a vrut, ca vine o data si masoara tot, plus ca pana si aseara i-a promis la iubi ca azi ne termina dormitorul - si sunt colegi...)
M-am apucat de smotru in bucatarie... pe cand sa termin am observat ca se crapasera 3 placi de gresie chiar la intrarea in bucatarie. Iar pe cand sa duc galeata cu apa cu care spalasem pe jos in baie, s-a rupt toarta la galeata... toata apa mi-a invadat baia si sufrageria... Pur si simplu am inceput sa ma gandesc ca mi-a pus cineva gand rau... prea s-au adunat toate...
Scuze pentru ca m-am intins... dar simteam nevoia sa ma descarc...
Nunta noastra
Pregatiri