Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Alooooooooooooo...
E cineva pe-aci?
Ati fugit iar toate...Lasa ca ma mut io si n-o sa am net o perioada...sa va vad atunci ce faceti....

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

hello...hello...acum am aterizat si eu acasa..ma plimb non-stop!!! si am chef sa fac o prajitura pentru maine!!! o sa ma uit pe retete sa vad ce!!!! va puuuup!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

yo acu ateriza-i de la terasa ...deci ce sa va zic...super ...vreau vacantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

am terminat acum de facut pandispan cu cirese! super bun a iesit!!!!
mi-au iesit 3 forme de chec...dar am mancat unu cu sormea si prietena mea luiza!!!

acum cred ca ma duc la nani ca maine vine o prietena la noi si mergem cu ea la curte!!!!

va pup!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,
Bai nush ce se intampla, da' nu-i ok!. M-am culcat si eu pe la 2.30 iar la 4.15 a inceput blanosu sa se smiorcaie ca vrea afara. Nush ce l-a apucat asa devreme, da' nah. Si acu' daca tot venii de afara unde-i foarte frumos si liniste, am zis sa va dau binete. Si ce mai vreti voi!
Copki....Flufi..drum bun si distractie maxima! Va asteptam cu mare dor!

Pup la fete!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata l afete optimiste va doresc o zi buna .O cafea] din partea mea si o astept pe daniela sa dea sucul ca al meu s-a terminat ,chiar daniela cum merge regimul?sau l-ai terminat?
Sun ce ma bucur ca ai revenit sa scri asa midineata sa nu fiu eu singura care sunt cu noaptea in cap pe dc.

Addinel ma bucur ca s-a rezolvat cu buletinul
bravegirl ma bucur ca ai terminat cu licenta ai scapat si tu de stres iar acum iti iei si tu o binemeritata vacanta
georgi ai gasit apartament? iti dai seama ca atunci cand te vei muta si nu vei avea net ne va fi dor de tine asa ca fa bine si baga netu inainte sa te muti acolo

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Gata Teo , imediat servesc sucul rece de la gheata ....poftiti fetelor ......nu mai tin regim, dar incerc si vad ca imi reuseste cat de cat sa nu mai maninc dupa ora 19.00...si beau multa , multa apa plata.....in prima saptamana de regim am slabit 2 kg .....Ce faci ? AI CONCEDIU DE MAINE?

NASICA, M-I TREZIT SI PE MINE, ODATA CU TINE...CA SI EU M-AM TREZIT DE LA 5.30...SI NU MAI POT SA DORM...DECI, AM BAGAT O MASINA LA SPALAT ...SI APOI AM SA STERG PUTIN GRESIA DIN BAIE/ HOL/ BUCATARIE....si poate imi calc ceva , de imbracat....ceea ce urasc la maxim...mai ales ca sunt la relanty...Pupici si termina trebile alea mai repede , ca sa mai vb si noi ....

Va pup pe toate si va urez o zi minunata!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neassa opti zaba!

Asa, cu actili o rezolvaram ...deci se poate . roxanicea
Ieri ne propusesem sa mergem in cautari de "verigi", dar am lasat-o pt azi..drept pt care, intr-un exces de zel, am fiert 4 porumbi si am luat o "prejitura" din aia cu crema rece (pe care o face frigiderul - stiti voi, din reclama ), cu fructe din compot si cu gelatina deasupra..si a iesit super...cica sa stea 3 ore la frigider...da' 30 de min. la "racire intensiva" (a se citi congelator ) ce are?

daniela, ce bine de tine ca poti bea atata apa...mie daca mi-a da atata, cred ca as muri..zau..in schimb, ceaiuri ti-as bea non-stop....si cica nu asa trebuie...tot apa e lichid ...

Cumile, daca ai timp, PM de control

Pup opti!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza si de la mine.Mai beau o si cu voi.

Sunule incep sa te recunosc. .I-o fi fost cald la blanosul tau...

Teo iti dai seama ca de mutat ma mut intr-un we.O sa-mi fac transfer de adresa ca io am RDS deci trebuie sa transfer si telefonul la noua adresa.Sper sa nu ma tina mult.
Apartamente am mai vazut o gramada.Ne-am oprit la unul cu 2 camere in zona in care stau eu acum (ca ne e greu la amandoi sa plecam de aici). Pe vineri avem raspunsul.Pana atunci mai cautam.
Cu 3 camere sunt foarte scumpe si cred ca renuntam.Macar reusim performanta de a ne muta de la etajul 9 la etajul 2.
Chiar acum trebuie sa ies sa cumpar ziarul cu anunturi.Si mai dau ceva telefoane.

Nu am mai dus-o pe Stef la tara ca maman nu se simtea prea bine si am renuntat.O duc maine.

Beeey fetelooor, mai e putin si vine examenuuuul .Si io sunt tufaaaa.Azi-noapte chiar m-am vist la scoala, la clasa...Era asa fain...
Vad eu ce naiba fac.

Hai

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

salutare fetelor.
Mai da ce matinale sunteti, cum sunteti voi harnicutze cu noaptea in cap....Eu azi am venit la serviciu, ca m-am, saturat si de stat acasa, numai trebi si trebi.La serviciu e mai bine, mai o pauza, mai o tigare, mai un schimb de opinii....

Mergi la inceput