Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)
Raspunsuri - Pagina 6
krelia spune:
Neazza opti zaba!
dupa un wee zbuciumat in care am cautat verighete..si evident ca nu am gasit nimic sa ne placa ..revin in forta la munci.......si abia astept saptamana viitoare
si, cu riscul de a monopoliza discutia..intreb si eu...daca stiti..care e termenul limita pana la care poti sta cu "bolentinul" vechi??? Si cum procedeaza astia? Ti-l taie la colturi..sau cum?? Pt ca noi...suntem in curs de mutare, in vreo 2 luni, 2 luni jum. si chiar nu vad rostul schimbarii actelor de 2 ori in 2 luni....
in rest..tot pe racituri ..cu mici "scapari" ..cate o pizza ici-colo , alaturi d eo bericica far' de alcool ...si ma gandesc sa incerc si cate-o prajitura din aia pe care o face "frigideru'"
Si-s bucuroasa ca a batut Italia!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
daniela_daneza spune:
Neatza !
Ce fac zapaucele preferate?
Sper ca sunteti ok....eu ma indrept cu masi mici catre servici....nu prea am tragere de inima..dar nu am incotro...ma consolez la gandul ca e ciumafaia plekata......
Mi-e somn ca m-am trezit la 5.00.A plekat musafira...bine , am mai aipit eu putin , dar degeaba..sunt zombi....
Mersi de cafea , Teodora !
O saptamana linistita!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
addinel spune:
neatsa la opti!
am rezolvat 1/2 din problema si fara tavaleala... adica am vb la primarie sa ne astepte pana joi dimineata cu actele. acum am emotii ca e pupicu la politie si sper sa iasa buletinul pana atunci. sa-mi tineti pumnii.
va tin la curent
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
SunSmile spune:
Buna,
Am intrat sa va urez o zi faina si o saptamana usoara!
Cumi...te iubeeesc!
Flufi si Copki si pe voi...concedioaselor! Ne lasati singure aciulea!
Va pup pe TOATE fara exceptie!
The future belongs to those who believe in their dreams.
addinel spune:
se rezolva si cu buletinul, miercuri dupa-amiaza il avem. exact la timp! slava domnului, altfel iar o mai amanam un pic...
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
BraveGirl spune:
Salutare la optimiste! Am aparut si eu....cred ca ma daduserati disparuta ...Am avut o perioada grea, cu nopti nedormite, cu nervi....Vineri am terminat in sfarsit cu licenta care mi-a mancat sufletul...vineri am avut prezentarea lucrarii si eu miercuri de abia mi-am depus lucrarea..am trecut prin niste emotii...
Acum sper sa am timp sa intru mai des...
Mi-a fost dor de voi toate
==========
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
BRAVO! Sa fie intr-un ceas bun!
quote:
Originally posted by addinel
se rezolva si cu buletinul, miercuri dupa-amiaza il avem. exact la timp! slava domnului, altfel iar o mai amanam un pic...
pupici pe botici
The future belongs to those who believe in their dreams.
roxanicea spune:
buna fetelor!!!!!!!!!!
ce vorbarete sunteti!
nu am reusit s ava citesc decat din 2 in 2...ca de cand lipsesc eu de pe dc...si la cat ati scri voi...cam greu pt mine
tare addinel faza cu bolentinu`. bine ca se rezolva si scapati de bucluc...dar va fi hazliu cand va veti aminti peste ceva timp.
krelia, cred ca ti s eda o perioada de gartie de vreo 3 saptamani
eu m-am maritat pe 9 si am avut voie sa mai functionez cu bolentinu` vechi pana in 23
dar sa nu-ti imagineiz ca am tinut cont de asta......; abia acum mi l-am luat, joi. dupa un an.....; as aca poti sta linistita cu el vreo 2 luni. nu-ti da niemni amenda...sau paote am fost eu norocoasa si nu a observat nimeni? oricum, mie nu mi s-a taiat coltzu`, ca al pasaport. mi-a lipit un sticker ceva pe acre scria ca pana in 23 mai e valabil....;dar nu obserav niemni respectiva tzidula.
sunule, ce mai zici?
mai trec pe la voi. fug la munci aucm!
pupici si numai bine tuturor!
roxi foto
georgi75 spune:
Salutari.
Addinelu ma bucur ca ati rezolvat-o..Vorba lui Sun sa fie intr-un ceas bun.
Sunule .Te-ai lenevit...nu mai intri la prima ora? Sau inca ai de munca mult? inca o data.
Corina si la tine si ma bucur sa aud ca ai scapat de licenta .Acu urmeaza vacanta, nu?
Krelia io stiu ca decat buletinul tau trebuie schimbat dupa casatorie.Adica trage niste linii cu pixul pe el si trebuie sa-l schimbi in 2 saptamani parca.Asa a fost la mine acu 6 ani.Moaaaama ... ce vechime am...
Danezo si la tine si spor la munci fara ciumafaie.
Va pe toate si ma apuc de trebi.Ca bineinteles iar e dezastru in casa
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
krelia spune:
Si io te iubi, bey Cumileishan
Si pe Flufi asta ma lasa singura aci...si pe Copkilu' care acu are fitze de Bulgaria ..si noi, ramanem aici, pe metereze
Fu bine vikendu'??
Adina, sa fie intr-un ceas bun!
(cum imi zisa mie un coleg acush..si io..scorpie, ii zic..bine bine, doar pe vorbe? )
of..ce greu e sa-ti cauti vergele pt dejte, frate.....daca n-am si io aurar de seama....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006