Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Venisi degeaba Ana. Fetele sunt plecate. Mai bine mai stateai si mai bagai o bere

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ca bine zici georgi!!!! dar nu mai intra...ca apoi poate nu mai gaseam drumul spre casa!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Pana dimineatza ajungeai tu.

Gata, ies si eu. si noapte buna.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata la optimistele zabauce va doresc un week cat mai placut ,multa distractie si tot ce mai doriti voi.la mine nu prea o sa fie distractie pt ca soata mea lucreaza de noapte eu acus plec la munci asa ca nu prea o sa am cu cine sa merg pe undeva si o sa stau acasa.Apropo fetele care aveti monitor lcd cu ce stergeti ecranul? ca al meu copil dadu cu mana pe el si se vede dara,pe cel normal il stergeam cu solutie din aia de geamuri la asta merge la fel? va

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata !

Georgi , stii tu bine ca de la mine nu prea vezi "bani " ca nu da tizul tau...Mi-a facut niste nervi ieri , incat am decis ca divortez, deja.

Scuze , ca nu am intrat aseara , dar nu am avu timp, am asteptat pe cineva la aeroprt, o nepoata , apoi cauta farmacii deschise la 23.00 noaptea , pt. a-i cumpara un unguent pt. atenuarea ciupiturilor de tantari.Stiti cum e saraca , ciupita la greu si o maninca...deh..erau tantari iatalieni...

Eu azi sunt de servici, apoi pe seara am sa scot fata in oras la o terasa ceva ....si poate maine la gratar ....

Voi ce planuri aveti?

Georgi , tu sigur da-i o fuga la tara ...Teo , tu la munci si apoi cine stie pe unde ajungi, nu fi trista...

Va pup si va doresc o zi minunata!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Salutari.N-am avut net dimineata asa ca n-am putut trece pe la voi.Acum am intrat sa va zic ca plec la tara (are dreptate Daneza ) si ne auzim pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

opti...

Phuu ... ce pustiu pe aici...
Am venit sa dau raportul ... ieri am fost in bulgaria ... mi-am achizitionat multe lucrusoare pt vacantza si nu numai ... azi am fost harnicutza ... acum ma odihnesc un pic si pe urma iesim si noi un pic pe afara...

In rest nimic deosebit ... plictiseala ... astept sa vina odata ziua de luni seara sa plecam la

Mergi la inceput

aloooooo??? ce e linistea asta?????

vroiam sa va invit la o bere dar ma mai gandesc!!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Da la mine una rece

Mergi la inceput

vroiam sa dau una pe viu...nu virtual...

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput