Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)
Raspunsuri - Pagina 18
diadaniela spune:
Ana,nu e cazul sa va certati aici.
Jokerul a dat cu nuca in perete. vezi subiectul de la generale .
si tu esti mentionata pe acolo. du-te ,vezi despre ce e vb,unde ai gresit si editeaza ,ca e cam nasol ce a iesit.
subiectul e asta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80006
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Hai mey fete...
Venirati sa va duelati aci?
Nu-i bai!Ca-i amuzant
Da sper sa nu ne inchida moderatorii subectu'
Si asta-i prima cearta in direct.
Cicina te asteptam si la noi daca esti optimista.
Ana no offence.Are dreptate Cicina.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
ana_maria222 spune:
didaniela..multumesc mult. ce gafa!!!! chiar nu mi-am dat seama!! am editat mesajul!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
diadaniela spune:
ma gandeam eu ca n-ai vazut subiectul de la generale.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
cicina spune:
Georgi ai dreptate, eu sant o mare optimista, altfel nu ajungeam la varsta asta cu mintea intreaga, sper. Prefer, pentru moment sa stau in topicul pe care l-am inceput , asa dau o mana de speranta, optimism si celorlalte care acum trec prin momente dificile.
Eu sant prima careia nu-i place cearta, de fapt nu e cearta e o neintelegere de exprimare, dar sangele cald al tineretii clocoteste.
Gestul care l-a facut nu a fost tocmai inteligent.
cicina
georgi75 spune:
E OK Cicina.Va urmaresc si eu si va admir.
Multe aveti niste povesti ce-mi par ireale.Capul sus si tot inainte.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
ana_maria222 spune:
imi cer scuze daca nu am avut dreptate! doar ca pe joker o cunosc si situatia asta m-a lasat masca. si nu in ultimul rand scuza "am facut asta sa vad daca te tine"......poate nu a fost o scuza dar totusi...chiar asa se procedeaza???
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
cicina spune:
Nu trebuia sa te aprizi asa usor, nu eram eu cauza, iar persoana careia i-ai luat apararea, are clape sa se apere daca e cazul. Dupa parerea mea tot neintelegerile au fost cauza acestor INUTILE discutii, hai s-o lasam balta ca viata-i atat de frumoasa incat merita s-o traim pe deplin.
cicina
daniela_daneza spune:
si la mai mare!
Viata merita traita macar din curiozitate!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"