Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nu-i bai! Ca nu mai gasit pe mine, aia suparacioasa!!!

super faza cu manusa ...cred ca marii majoritati a oamenilor la caldura li se umfla degetle si la frig se subtiaza, nu? sa stii ca asa patesc si eu.

quote:
Originally posted by georgi75

[font=Comic Sans MS][navy]
Saraca fomeieeee...Am sarit toate pe ea...
Lasa mai.Cu verighetele am glumit.Normal ca sunt frumoase si alea.Daca le-ai luat inseamna ca ti-au placut tie si nu conteaza ce zic altii.Si ai dreptate si cum vin pe deget.E si asta o chestie.
In schimb ale noastre nu-s gravate.Asa ca tot tu ai 1 - 0

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Deci nu sunt io defecta
Se mai intampla si la altii...Uite de exemplu acu sunt umflate degetele.

Daneeeeeeeezoooooo mai ai nervi?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

da mah..nu esti defecta
si eu le am putin umflate acum..bashca ... ca eu, in unele dimineti, ma trezesc cu ele direct umflate...si cand vreau sa pui si io pobdoaba inelara...ma kinui nitzel s-o-mping

asa ca..relax!

quote:
Originally posted by georgi75

[font=Comic Sans MS][navy]Deci nu sunt io defecta
Se mai intampla si la altii...Uite de exemplu acu sunt umflate degetele.

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Georgi , m-am mai calmat ce sa fac ....nu are sens , dar pe moment nu prea poti sa fii calm....

Iar esti zuzi ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau again!
Bai vreau acasaaaaaa….
Ehehe mai Nuli..pardon, Cumi pai socrosenia Copkilului kiar o trimite pe ea de la calculator…k sa se joace. Deci din pacate are ce cauta. Sper doar sa nu stie sa se uite in history, ca tocmai ce-o barfisem inainte sa plece Andreea.
Si da, Dany, asta e traseul, desi nu prea era ea incantata ca merge la concert. Abia o astept...cu uleiu
Bai si mi-e un dor si de Pliciu meuuuu...of, of
Geo ce tare faza cu manusha!:) Nu-mi trimiti si mie niste ploaie? Pe bune....
Dany hai fruntea sus ! Incearca sa te calmezi….te rog! Inteleg ca te-ai suparat, dar tot tu suferi..asa ca hai lasa necazurile!

Hai va pup...sper sa mai vin…ca azi am o atitudine mai..degajata! Din pacate pt sef!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ma bucur ca va gasesc optimiste...eu am de lucru la job...mai am o saptamana de concediu iar apoi promit ca-mi iau revansa
asa e la toata lumea krelia vara se umfla degetele...tocmai m-am apucat sa mananc nesarat ca am observat ca daca mananc sarat cresc ca painea si sunt asa de "slaba" ca numai asta imi lipsea
pup optimiste zabauce rau

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare optimistelor!
Desi am zis ca acum am terminat cu licenta si am timp de stat cu voi...se pare ca m-am inselat. Am o caruta de lucruri de facut pt ca marti plecam in concediu. Nu stiu cand o sa mai apuc sa fac curat in casa ...azi la ora 16 ma duc sa-mi iau rochia de nasa....am emotii pt ca desi i-am spus croitoresei ca nu o vreau f umflata, mi se pare ca e fff umflata....sper totusi sa nu fie mai umflata ca a miresei.

Incerc sa intru si mai tarziu.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sterg monitorul mai intai cu o carpulita pe care am primit-o cd am cumparat plasma, si apoi dau ori cu Pronto pt electronice sau dau cu Eco Cleaner, un detergent special pt monitor...dar asta e cam consistent si ma chinui sa-l indepartez....asa ca prefer Pronto, pe care il agit bine si pulverizez de la o distanta de minim 30 cm...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ce maaah? Socrosenia ei se joaca la calculator?Bey... da ce fomeie stilata....Stie sa umble cu calculatorul...Si voi ...mai nebune...S-o barfiti pe mess .Io zic sa nu-i spui lu' Trendulici ca-i strici concediul.O sa stea doar sa se gandeasca...s-o fi uitat aia in History? nu s-o fi uitat... Asa ca mai bine lasa.
Da' ce ziceai? O goneste de la calculator sa se joace ea? Mi-o inchipui pe-a mea cum i-ar sta cu mana pe soarec si cu okii zgaiti in monitor
Apropos de soacra-mea... Ca iar mi-ati provocat amintiri...
Vine mai demult pe la noi (nici nu o aveam pe Stef) si ramane sa doarma la noi cu gandul sa-si faca si ea o baie.Noi plecam in oras (ca deh! ce trebi aveam atunci...) si ea ramane acasa. Si cand venim acasa, o gasim vanata de frig in plapuma.Ca ea nu a stiut sa dea drumul la centrala la caldura..si mai bine s-a bagat in plapuma..Soacra-mea e friguroasa rau ca nu era vremea afara de lasat centrala toata ziua. Si uite asa a tremurat saraca...Aaaa si inca una. Tot asa a venit la mine ca facea pomana a doua zi si sa facem coliva.De fapt s-o faca.Noi, normal, am intins-o in oras. Si se apuca socrela de coliva...Ia oala daca stii de unde.Si se duce la vecina sa imprumute o oala maaare.Si asta a venit cu ea si i-a aratat unde tin io oala aia mare, ca stia ca am.Doar i-o imprumutasem si ei.Da socrela nu stia.
Mai bine asa.Ea e musafir la mine, io sunt musafir la ea.Nici io nu stiu de exemplu unde tine ea paharele.Vad ca de fiecare data le aduce din camera buna (ca la tara, deh!0

Haoleeeeu...Ce m-am intins...Am logoree la ora asta.

Dar n-ar fi corect sa n-o dau si pe mama in gat.Care a venit si ea pe la mine.Si plecam in oras cu maimuta cu tot.Mama zice: hai sa luam burta sa-ti fac o ciorba pana plec.Zic OK.Luam burta, mai trecem prin magazine, mama zice: io ma duc acasa sa pun ciorba la foc.Eu mai raman cu Stef.Asta era pe la 18.Cand ajung acasa, pe la 20 asa...mama se uita la TV.Burta in oala dar nefiarta.Pai?
Zice: mama n-am stiut sa dau drumul la aragazul tau .Am de-ala cu aprindere...stiti voi.
Si ea nu stia ca se aprinde si la chibrit, nu-i bai.A stat pe langa aragaz....sa apar io.

Gata baaah...opriti-ma!Ca m-apucai sa va povestesc amintiri din copilarieeee...

Hai pupi

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

wow cat ati mai scris!!!!!!!!

mai e cafea si pentru mine? macar un pic?

krelia...ma bucur ca ai gasit verighete. sa le purtati sanatosi.
danezo....lasa-i p-astia de la serviciu si nu te enerva ca tu faci riduri si nu e bine deloc....
georgi..mortale si mama si socrela....bunicile mele chiar ca nu ar sti cum sa umble....
sun...andreea nu era la mare la noi? e in grecia? m-am zapacit de tot!!!

nu de alta dar m-am trezit acu la 14.30.....asta e programul meu...ma culc la 4-5 dimineatza si ma trezesc la 13-14.....

va puuuuuuuup!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput