Mamici de iulie - august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 27
oncicu spune:
Fetelor nu vreau sa fiu sacaitore dar fiind ultima venita printre voi am o gramada de intrebari pe care voi le-ati dezbatut deja si poate nu vi se mai par asa importante.
Sper sa aveti putint imp si pentru mine![]()
Asadar voi ce hainute de bb ati pus in bagajul de spital? Si mai ales cate? Ma tot gandesc ce sa pun in bagaj, cat de groase sa fie si cat de multe , mai ales ca e vara si transpira probabil ca tb schimbati des.
Cristina_Ioana am vazut ca tu ai nascut la Elias. Cum ii tin pe bbi noaptea la nenato? Ii infasa sau raman cu hainutele pe care le avem noi la bagaj?
Inca o data va rog nu ma
si va multumesc anticipat
Tweety7 spune:
Pupici la burticoase si mamici
Geliza eu am inteles ca ar fi util prosopelul pt. bebe. La mine in bagaj deja exista unul.
Larissa, Aysha, Stefania, Assa sustin galeria pentru voi

Larissa ai fost o mireasa superba 
Eu am cumparat azi strumfei mele hainute, caditza, chestiuni de lipit
pe pereti, servetele umede, ulei de corp, prosopel s.a.m.d. Sunt tare bucuroasa... Cu fiecare zi devin tot mai nerabdatoare. Sper ca a mea copila sa nu asculte de o mamica anxioasa si sa astepte pana este safe sa iasa la lumina.
Multi
pentru toata lumea. Imi faceti asteptarea suportabila!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
33+
crissa71 spune:
BURTICOASE:MESAJ URGENT!!HELP
VOI CE ATI FACE IN LOCUL MEU?!
SITUATIA E URMATOAREA:AM FOST la medic si...surpriza mi-a zis ca maine e de garda si pe 18...cand ma hotarasc sa ma duc ca ma asteapta!!!!LA CEZARIANA!!!Ca n-are rost s-o mai lungim...avand in vedere varsta mea...
Termenul meu ar fi 17- 18 .
Acum dilema mea...Cand sa ma duc ?MAINE SAU PE 18?Sa ma duc maine sa stiu o treaba sau sa mai stau o saptam.?Leu nu crede nici ea ca o sa-l pot face...
VOI CUM ATI PROCEDA..ASTEPT RASPUNSURI!!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
geliza spune:
quote:
Originally posted by crissa71
BURTICOASE:MESAJ URGENT!!HELP
VOI CE ATI FACE IN LOCUL MEU?!
SITUATIA E URMATOAREA:AM FOST la medic si...surpriza mi-a zis ca maine e de garda si pe 18...cand ma hotarasc sa ma duc ca ma asteapta!!!!LA CEZARIANA!!!Ca n-are rost s-o mai lungim...avand in vedere varsta mea...
Termenul meu ar fi 17- 18 .
Acum dilema mea...Cand sa ma duc ?MAINE SAU PE 18?Sa ma duc maine sa stiu o treaba sau sa mai stau o saptam.?Leu nu crede nici ea ca o sa-l pot face...
VOI CUM ATI PROCEDA..ASTEPT RASPUNSURI!!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

...grea decizie....Tinand cont de faptul ca ai deja peste 38 sapt, eu as zice sa mergi maine...asta pentru a evita riscul de a ti se declansa nasterea pana saptaman viitoare....acum ce sa zic, varsta nu ar fi un inconvenient pentru nasterea naturala....dar stiu cum sunt medicii din provincie...prefera cezariana....daca tu ai fi hotarata sa incerci nasterea naturala eu as zice sa astepti...daca vrei cezariana.....eu in locul tau as alege sa merg maine, dar asta dupa ce as elimina varianta nasterii naturale.....e doar parerea mea...nu trebuie sa tii cont de eaEliza
34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
anasia spune:
am venit de la dr; ultimele masuratori madyn, cand ai timp poate ne treci si pe noi la 36 sapt+1 zi 3.060 g;in rest, ok;
geliza, iulenca, dr T este in concediu de pe 21.07 pana pe 28.07 si pleaca in strainatate;sunt cu morcovul...ca o sa fiu in sapt 39, sa nu vina bebelica in lipsa lui;
crissa, aveai cezariana in plan? daca e asa nu cred ca mai conteaza cateva zile in minus;
anasia 36+
Alessia
larissa_79 spune:
crissa, eu as merge maine si as face cezariana daca as fi in locul tau. Motivele ar fi 2:
1. bebe are maine 39 de saptamani..deci e super ok....ca si termen
2. avand in vedere ca la voi nu se face epidurala, nasterea naturala ar fi foarte grea pentru tine. Am auzit ca sunt niste dureri chiar ingrozitoare, iar daca esti trecuta de 30 de ani te dilati un pic mai greu. Acum sigur...decizia e a ta!
Te pupam si sa ne dai de stire ce decizi...
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 39+
mamanati spune:
Buna fetelor,
Vroiam sa va spun ce ma macina de aseara si nu ma pot linisti.
Pina la urma tot ajung la concluzia ca fiecare mama gaseste metoda cea mai potrivita de asi trata bebelushul. Revin la subiectul cu pompa de nasuc. Nu stiu ce m-a apucat aseara dar m-am simtit cam prost cind mi-am exspus parerea mea referitor la pompa (ca nu am reusit sa o folocesc si ca iritam degeaba narile bebelininei) si imediat urmatorul mesaj de la o mamica mi-o taie ca nu e buna metoda mea ca ii dau mucul si mai adic in nasuc. Ma simteam aiurea gindindu-ma ca Doamne nu a lasat-o pe bebelina nici 4 luni cu noi si ca nu am fost o mama buna pentru ca foloseam o metoda diferita a altei mamici(si pina la urma am inteles ca si altele mamici o folosesc). Deci unde vroiam sa ajung. Ar fi bine sa ne gindim inainte de a nega categoric faptul ca o mama nu ar folosi o metoda buna in tratarea bebelusului sau. Pina la urma referitor la decizii "take it or leave it" dar nu da de inteles ca cineva procedeaza gresit, petru ca tu folosesti o metoda diferita.
Va rog sa nu va suparati ca sriu despre asta, dar m-a afectat mult. 

Poate lucrurile erau diferite daca bebelina noastra era astazi cu noi la sigur ca nu luam mesajul emeiaime atit de aproape de suflet in alte circumstante. Din cite stiu am facut tot posibilul sa o fac fericita pe bebelina chiar daca a fost foarte putin cu noi. M-ar durea mult sa stiu ca undeva am dat gres...
Nati si minunea din burtic 35+
crissa71 spune:
Da..grea decizie...Parca simt ca as mai putea astepta dar mai bine sa scap odata...DE ce sa scap nu stiu ca toata lumea zice sa profiti acum sa dormi, sa manaci sa te plimbi ca dupa...Pro si contra...Ce sa mai o saptamana in plus...
Sunteti niste dulcele...Vad ca toate mergeti pe varianta de maine si eu inclin spre ea...Asa din scurt parca mi-e mai usor...
Oricum mai astept pareri....
PUPICI.
geliza spune:
Nati, iti inteleg durerea si tristetea....un fapt minor a trezit in tine amintiri tare dureroase....hai lasa-le deoparte acum, fii optimista si gandeste-te ca instinctul tau de mama asa te-a indemnat sa faci si atata timp cat ai avut ingerasul cu tine ai facut tot ce ti-a stat in putere...de unde stii ca nu mamica respectiva nu a procedat corect? poate ca ea era iesita din comun...pe mine pediatra m-a invatat sa scot mucisorii cu vata inmuiata in ser ...asa ca....hai, capul sus...zambeste...si gandeste-te ca minunea din burtica se apropie de intalnirea cu mami si tati...ca tati mai are un pic si vine acasa si veti fi o familie implinita si fericita....pup iu.
Eliza
34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mamanati spune:
Hai ca m-am racorit putin...
Crissa, si eu sunt de acord cu fetele. Bebele ar putea sa nu mai vrea sa astepte inca o saptamana si de ce sa te chinui daca tot ajungi sub bisturiu. Daca esti pregatita (important!) psihic ai putea merge miine, daca tot esti decisa sa nu nasti natural. Daca te decizi sa mergi miine it deschidem galerie! Numai da-ne de stire.
Nati si minunea din burtic 35+