Mamici de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ei, stiu ca ti-e lene, si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

poti sa le fowardezi...mesajele...ca vad ca alea din outbox nu merg...???

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Eu ziceam ca mesajele din outbox trebuie sterse dupa ce apar acolo.
Forward n-am dat niciodata. Merge?

Mergi la inceput

Inni, la penultimul mesaj ti-am zis "Noapte buna", dupa aia am modificat cand am vazut ca nu pleci la culcare.
Asa ca-ti mai zic o data NOAPTE BUNA! ca mie-mi pica ochii in gura si din cauza orei si de cat am citit ce-ati scris 2 zile. Oricum nu pot sa raspund la nimeni ca nu mai stiu cine ce a scris, m-a lasat memoria de tot, mi-am pierdut IQ-ul pe sub masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Asa cum bine am banuit,n-am nici o sansa sa adorm.Macar am stat putin intinsa ca intepenisem de atata stat la calculator.
Numai ca se pare ca sunt singurica,nu mai am cu cine sa mai "combat".
BUNA DIMINEATA BURTICI!!!Sper sa aveti o zi minunata si cele care merg la eco sa ne aduca doar vesti bune!
Ma duc sa vad ce-a scris TINA despre travaliu.
Probabil o sa ne mai auzim d'abia dupa pranz,cand o sa fac si eu ochisori.

Sa auzim numai de bine.
29+sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Vad ca nu aveti somnic deloc. In curind cred ca o sa fiu alaturi de voi noaptea ca ma foiesc mereu si nu reusesc sa dorm decit pe intervale.

inniPrima oara mi-a spus DPN 30 august dupa care 1-6.09. Si de atunci sincer nu am mai intrebat.Oricum eu presimt ca nasc mai devreme cu vreo 2 saptamini.

Azi dimineata cind m-am trezit am gasit mesaj de la o prietena mai veche ca a nascut. Parca m-a inviorat. M-am bucurat pt ea.Si mesajul suna ceva de genul asta " Buna sint Maria ( numele fetitei)si m-am nascut la ora X. Sint o zdrahoanca de 3.800 kg si am cam chinuit-o pe mami 8 ore dar a uitat" Mi-a placut mesajul cum l-a scris

Pupici si o zi buna. Eu trebuie sa ma duc iar pina la servici. Sper sa nu ma enervez prea tare cu sefa mea.

Monica 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Buna dimineata burtici!
Imi cer scuze ca am disparut asa subit, dar se trezise piticul sa faca pipi, a vazut lumina de la compi se deja imi era teama ca fac noapte alba cu el. Sincer, daca tot e alba, macar sa fiu singura, fara pe cap
Uff, ce mama denaturata

Am fugit la spital, va tzuc si sa aveti o dimineata placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pai bine mah, va las la pagina 1 si va gasesc la pagina 5? Vai, cat m-am chinuit sa adorm aseara, mai bine mai stateam la o tacla cu voi. Si dc tot am dormit putin si prost, m-am trezit nervoasa si mi-a iesit taman sotzu' in cale, asa ca m-am luat de el in loc de buna dimineata.
Bine ca v-ati facut damblaua si-ati numerotat lista. Oare or mai fi gasti cu atatea gravide? Ca io nu tin minte sa mai fi vazut peste 100 de mamici intr-un capitol...
Nokia, tin pumnii sa vii cu vesti bune azi, ma gandesc la tine.
Ma pregatesc s-o iau spre birou, fara chef si fara vlaga... Dar decat sa stau toata ziua acasa sa-mi stea gandul munai la mancare, mai bine ma iau cu cate o treaba pe la birou.
O zi frumoasa!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimineata BURTICI!
mama fetelor, ce m-ati distat cu postarile voastre de azi-noapte, ce mai, insomniace nu gluma.Aseara am intrat pe forum si erati la capitolul vechi, iar acuma dimi ce sa-mi vada ochii: un nou capitol si scis 5 pagini INTR-O NOAPTE! Pupe-le mama pe ele de bufnite!
eloise tu esti o gravi fericita cu asa o silueta!, deci nu te mai stresa
cri frumoasa poza cu piciorusul, chiar daca e cam marisor
mini_me si eu am picioarele umflate mai ales dupa-masa si seara, dar azi-dimi: stupoare, erau tot umflate, nu foarte tare, dar destul cat sa ma sperie, off, sa speram ca totul va fi bine!
pupici!

28+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ramomar, n-ai de ce sa te sperii de picioare umflate si dimineata. E de la caldura, de la sarcina. La sarcina trecuta nu mi-am vazut gleznele o luna jumate, aproape doo. Deja le si uitasem culoarea.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput