Mamici de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 23
inni spune:
Panait Cerna..vai cat imi e de cunoscuta..pe partea stanga zici ?
Ca sa ajungi pe strada mea tr sa o iei pe Papazoglu, ca Vlaicu Voda e perpendiculara pe Papazoglu..
Wow..hai ca suntem aproape.
Da, au facut parculete multe...(eu pana acum sunt incantata de primar) cu leagane cu bancute...e altceva de cum a fost pana acum.
Deci strada ta e pe partea stanga...langa blocul maro ? sau langa blocul cu policlinica Ministerului Justitiei ?
vai cat de bine imi pare ca suntem vecine...hi hi hi
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
Clara03 spune:
Dragele mele,
Sunt un new entry. Astept o fetita - Alexandra, suntem in 26+ si vom naste la Cantacuzino cu dr. Ruxandra Dumitrescu. Mai am un baietel de un an si patru luni - Sebastian, pe care l-am nascut natural, fara anestezie, tot la Cantacuzino. Nu stiu cine iscase polemica privind epidurala, insa nu va sfatuiesc s-o ocoliti. De acasa e simplu sa te crezi eroina si sa ti se para ca daca au facut-o atatea femei inaintea ta poate fi usor si pentru tine. De fapt risti sa te alegi cu o experienta traumatizanta si cu spaime la greu pentru urmatoarea sarcina. De asta mi-am schimbat si medicul - am nascut cu Popa, un antianestezie convins, dar pe pielea ta si sper din toata inima sa nu mai trec printr-un travaliu neomenesc de 12 ore.
Se pare ca suntem suma experientelor si s-ar putea sa nu ma prea credeti, neavand si voi incercarea mea la activ. Dar daca cineva si-ar fi racit gura cu mine la prima nastere sunt convinsa ca as fi putut schimba ceva din toate intamplarile mele.
rugaminte: vreau sa intru in contul comun. Cum sa fac?
adinazot spune:
ALESSIA,esti o frumoasa,de fapt sunteti un cuplu frumos.SAnatate multa!
Si eu doresc sa intru in mailul comun si nu stiu cum se procedeza!
Adina 22+
Mirabelac spune:
itzy-bitzy Merci de raspuns si ma bucur ca te-ai speriat cumva...
Am patit-o si eu cu un dr. mare din Iasi asa ca stiu povestea... acum am o dr. super, uneori o sun eu si daca nu poate raspunde atunci ma suna ea mai tirziu, desi are f. multe paciente. Insa problema mea este ca are pareri diferite legate de medicamentul asta. Legat de dr. T. era vb. de o parere prin telefon si nimik mai mult...
Fetelor iar vine week-endul si dispareti care cum puteti nu mai posteaza nimeni pe aici
vanezi cite un mesaj 
Eu daca clocesc la pat si n-am ce face
am zis ca copilul asta o sa-l cresc pe afara
ca dupa 9 luni de stat in pat 
Mirabela 28+

POZE
cri19 spune:
ITZY-BITZY ma bucur ca am reusit sa te responsabilizam.Uite un
si ai grija de tine.
CLARA03 bine ai venit
;mai da-ne si DNP-ul, ziua ta de nastere si ziua de nastere a baietelului ca sa te trecem in listute cu toate datele.O sa-ti trimit pe PM parola de mail,care e valabila si pentru nick-ul comun.
ADINAAZOT activeaza-ti PM-ul ca sa pot sa-ti trimit parola.(in stanga la meniu ai "mesaje private")
Sa auzim numai de bine.
29+
sau poate
??? 

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
cri19 spune:
ADINA ti-am trimis parola pe PM.![]()
Sa auzim numai de bine.
29+
sau poate
??? 

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
adinazot spune:
CRI,scuza-mi insistenta,dar cum nu ma pricep,te intreb,acum am parola ,cum intru in mailul comun?
Adina 22+
poze