Mamici de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 22
inni spune:
...se duce si sotul meu imediat sa ia porumb..fir-ati voi sa fiti
...mi-ati facut-o...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
credo spune:
Hello burtici
Iata ca mai dam si noi pe aiai, asta nu inseamna ca nu va citim, doar ne alegem cu cititul si strans sfaturi chiar daca pe unele speram sa nu le folosim vreodata.
In primul rand la multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor 

, sa aveti parte numai de bucurii copilasi sanatosi si voinici de care sa va bucurati pana la adaaaaaaaaaaanci batraneti.
Doi - vreau si eu adresa de la e-mailul comun, PM-ul meu functioneaza acum doar ca nu am mai avut timp de scris, bine ca a fost pentru citit.
Trei va rog sa puneti si la mine ziua de nastere, de luni de zile de cand vreau chestia asta, dar uit mereu, deci eu voi face 32 veri pe 31 august deci is fecioara.
Noi suntem bine, am fost la echo pe 26 iunie si bebita cantarea 1.490 gr la 31 sapt, doctorita a zis ca e ingrafic si ca greutate si DPN (due date). In schimb ne-a zis ceva de lichidul amniotic (cred ca se referea la calitate) este la limita inferioara normala (normal low) si ne-a trimis la un alt echo sapt viitoare adica la interval de 3 sapt. Sunt un pic ingrijorata, drept pentru care m-am apucat sa beau 2 litri de apa/zi + laptele si sucul de rigoare inca 1 litru aprox. Nu stiu de unde mi-a venit mie ideea ca lichidul se formeaza si de la lichidele consumate de "mother to be".
Asa cine stie ce si cum despre lichid poate isi da o parere, asta ca sa mai luminez si eu.
In rest analizele au iesit bine, fierul e ok (tot timpul am avut lipsa de fier) testul de glucoza in sange (sucul consumat) este ok, ceea ce a bucurat-o tare mult, nu stiu de ce ca oricum eu nu-mi faceam griji din asta - caci noi luam zaharul (80%) din fructe deci suntem atente ce mancam.
Am scris cam multe despre mine, m-ati distrat cu pijama party cu fetele insomniace.
Fetelor v-am vazut pe toate si sunteti tare frumusele, si puiutii vostrii sunt niste ingerasi - nu va suparati ca nu va enumar dar nu prea am timp si memoria mea tot ca valul e, vad ca va preocupati si de activitatea
care si la noi e cam raaaaar de cand cu bebe si mai mult tine de mine caci a scazut libidoul dar am niste vise aproape noapte de noapte visez asta - si placut inca. Ce sa-i faci ma aleg cu visele deocamdata si mai asteptam un pic.
Ce vroiam sa va mai intreb legat de DPN daca eu am DPN 2 sept - asta inseamna ca a 40-a sapt incepe pe 2 sept sau se termina pe 2 sept?
Sper ca nu v-am ametit, dar am zis sa scriu repede ce-mi amintesc acum si pariu ca voi ajunge pe la pag 16 cu mesajul meu - la cat de harnicute sunteti voi.
Apropo de pofte eu aici am facut cura de capsuni, cirese si acum incepe zmeura - deci de cateva sapt nu am probleme de constipatie - ce-i drept consum cam pana la 1 kg de fructe pe zi.
Cred ca v-am ametit, dar m-am grabit
Va pup pe toate, aveti grija de voi respectati sfatul medicului
si stiti la care ma refer, bucurativa de porumb, spor la bucatarit
cine face asta, conediu placut cine intra in concediu
, petrecere frumoasa plimbaretelor 
si sa scapati de insomnii si sa va odihniti
ca sa nu fie si bebeii vostrii la fel .
Mai avem multe de spus, dar sa nu va plictisim prea tare mai ales ca aproape ca e weekend la voi, dar promitem sa revenim cu alte povestioare cat ce am cumparat si despre casuta noastra noua.
Multumim pentru servicii si intelegere si
Pupam pe toate cu mult drag 

Adina si bebe Theuta
va ofera un buchet de flori (virtuali) la toate

cri19 spune:
CREDO bine ai mai trecut pe la noi
.DNP inseamna ca atunci se incheie ultima sapt.,adica 40.In ceea ce priveste lichidul amniotic,am mai comentat pe tema asta si s-a ajuns la concluzia ca e ft. important sa bei multe lichide,mai ales apa plata sau lapte.Sper sa se rezolve problema cu lichidul si sper sa avem ceva mai des vesti (numai bune) de la tine.
Sa auzim numai de bine.
29+
sau poate
??? 

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
lullabay spune:
Uf ce bine ca ati gasit porumb...deja mi se facuse frica de voi :)))!!!!Eloise eu am gasit din pura intamplare la mine in Nicolina am intrat sa cumpar rosii si...L-AM VAZUT!!!!!!!17.000 bucata ce-i drept cam scump,da ce nu face o gravida pt.pofte..si daca a aparut la noi in nord in sud la fete la Bucuresti tb.sa se gaseasca.
Burtici eu plec pt.2 zile in weekend la ai mei parinti ,cu nasa si bebeul ei de 6 luni..sa ne rasfatam..ca numai acasa am parte de asa rasfat:cu burta si picioarele in sus,intinde-te masa,scoala-te masa..va pup pe toate,va doresc un weekend fara contractii,picioare umflate,dureri de orice fel si sa fiti la fel de rasfatate cum voi fi eu...stiu ca nu o sa imi simtiti lipsa
dar mie o sa imi fie dor de toate
.
30+ 
cri19 spune:
PUFYMIC pe unde umbli?te-ai mobilizat cumva sa faci vreo prajiturica?
Fetelor care ne-ati anuntat ca ati avut eco ieri si azi,de ce nu intrati sa ne spuneti ce si cum?
S-a fiert porumbul.

Va las ca am treaba ![]()
![]()
.
Sa auzim numai de bine.
29+
sau poate
??? 

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
Sephora spune:
Cri inteleg sentimentul de concediu facut separat,si noi timp de 3 ani asa faceam concediile ptr ca seful nu ne lasa sa plecam impreuna,eu mi-am cunoscut soacra singura,m-am dus la ea singura si asa ne-am cunoscut.Prima data cand am plecat impreuna a fost anul trecut dupa cununie cica luna de miere (10 zile),iar de cand casatoriti ne lasa sa mergem impreuna (sincer nu stiu care era motivul),dar oricum acum dupa 4 ani merge totul pe roate la terasa si avem si cativa oameni de incredere.
Mama m-ati inebunit cu porumbul toate,eu am mancat acum doua zile dar auzindu-va as manca si acum,dar o sa bag maine.
IO
28+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Lyana spune:
INNI eu stau pe PANAIT CERNA, e una din strazile de pe partea stanga cum vi dinspre timpuri noi, mai sus de Papazoglu, mai aproape de pasajul Marasesti, la intersectia cu O. Goga. La voi au facut parculete? E unul langa mall.
25+
Teodora
credo spune:
Cri19
multumesc pentru raspuns, cred ca eu nu eram pe aici (inregistrata) cand s-a discutat, oricum consumam cam 2 l de lichide pe zi (apa+suc+lapte), dar de cand ne-a zis tanti doctorita bem 2 l numai de apa plus lapte+suc cam 1l.
Sper sa am timp sa trec mai des si sa venim cu vesti bune.
O alta veste este ca bebita nu s-a intors inca, cel putin asa a spus doctorita si nici eu nu am simtit vreo miscare de trupe diferita ce-i drept, oricum se zice ca mai am timp pana in sapt36-37, daca nu vrea sa se intoarce cezariana - asta e.
Legat de DPN inseamna ca am calculat bine, eu sunt in a 32 sapt, dar cand ma duc pe diverse site-uri si-mi cere due date ii spun 2 sept si-mi spune ca sunt in sapt 31 deci imi spune o sapt mai putin.
Ma cam baga in ceata, oricum bine ca bebita e in grafic, doamne ajuta sa venim toate numai cu vesti bune.
Sanatate multa iti/va doresc la toate.
Va pupam pe toate si sarcini usoare in continuare va dorim
Adina si bebita Theuta
itzy-bitzy spune:
Fetelor burticoaselor cucuietelor!!!!
M-ati speriat rau si la 13.30 am fugit acasa in pat si am tras si un pui de somn. Si de luni suntem si eu si sotul in concediuuuuuuuuu. Katia ai avut dreptate...fetele astea m-au speriat mai tare ca dr.
Dar tot am intrat sa va citesc ca deja sunt addicted de voi.
Eloise, Lulabay, Mirabela, Alessia, Inni, Putzuruca, Pufymic, Gripo, Katia, Sephora, Cri si Larissa, va multumesc pt sfaturi si pt grija![]()

.
Am plecat acasa ce sa fac...ma pun cu zuzele de voi...cand v-am citit pe toate si am mai dat si o cautare pe net...am zis GATA ACASA!
Mirabela intrebai de dr T. In general este foarte apreciat. Iti spun cate ceva din propria experienta: O perioada am fost si eu pacienta lui insa am renuntat pt ca in primul rand cand m-a controlat de anexita mi-a spus din prima: decat sa dau cu capul si sa tai, iti dau un tratament...Cum vine asta cu taiatul nu stiu...pt ca nu erau decat ovarele inflamate. Mi-a trecut o perioada si apoi m-a luat iar. Am schimbat dr... cineva din Giulesti..Puia Sorin si ce mi-a dat el mi-a trecut definitiv, si cand am hotarat sa raman insarcinata am ramas imediat.
Cineva foarte apropiat mie ...la fel a renuntat pt ca a pierdut o sarcina din cauza ca ii recomandase un medicament si apoi i-a spus si ei: poate nu trebuia sa iti dau acest medicament...
Si ma rog am mai auzit de o sarcina pierduta la 8 luni ca nu i-a facut cezariana cand trebuia si ...un mic accident al unui bebe la nastere...dar ma rog..el in general este ff apreciat si prompt. Iti va raspunde mereu la telefon si iti va da sfaturi.
Eu am ales sa renunt...e alegerea mea...asta e..Asta nu inseamna ca nu trebuie sa nu ai incredere in el. Eu ti-am spus din ...ale mele.
Pt constipatie...multe fructe, apa, sucuri naturale, iaurturi...Eu nu am avut deloc probleme pana acum. Si nu cred ca e adevarat cu umflatul fetei. Eu nu sunt ...si nici prietenele mele care au tot fetite.
Bine ca inainte sa intru pe net aveam porumbul pus de sotul meu la fiert ca altfel...cred ca o imbulinati...
va puneam sa imi teleportati unul.
Va pup pe toate si aveti si voi grija de voi
Itzy-Bitzy
29+ cu
Ana-Maria
POZE