Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 30
luciaro spune:
Buna, mamici,
Luly, eu mananc cam asa la serviciu: am tot felul de fructe la mine, diverse (mere de vara, caise, nectarine, piersici, uneori banana, dar acum sunt fructe de sezon, asa ca mai usor cu bananele), 1 iaurt campina Natural de 170 g, apoi pe la 13-14 imi fac o salata intr-o caserola din rosii, ardei gras, castravete si cubulete de branza ambalata, pasteurizata, fara ulei, fara sare, fara nimic, nici macar paine. Daca mi-e foame intre mai am la mine intotdeauna biscuiti si smochine... Si apa bineinteles...
Hai sa fie asta tema zilei: ce mancam la serviciu? Ca poate asa ne mai vin idei...
Pupici pe burtici,
Lucia
21+ si 
roxana c. spune:
Buna, fetele!
Am fost ieri la coafor si m-am aranjat la par, am facut un permanent pe care-l vroiam larg, dar a iesit foaaaaaarte larg, sper sa ma tina pana in septembrie, cu toate ca ma indoiesc, si m-am vopsit cu un nuantator- coafeza mi-a spus ca-i mai bun si din cauza ca dupa permanent nu-i indicat vopsitul si ptr ca nu contine amoniac. Culoarea imi place, e un ciocolatiu, chiar m-a incantat, ca m-am lasat pe mana ei. Acum sunt curioasa cat tine. Permanent nu vroiam, dar am parul foarte moale, si ca sa ma coafez cat de cat, era necesar ptr ca altfel nu mi-ar fi tinut, mai ales cu caldurile de-acum. Voi face poze sambata si le voi pune.
Dbunny, eu iau miere in fiecare zi pe stomacul gol si m-a ajutat foarte mult, stii ca va scrisesem ca am probleme cu
. Nu vad de ce n-ar fi buna, din contra chiar, doar s-o iei pe cat posibil de la cineva de incredere, ca am auzit ca baga-n ea ce vrei si ce nu vrei, eu am luat-o ultima data din Carrefur.
Dolores, stai calma si nu te mai ambala si cu placenta aia, gandeste pozitiv . Parca tu nu stii inca ce este bebe, sau ma insel eu? Cand te mai duci la eco?
Monis si Pitikot, eu iau Materna din saptamana a 9-a parca, am luat 10 zile acid folic si dupa aceea am inceput cu Materna, adevarul este ca am mai si uitat sa-l iau, dar nu face rau, imi era doar frica sa nu ma ingras de la el, dar vad ca am luat binisor pana acum(6 kg)
Fetele, voi cate kg ati luat ?
Stiti ceva de Mioara, ca vad ca n-a mai intrat de mult?
Si vad ca-s multe fete care n-au mai dat niciun semn. Haideti sa strigam catalogul iarasi.
Roxana
20+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dolores spune:
roxana.c eu saptamana viitoare pe 22 ma duc la eco, 4D.....de cand am aflat ca sunt gravi am pus cam 6 kg pe mine....si destul zic eu pana acum avand in vedere ca ma ingrasasem si inainte de a ramane gravi.
am mai intrebat si eu de restul de fete, dar niciun semn, sper sa fie toate bine, si ele si bebelushii lor.
te pup
quote:
Originally posted by roxana c.
Dolores, stai calma si nu te mai ambala si cu placenta aia, gandeste pozitiv . Parca tu nu stii inca ce este bebe, sau ma insel eu? Cand te mai duci la eco?
Roxana20+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dolores
19+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
ingeras26a spune:
Dolores, nu stiu de ce se ajunge la gr cel mai mare de maturitate, unii spun poluare, drog, fumat etc, altii ca nu se stie, de ce ficatul de ex functioneaza mai bine la unii si mai prost la altii, chiar daca subiectii au acelasi stil de viata??!!
M-a cam speriat ce a scris Miro, dar atata timp cat bb este foarte bine, nu am de ce sa-mi fac griji. Dar este un motiv in plus sa ma duc si la alt ecograf, nu?
Ralumat, pe de o parte ai dreptate, dar pe de alta parte...iti permiti sa risti? ca ai vazut ca toate fetele care pierd nu stiu cate sarcini mici (in sapt mica) si se duc la T fac tratamentul cu pregnyl si nu mai pierd...deci are dreptate. Si atata timp cat sunt paciente multe carora le-au scazut IR dupa trat...(evident, le puteau scadea si fara, dar cine stie?). Uite, eu nu mi-a anulat eco morfo 4D la Chitescu Medlife pe 24 iulie, iar pe 26 am la Iosup. Ma duc la amandoua si sa vedem care ce spune, ok? 
Iulia.P, felicitari pt baietel! sa fie sanatos, ca asta conteaza! 
Dandusa, frumoooos, dar cu o mentiune: ca trei porumbei! 

Asiza, bravooo! ce frumos!
Aelita, depinde de ecografist si de pozitia lui bb, in mod normal de la 15 sapt se poate vedea fara probleme.
Veronici, esti tare rau 
....pai nasti cu Marinescu, nu cu Moisica?
Pupicei, Ingeras
16+
Maya