Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 26
asiza spune:
Laura13, colostru este o scurgere din sani galbuie, vascoasa...La unele femei nu apare decat dupa nastere, la altele dimpotriva pe la 25-26 saptamani de sarcina...de aceea ma miram eu ca a aparut asa de timpuriu la voi...Colostru este extrem de bogat in anticorpi si este prima hrana pe care micutul bb o va consuma... Cam asta e in mare ce stiu si eu...
Poze noi la mine....facute duminica...
Pupici muuulti la toate...
Oana
16+
dolores spune:
asiza, foarte frumoase pozele...arati tare bine..o nashica garvi foarte dragutza..mi-a placut si cum ai fost facuta la par si rochia...toate sunt frumoase...

dolores
19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
roana spune:
Asiza, foarte frumoase pozele. si tu ai fost o nasica pe masura.
foarte bine iti sta graviduta.
Eu acum gatesc si e o caldura la mine in casa de numa asa ca am venit in camera sa va mai citesc pana mai fierb alea pe acolo![]()
Maine merg la doctor si il vad pe bebe. mi-e dor de el si abea astept sper sa imi zica ca totul e perfect. scumpicul meu misca de numa il simt in fiecare zi si sunt atat de fericita.
cam atat.maine vin cu amanunte.la ultimul control placenta mea era grad I. sa vad maine
va pupicesc pe toate toate.
23+ cu 
Mirona spune:
salut burticoase,
cam putin timp am avut azi de forum ... dar de citit ... am citit tot.
asiza am vazut si eu pozele - super. Am participat si eu la o nunta la care nasa era gravi ... cu 5 saptamani mai mare decat maine ... si al meu sot ... a luat-o la un dans ... cica: sa vada cum o sa danseze cu mine in viitor.
Dupa primul dans zice: a ... e simplu te iau dintr-o parte.
hi hi hi, ce m-a distrat.
Intrebam de recuperatul miresei ... pentru ca la noi e obiceiul ca pana la ora 12 noaptea mireasa sa fie recuperata de nas ... iar dupa 12 devine abia a mirelui. Cu pantoful ... plateste mireasa. La voi se pare ca e altfel.
Ralumat eu nu stiu nimic de IR-uri dar o sa intreb la urmatorul control. Placenta e si la mine grad 0 - deci sa nu-mi fac inca un stres.
bamboletta trimis si tie Pm cu parola mailului/albumului foto comun ... te asteptam cu poze.
roxana c. itit arde de bancuri?
Fain banc. Ai grija cu coaforul.
pitikot felicitari pentru printzesa.
Laura13 eu am fost la curs de respiratii ... numai ca la noi nu au fost numai respiratii ci si o pregatire pentru tot ceea ce ne asteapta. Vezi pe mail-ul comun am pus o mostra din ceea ce am facut la curs.
Va pup pe toate si fug acum sa-mi continui gemurile. Ieri am facut de caise ... azi de visine .. maine sau joi fac de cirese si gata.
Sper ca nu v-am facut si voua pofta ... ca eu una ... is gata ... ma duc sa pap ceva.
toate burticoasele.
Miro
23+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
anateo2004 spune:
Buna fetelor!
Am apucat a va mai citesc,ritmul meu de scris este mai rar.
Azi am fost iar la eco,bebe e bine,e in grafic.Sunt fericita pt ca data trecuta mi-a spus ca avea niste dilatatii chistice la nivelul plexurilor coroide.Mi-a spus ca dispar de la sine ,dar nu puteam sta linistita,asa ca amj mers mai repede la o noua eco.Eu ma steptam sa fi scazut in dimensiune dar ele au disparut deja.Asa ca am motiv sa sarbatoresc.
Asta a fost vestea buna,vestea poroasta este ca desi am facut tratament nu am scapat de infectia cu ureaplasma,probabil ca va trebui sa il reiau.
Am facut si eu TT,acum astept rezultatul.
In rest ma simt bine,chiar f bine.
Felicitari fetelor care au mai aflat ce au in bertica.
Ana
18sat fix cu 
Iulia P. spune:
Dragele mele,
Iata ca vin cu vesti de la ecograf. Bebe 2 este un
sanatos si voinic (peste 500 g deja!). Am lacrimat un pic, de ce sa mint, caci eu imi doream tare mult o fetita, dar atata timp cat bebe este sanatos, nimic altceva nu conteaza. Sotul meu este cel mai fericit tatic din lume, caci el isi dorea inca un baietel. Iata ca i s-a indeplinit dorinta!
Va doresc o zi placuta in continuare!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 21+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
alexandra_25 spune:
asiza am vazut si eu pozele.....ce nasica frumoasa ai fost.....si burtica e maricica....
Miro mi-ai facut pofta....ma duc si eu sa mananc niste visinutze din gradina.....
o sa pun si eu ceva poze mai noi....dar atata sunt de grasunica....
va pupic pe toate gravidutzele....
alexandra
21+
alexandra
bamboletta spune:
Buna avdanaarhire (dana),te vom anunta si pe tine cand iesim la un suculet
,imagineaza-ti toate cu burtici la un suc
Mirona am primit parola cu mailul da nu am inteles ce trebuie sa fac 

cred ca is mai grea de cap
de obicei nu sunt da acum na nu stiu![]()
am vazut poze cu alte burtici f.frumoase 

m_monique spune:
quote:
Originally posted by dolores
sotul zice ca daca e baiat il pierd si asta pentru ca-l ca lua peste tot, pe cand fata va sta langa mine, ce sa faca cu ea...hahahaha...dar sa vezi daca o fi fata o sa stea ta-su lipit de ea sa nu i se intample nimic, hihi
te pup
dolores19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo
colegii de birou care au fetite imi tot povestesc cat de atasate sunt fetitele de ei. in schimb colegele care au baieti, spun ca acestia sunt toata ziua cu "mami".
17 +Nunta noastra
dandusa spune:
Buna seara ,gravidutele mele dragute!
Am venit si noi acasica si fuguta ,fuguta sa va citesc ca pe urma vine sotu si am altele de facut....
Aseara ne-am simtit super,mi-am asteptat sotul imbraata ,pregatita sa mergem si noi undeva ...,intr-un loc frumos...A venit cu un buchet enorm de crini si m-a dat pe spate ,cel mai frumos buchet din lume.Am plecat la o plimbarica in doi ... si apoi ne-am oprit sa cinnam ca doi porumbei...,am vorbit,ne-am pupacit...,ne-am depanat amintiri ..,ca si cind am fi fost indragostiti...

Ne-am dat seama cit de obositi sintem si cit de mult ne lipsim unul altuia in aceasta perioada ,dar ...slava domnului ca mai este putin si cind va veni bb vom avea mai mult timp de stat impreuna.
As vrea sa multumesc tuturor fetelor,dragutelor care m-au felicitat si care m-au facut sa ma simt asa...de special.De-abia astept sa vina ziua mea...si sa primesc iar felicitari ca acum...![]()
Pentru fetele noi,MIRACO si BAMBOLETA ,bine ati venit la noi si sa va simtiti cit mai bine.
ASIZA,
am vazut pozele si ai fost minunata,mi-a placut enorm rochita ta si arati super graviduta.Ai fost o nasica pe cinste,bravo tie!!!
Intr-adevar nu-i cunosc pe finii tai si asta pentru ca ei au fost pe Carnival.
AAA,sa stii ca ai ghicit ...,eu am desenat floricica si Claudiu ,fatuca ciudata.
AELITA,
stai linistita ca se mai fac confuzii
Am facut poze dragute de ieri si de acum doua zile si am sa le pun dar acum fug ca am niste musafiri nepoftiti de care chiar nu aveam chef...,revin repede.
dandusa 23 + si
mica printesa