din singapore e cineva?

din singapore e cineva? | Autor: iulia1977

Link direct la acest mesaj

va rog sa-mi spuneti daca printre voi e si cineva din singapore. mi-ar fi de mare ajutor.
trebuie neaparat sa aflu nr de tel al unui spital de acolo.
va roooog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

http://www.hospitalsworldwide.com/hospitals.php?country=Singapore

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

multumesc cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cu placere. Ai gasit spitalul?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioci spune:

Buna Iulia,

Eu sint in Singapore, am vrut sa-ti scriu pe private dar nu-mi dai voie.
Pot sa ajut cu ceva?

Cioci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Redeschid un subiect vechi de tot...
Si pe mine m-ar interesa daca este cineva din Singapore.Poate Cioci daca mai este activa pe forum.
Mai ales daca este cineva care a nascut acolo..
Eu urma sa nasc in Thailanda dar avand in vedere situatia extrem de tensionata de acolo si faptul ca nu am reusit sa ajung la cateva controale consecutive din cauza asta, am hotarat sa alegem Singapore.
Urmeaza sa mergem spre sfarsitul lunii pt ecografia de 20 de saptamani, inca nu stiu nici spitalul...Urmeaza sa aflu astazi sper.
Am mai fost in Singapore stiu ca e ok, insa nu stiu pe nimeni care a nascut acolo.
In Thailanda ma incuraja f tare ca am cateva colege care au nascut acolo si toate s-au declarat super multumite de spital.

Inafara de faptul ca sunt super stresata ca nu stiu nimic sunt evident suparata ca a tb sa schimb spitalul la mijlocul sarcinii...
M-ar ajuta mult informatii mai ales despre nasterile acolo...

Lara w18+ Jamie and Errie 18mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput