Bagaje cu british!

Bagaje cu british! | Autor: Happiness_4_us

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza si pe mine, daca ma poate ajuta cineva, cate kg trebuie sa aiba bagajul de mana si cat cel de cala, cu British.
Ultima daca cand am calatorit cu ei, imi amintesc ca parca 6kg si respectiv 20kg, dar nu mai sunt sigura.
Imi poate spune cineva?
Multumesc mult.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Uite www.britishairways.com/travel/bagchk/public/en_gb" target="_blank">aici informatii cu privire la limitele pt bagaje impuse de BA si www.britishairways.com/travel/bagcabin/public/en_gb" target="_blank">aici pt bagajul de mana. Cred ca ce te intereseaza pe tine sunt 23kg + 6kg.

Mai adaug ca eu mai de fiecare data am depasit limitele, prima data cu BA chiar cu mult, am avut vreo 46 kg si totusi nu am platit nik.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza P. spune:

Un articol interesant luat din Evening Standard parca:

quote:
From 5th of July, BA is allowing passengers to take larger bag or suitcase (56cm X 45cm X 25cm)/(22in X 16in X 18in)on the plane as hand luggage.
The existing 6kg limit in being increased to 23kg-provided the passenger can lift the bag into the overhead lockers unaided
.

Acum eu cred ca , daca iti iei 23kg la bagaje de mana, nu o sa te mai lase cu inca 23 in cala. Din cate am inteles , au marit limita la bagaje de mana pt. cei care calatoresc des cu valize relativ mici dar care depaseau 6kg,pt a evita balamucul de la ridicat bagaje.
Deci cred ca limita in total nu ar trebui normal sa depaseasca 29kg.

Mergi la inceput