Impreuna, Timisoara (46)
Raspunsuri - Pagina 15
Doris-Alina spune:
Lumeeeeeeeeeeee, lumeeeeeeee....
Va rog faceti galerie.....
Vali e la spital, nasteeeeeeeeeeeeeee.....
Acum am vorbit cu ea.....
Azi noapte pe la 1 au apucat-o durerile, la ora 5 dimineata i-au facut epidurala, acum la ora 8 are dilatatie 6 cm, si mai mult ca sigur va naste normal....
Parca nasc eu....ma invart ca o curca pe aici....si pazesc telefonul...taticul e emotionat tare rau...
David, scumpete...haide odata, sa nu o chinui mult pe mami...
Vali, draga mea, curaj...mai e atat de putin pana la marea intalnire...
Revin cu amanunte....
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
buna dimineata!!!
prezenta la datorie!!!!
haide vali, tinem pumnii!!!! mai un picut si a venit david (davina!??!!)
va pup pe toate, we placut va doresc!!!
doris, linisteste-te!!! totul va fi OK!
36+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Doris-Alina spune:
Katik, Doamne ajuta!!!
Nu mai rezist...am niste emotii...
Chestia e ca nu mai raspunde pe mobil, e clar, e pe masa...
Haide iubita....mai putin...azi bem...si chefuim...
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
bey doris, cum sa-ti raspunda fata la telefon???? acu' are alta treaba mai importanta de facut!!!
katik spune:
LUME, LUME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (CITAT DORIS!)
VALI A NASCUT ACUM CITEVA MINUTE UN BAIETEL SANATOS, PE NUME DAVID, DE 3.400 KG!!!! amindoi sunt bine, pe vali a durut-o un pic pe la sfirsit dar a fost bine.
DAVID, LA MULTI ANI, BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOS, PAPACIOS SI SA-I BUCURI PE AI TAI PARINTI CARE TE IUBESC MULT, MULT!!!!!!!
vali, felicitari mami curajoasa!!! sa-ti traiasca feciorul, sa va aduca numai bucurii! refacere rapida si mult, mult laptik, sa aiba ce papa printisorul mic!!!!
felicitari si proaspatului tatik, sa-ti traiasca feciorul!! acusika iesiti la o berika impreuna!!!
mai multe amanunte, mai tirziu cind se mai "aduna" doris, ca acum era "varza"
anda spune:
Valliiii uraaa. FELICITARI MAMICO!!! DAVID, LA MULTI ANI, BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOS!!!
abia astept amanunte...
minunat. ma bucur nespus.
va tzuc pe toate.
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
simona_filipas spune:
Neatza buna fetele
ce de noutati
Vali sa-ti traiasca baietelul. Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.FELICITARI MAMICO!
LA MULTI ANI Krisztina!Sa fii ceea ce-ti doresti in viata si sa-ti iubesti parintii si viitorul fratior
LA MULTI ANI Irina-Claudia!Multa sanatate, fericire si bani multi, multi
LA MULTI ANI Danut!Sa ai parte de noroc si fericire multa.
Azi este ziua de nastere a tatalui meu asa ca-i urezsi lui: LA MULTI ANI tata!. Sa ramai mereu asa cum te stim noi.Multa sanatate si noroc.
Asa-i ca parca s-a mai racorit putin? Ce urat a fost aseara dar bine ca a plouat.
Daniela AMR 1 ZI? Ce fain. Concediu placut si asteptam vesti si povesti.
Katik ce giumbuslucuri mai face bebe?
Doris nu te necaji cu infectia. sa-i treaca cat mai repede. V-ai betivanit oleaca?
Mama a plecat asa ca iara am ramas singurica. Ce rau este.
Fug deja ca am de gatit pina mi se acreste.
Va pup pe toate si va doresc o zi racoroasa.
Simona si Dragos Octavian
Doris-Alina spune:
Sunt fericita....am un nas mic....brunet, brunetel...care seamana leit pe mami...
Am fost la Vali, se simte excelent, dupa masa va fi mutata la salonul 40, et. 1.
L-am vazut pe smecher, e total...are o voce...si niste unghii lungi...
Cam atat deocamdata...o sa-i listez ce ati scris, si-i voi duce dupa masa...
In numele ei va multumesc...am deja primele poze...ma apuc acum sa le pun...
Revin cu noutati...
Pupici...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Va invit sa vizionati....POZE CU DAVID
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
danitin spune:
Ciao, fetele! Tot scurtut, de aici, de la releu...
Vali bravo, sa-ti traiasca puiutul, sa aveti viata lunga si fericita, inca o data toate urarile bune si din partea mea!!!!
Irinuta asa-i a mai ramas o zi dar trece timpul foarte greu. Pana la urma plecam abia miercuri ca sa avem timp marti, prima zi de concediu de impachetat si activitati de infrumusetare pe ultima suta de metrii
Mihi, inca o data bravo, ai fost super, chir m-ai binedispus intr-un moment in care eram in butoi
Doris, pacatoase infectiile astea urinare. Cum v-ati procopsit cu ea? Si unde mergi la doctor? Tin pumnii sa fie bine
Noi am fost ieri pana la Baile Calacea. E super acolo. Spiridusul i-a vazut pe Bambi - au caprioara si le-a dat trifoi.... s-a terminat transmisul de imagini, revin luni.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana