CUM SA PUN ALOCATIA DE 24 LEI PE UN CARD?

CUM SA PUN ALOCATIA DE 24 LEI PE UN CARD? | Autor: mamescu

Link direct la acest mesaj

Imi spune-ti si mie,fetelor,va rog,cum pot sa pun alocatia extrm de utila ()de 24 lei pe un card de al meu sau bancii cu care lucreaza Posta Romana?Plec in vacanta sapt.viitoare si ma ingrozesc sa vin sa stau iar la coada sa depun cererea pt returnarea alocatiei,care oricum vine peste 3 luni.La posta imi trbuie de la notar procura ca sa ridice cineva in locul meu banii,chiar daca indemnizatia se da doar pe baza buletinului,indiferent de sexul persoanei respective(si de la 800 la 24 lei e diferenta!)MULTUMESC!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Initial creeata de mamescu

Imi spune-ti si mie,fetelor,va rog,cum pot sa pun alocatia extrm de utila ()de 24 lei pe un card de al meu sau bancii cu care lucreaza Posta Romana?Plec in vacanta sapt.viitoare si ma ingrozesc sa vin sa stau iar la coada sa depun cererea pt returnarea alocatiei,care oricum vine peste 3 luni.La posta imi trbuie de la notar procura ca sa ridice cineva in locul meu banii,chiar daca indemnizatia se da doar pe baza buletinului,indiferent de sexul persoanei respective(si de la 800 la 24 lei e diferenta!)MULTUMESC!

Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.

Acum oricum e prea tirziu. Ca sa-ti puna alocatia pe card, trebuia sa te duci sa depui o cerere (nu stiu in Galati unde, dar probabil unde depui cererea pt. alocatia neridicata) si abia peste 2-3 luni iti venea alocatia pe card. Asa ca... du-te linistita in CO si cind te intorci, mergi si depune cerere pt. alocatia neridicata si pt. varsarea alocatiei in cont.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

Imnul lui Irinel

Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu am deschis un cont la bancpost si apoi am fost la sediul unde se ocupa de alocatii (na ca nu stiu acum cum se cheama exact) am facut o cerere de mana si cu nr de cont le-am depus acolo. (tipele de la banca mi-au zis ca nu se poate face un cont cu card dar nici nu am pistonat pe chestia asta ptr ca intentia mea era sa adun banutii)
si da e prea tarziu.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_roxana spune:

Salutare. Mamescu draga... intr-adevar nu cred sa ai nevoie urgenta de alocatie si chiar dureaza pana o primesti in contul de card. Te duci cu un extras de cont (contul de card) la Directia Muncii (in Galati daca esti din Galati). Si pe urma completezi pe loc acolo sa ti se vireze alocatiile in contul respectiv si atata tot.
.... Apropo, intereseaza-te inainte la Directia Muncii cu ce banci lucreaza ei (nu toate accepta sa se vireze alocatiile in conturile lor) si care accepta virament in cont de card.
Bafta multa. Nu e asa de complicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Dar vezi ca daca iti depun banii in cont, la ridicare iti mai ia si banca comision(0,5-0,6%)din fabuloasa suma de 24 lei.
La posta nu se percepe comision.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Intradevar,trebuie sa mergi la Directia Muncii unde spui ce vrei,faci o cerere de mana -eu una a trebuit sa motivez in cerere de ce doresc sa imi fie trimisa alocatia pe card - dai si contul de card unde sa fie "varsati" banii.Eu am deschis un cont cu card la BancPost.Iti trebuie,din cate imi amintesc,o copie dupa buletin si dupa certificatul de nastere al copilului.Dureaza un pic toata actiunea asta.
Succes si concediu placut!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput