Masaj - unde ?

Masaj - unde ? | Autor: nuschu

Link direct la acest mesaj

Fetelor, de ceva vreme vreau sa merg la masaj, pentru ca ma simt "batuta", efectiv. Pentru ca am si scolioza, as vrea sa fie mai mult decat clasicul masaj de relaxare, cred.

Daca stiti unde-as putea merge si mi-ati da cateva idei, ar fi minunat !

multumesc

Pisica, zambind

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu am fost o vreme la "Afisos", au sala de fitness, masaj etc numai pt. femei ( langa bazinul Floreasca), am fost f. multumita, poti face si gimnastica medicala, etc
Apoi mi-am schimbat serviciul/zona si am mers la "Radu Fitness" la masaj, unde un maseur (Lucian) e si asistent la spital si stie de faca masaj ca lumea ( eu am coloana operata)

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

Si unde merg eu tipele care fac masaj sint fiziokinetoterapeuti dar centrul e axat pe slabire si remodelare, nu stiu daca fac terapeutic, de relaxare fac sigur.
E pe la Politia Capitalei, zi-mi daca e zona buna pentru tine si-ti dau mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Anca, inteleg ca e acelasi salon de la subiectul cu electrostimularea. E ok, e foarte bine chiar .

Problema nu e sa fie neaparat terapeutic, medical, dar sa stie cum sunt muschii pe-acolo, sa simta cum e coloana stramba, ca am mai fost in Bucuresti undeva si era cam neprofesionist.

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Anca unde anume pe Eforie este cabinetul de masaj? M-ar interesa si pe mine niste sedinte de masaj.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nuschu

Anca, inteleg ca e acelasi salon de la subiectul cu electrostimularea. E ok, e foarte bine chiar .

Problema nu e sa fie neaparat terapeutic, medical, dar sa stie cum sunt muschii pe-acolo, sa simta cum e coloana stramba, ca am mai fost in Bucuresti undeva si era cam neprofesionist.

Pisica, zambind

Da, e acelasi. Sint 2 tipe la masaj, eu am fost mai multumita de Vali. Si cealalta e in regula dar Vali mi-a placut mai mult.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Onetzica

Anca unde anume pe Eforie este cabinetul de masaj? M-ar interesa si pe mine niste sedinte de masaj.

Am dat link la subiectul de care mentiona nushcu, adica aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46364&whichpage=10, pe site e si harta.
E straduta care face legatura intre Eforie si Bd. Regina Elisabeta, in dreptul Cercului Militar.

Mergi la inceput