Durerea unei pierderi de sarcina (3)
Raspunsuri - Pagina 15
nushulica spune:
laura 
tu chiar ma faci sa rad si ma binedispui...stii cat de mult imi place si mie sa fac teste??
dar acum chiar nu am de ce sa fac ...prestez o luna intreaga si pe urma fac...sa-ti zic sincer nici macar nu stiu cand ar trebui sa-mi vina cm ...nu stiu nici ce a fost saptamana trecuta cand v-am zis ca am avut dureri mari ca de cm dar am avut doar foarte putin cantitativ si doar o zi...asa ca nu stiu nik cand e ovulatie daca e...habar n-am...stiu doar ca prestez si ...imi place la nebunie

apropo...ti-am vazut pozicile
sunteti o pereche tare reusita si nu am putut sa nu remarc ca mamica ta e tare tinerica si moderna
ileana_marius spune:
Vad ca a inceputul sezonul de mare, soare si
. Bravo sunteti pe drumul cel bun. Am profitat si eu pana acum, dar a cam plecat lumea in concedii si nu prea mai pot ajunge la mare. Pt cele care isi pot lua concediu e perfect, eu nu mai am ca mi l-am luat dupa nastere sa merg in ro asa ca de stresul de la serviciu nu scap si el e cel care ma impiedica sa am un bb. Sper sa nu fie nevoie sa astept pana in concediul viitor (ca si prima data).
Eu am luat clostylbegit prima data si ma bate gandul sa iau dinnou (fara sa imi dea dr.). Nici atunci nu mi-a dat in urma unor analize, nu mi-a facut monitorizare...si ma gandesc ca nu ar fi nici o diferenta.
Ileana
Nepotul meu David
sicuta13 spune:
Buna tuturor fetelor! Ma alatur si eu voua in speranta ca voi trece mai usor peste aceasta noua incercare. Sunt la a doua sarcina pierduta la 7 luni jumate. Cauza o posibila infectie cu un virus necunoscut
Aceasta se intampla intr-o zi de 13 Martie anul acesta. Eu incerc sa fiu tare dar cand toata lumea in jurul tau are copii te intrebi de ce tocmai tie ti s-a intamplat asta Numai eu stiu de cate ori imi vine sa plang cand vad un copilas. Ma gandesc cu groaza la data viitoare sperand ca soarele va rasari si pe strada mea
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor! Mi-a fost tare dor de voi!!! 
Am fost la mare 1 saptamana si a fost foarte frumos,am reusit sa imi mai alung tristetea si sa visez la clipa cand voi avea voie sa prestam pt. 
Sicuta regret enorm ca treci printr-o astfel de durere! E cumplit sa vezi cum se intampla asa ceva si sa nu putem face nimic pt. copilasul pe care toate dintr noi l-am dorit foarte mult.Indiferent ce ti se spune acum nu te face sa te simti mai bine dar odata cu trecerea timpului durerea se estompeaza si speranta ca vei avea un alt copilas iti va da putere sa mergi mai departe.Suntem alaturi de tine si intelegem prin ce treci!
Ale te rog sa treci la mine sarcina oprita in evolutie la 26 saptamani,preeclampsie severa,
septembrie 2006.
Laura,Ale,Mari,Ileana,Cristina,Ingeras,Nushulica,Lariana,Apollo,Sicuta 

MIRELA
Laura Ioana spune:
Mirela bine ai venit
Ma bucur ca te-ai mai relaxat in concediu, ati avut si vreme faina si, cum am scris si mai sus, soarele si marea ajuta la vindecarea mai rapida a aparatului genital. Cand ai unda verde pt bebe?
Nushulica
multam fain. Si cand trece luna?
Tare ma gandesc ca ne faci o surpriza cu okisori
Sicuta imi pare rau ca ai patit asa ceva, ca treci prin asa o suferinta! Cum spune si Mirela, cuvintele nu sunt suficiente pentru a te alina...cu timpul durerea se mai estompeaza, mai ales daca incerci sa fii optimista pt viitor. Cum adica ai pierdut sarcina din cauza unui virus necunoscut?!? Pai atunci de unde se stie ca ai pierdut-o din cauza lui???? Ai mai pierdut o sarcina tot la 7,5 luni? Daca te doare prea tare sa raspunzi la intrebarile mele, nu o face. Noi suntem aici pt a ne sustine una pe alta si pt a ne incuraja
Deja ne gandim la viitoarele noastre sarcini si la bebelusii care ne vor bucura sufletele, cu siguranta, cu ajutorul lui Dumnezeu
si te vom ajuta macar cu o vorba buna si pe tine
Ileana
ce e ala clostylbegit
si la ce e bun?
Va pupic pe toate, fetelor si...fiti optimiste in continuare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
blueeyes2003 spune:
Laura noi avem unda verde pentru
din septembrie,dar cred ca la sfarsitul lui august merg la controlul de 6 luni sa vedem ce si cum.Abia astept!
Eu nu am stiut ca marea ajuta la vindecarea mai rapida a aparatului genital,dar in cazul asta e 

pentru toate fetele
MIRELA
Alé spune:
Fetelor, ma bucur sa va vad optimiste. Io nu prea sint... A venit momentul ala neplacut, al sperantelor... Am facut test si e cam negativ... Azi ar trebui sa-mi vina ciclul si in afara de ceva senzatii prin burtica, altceva nimic... Ce-i drept, nici sentimnete de gravizenie n-am... Sanii sint moi si nici vreun alt simptom n-am. Singurul lucru care ma induce in eroare este temperatura destul de ridicata, dar vedem noi maine dimineata din nou.
Iar despre test, zic "cam negativ", pt ca a doua linie se vede numa' de te uiti dintr-o pozitie, si numa' daca bate lumina strimb, ehe iti trebe multa indulgenta sa zici ca exista. Poate vad io dublu.
Maine ma duc sa-mi fac dozarea de homocisteina sa vedem si asta cum o iesi. Cristina, dr. T mi-a dat sa fac tabloul standard de coagulare, deci nimic deosebit. Ce ofera Tutunaru este intrarea la Coltea, pentru ca uite, numa aici am gasit sa fac homocisteina asta.
Va pup si ne auzim maine cu vesti, fie ele bune sau proaste... Mai degraba proaste.![]()
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
lariana spune:
buna fetelor.Iata ca azi ma aflu intr-o forma mai buna,mai linistita,mai plina de sperante.

pe toate si astept vesti bune rau...Care va fii prima care va sparge gheata?

cristina_ana spune:
Sicuta, cum adica ai pierdut sarcina din cauza unui virus necunoscut? Of, doamne, cred ca e cumplit sa pierzi doua sarcini consecutiv la 7 luni. Nici nu vreau sa imi imaginez prin ce treci. Oricum, noi suntem aici sa te incurajam, si ai sa vezi ca o sa fie bine data viitoare. Si eu am pierdut o sarcina in luna a 9-a si stiu ce simti. Dar dupa cum vezi, aici sunt o gramada de fete optimiste si sigur o sa te simti mai bine vorbind cu noi.
Blueeyes, bine ai revenit.
Sper ca esti optimista, ca majoritatea dintre noi.
Doar Ale vad ca e mai deprimata, dar scumpa, nu o sa te lasam!
Daca nu e sa fie luna asta nu trebuie sa disperi, bine macar ca ai voie la 
, e tare incurajator sa stii ca in orice moment poate sa vine bebe.
Mie mi se pare ca timpul trece atit de greeeuuuuu!!!!!
Lariana, asa te vreau, optimista!!!! Cind ma gandesc ca anul viitor pe vremea asta probabil ca o sa scriem toate la mamici de bebelusi!
Nushulica, la cit mai putine teste negative si unul pozitiv cit mai repede!!!
Ileana, mai lasa munca, ca stresul nu face bine.Si nici nu iti ridica nimeni statuie!!! Mai bine te concentrezi pe 
Laura, esti super!!! Cum reusesti tu sa ne inveselesti pe toate
Sper sa ai dreptate cu marea, si aparatul meu genital sa se refaca complet, ca mai ma nevoie de el. Si de al sotului, de altfel
.
Multi pupici la toate fetele mele dragi!!!!
Cristina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
nushulica spune:
ale hai fii optimista si tu
lasa ca testul "cam negativ" va fi el si "clar pozitiv" ai sa vezi
laura luna trece..greu
abia ne-am apucat in weekendul trecut ...deci tre sa mai treaca vreo 2-3 saptamani
...tu ai verde la
??![]()
sicuta

imi pare tare rau pentru pierderea ta...si vreau sa te intreb ai facut ceva analize sa vezi ce virus ai avut??ai facut tratament?ca sa nu mai ai probleme si data viitoare
blueeyes sa-ti fie de bine concediul
pup toate fetele
si sa fi-ti optimiste