Durerea unei pierderi de sarcina (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

laura teste nu mai fac cel putin nu acum nu vad sensul...si nici nu stiu daca m-as bucura daca iese pozitiv...adik m-as bucura dar doar sa stiu ca nu o sa mai fie probleme

cristina distractie placuta in concediu si sa stii ca si eu am aceeasi dorinta ca si tine sa ne vedem pe listutza de mamici

editez ca am uitat sa va spun ceva: azi noapte am visat ca eram insarcinata in 3luni si-mi era bine...nu cred in vise niciodata nu am crezut dar visul asta imi da parca sperante mai marisa nu ma credeti nebuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nushulica, Doamne ajuta sa ne vedem visele realitate Sigur te vei bucura daca iese testul pozitiv si sigur vei avea si o strangere de inima (eu stiu bine cum e dupa atatea sarcini oprite in ev si o extrauterina), dar sunt convinsa ca data viitoare va fi bine pentru fiecare dintre noi

Cristina ma bucur ca ti-au iesit analizele bune si nu ai SAFL. Pisicile si mie-mi plac la nebunie (sotul meu nu le suporta si nici nu vrea animale in casa) si nu e nevoie sa le dai, e suficient sa nu le lasi sa intre in contact cu lucrusoarele copilului (pana mai creste un pic). Stiu ca e foarte bine sa creasca puiul de om inconjurat de animale.

Ingerasule si eu te pupic E bine sa stim ca avem un inger de partea noastra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apollo spune:

Ce mai faceti? Va pup pe toate. Am revenit dupa cateva zile, am fost la mare.
Saptamana aceasta astept rezultatele de la Coltea si de la Geneticlab. Sa vedem ce facem mai departe.
Cert este ca din august avem verde la.

Ale, te rog la mine sa treci in listuta - 2 sarcini oprite in evolutie la 6,10 sapt si o extrauterina.

Acum sunt putin cam prinsa, s-au adunat o gramada de lucruri de facut la birou in aceste cateva zile libere.
Ne mai auzim,
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Nushulica, tare frumos visul tau! Sa dea Domnu sa fie realitate cat mai curand! Acum eu merg la dr. Grigore. Pana in acest moment mi se pare super ok. O profesionista si in acelasi timp foarte draguta! Tu la cine esti?

Cristina, concediul tau suna cum nu se poate mai bine! Ai de toate: si mare si munte si strainatate. Abia astept sa te intorci si sa ne spui cum a fost, ca si pe mine m-ar bate un gand sa fugim putin din tara, dar inca nu am o locatie anume in minte. In Maramures am fost anul trecut si a fost fooooarte bine! Locuri si oameni foarte speciali! Ma bucur tare mult pentru tine ca ti-au iesit analizele OK! Si pana la urma poate te lamuresti si ce s-a intamplat de fapt cu bb-ul tau! Oricum, sper sa ai un concediu super, iar dupa aia sa vina si vestile bune repejor!

Laura, cred ca mare dreptate ai: tot cu interdictii ne-or tine doctorii si data viitoare! Dar macar de am avea motive sa le impunem cat mai repede! Si eu zic ca prima dintre noi va fi o speranta implinita pentru toate celelalte! Va fi confirmarea ca se poate! ufff de am afla mai repede!

Apollo, te asteptam cu noutati! Si tinem pumnii sa fie toate bune!

Ingerasul, Ileana, Tanima, Ale si Lariana va .

Mari

Mergi la inceput

msemcu eu acum merg la dr butureanu la elena doamna el mi-a si facut chiuretajul...la dr grigore am fost cand am pierdut sarcina...din cauza asta nici nu mai pot merge la ea...sincer nici nu s-a ocupat de mine cum trebuia(ca sa nu zic mai multe)dar probabil ca nici nu se putea face nimic si atunci o acuz eu degeaba...nu stiu cum o fi

Mergi la inceput

Apollo sper ca ai revenit refacuta de la mare, ca in august sa dati bice cu folos pe mai multe planuri

Mari cand ziceai ca faci un test?

Nushulica, dar tu? Ati incurcat-o cu mine, ca de acum am ce va stresa cu testele astea

Hai, fetelor, cine vine prima cu vestea buna pentru toate?
Haoleooo, ca era sa uit sa pup fetele mele: Ale, Ileana, Arthurana, Ingeras, Lariana, Mirela, Cristina, Avalon si pe toate cele care se simt optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nushulica, tare frumos vis ai avut! iti doresc sa se implineasca cit mai curind!!!!!
Laura, ce ma bucur ca iti plac pisicile!!! Eu le ador pe ale mele. De sotul meu nici nu mai zic, ca sunt ca si copiii lui. Astazi am luat si rezultatul de la toxoplasmoza si a iesit bun. Deci nu am nici asta. Oricum, eu le-am facut si la pisicutele mele analiza de toxoplasmoza, ca sa ma asigur ca nu e nici un risc. Dar ele nu ies niciodata din casa, deci nu au de unde sa se imbolnaveasca.
Mari, eu sper sa ma simt bine in concediu, si sa vin cu fortze proaspete pentru un nou bebe. Ma cam streseaza ideea de a merge la mare, pentru ca inca mai am burtica in plus, dar oricum acolo nu ma cunoaste nimeni, si sotul ma place si asa. De fapt, el este atit de incintat ca mi-au ramas sanii mari, ca nici nu mai conteaza ca am ramas "mare" si prin alte locuri.
Ale , am vazut ca vrei sa iti faci dozarile de homocisteina. Habar nu am ce e asta, dar daca reusesti sa le faci, zi-mi te rog si mie, ca le-as face si eu. Dr.T ti-a mai zis si de alte analize, mai deosebite? Ca eu nu mai stiu ce sa fac. De fapt le-as mai avea pe cele genetice, dar cred ca o sa renunt la ele, pentru ca sunt foarte sigura ca nu asta e cauza. Si chiar daca ar fi, oricum nu exista tratament, deci mai rau ma stresez.
Va pupacesc pe toate, eu ma duc la somnic! Eu nu pot sa intru sa scriu decit seara, la serviciu nu am acces la net, de-asta nu vorbesc cu voi in timpul zilei.

Cristina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Cristina si eu sunt super incantata ca mergem in concediu la mare Imi place sa fac plaja de numa numa si combinata cu baile in mare ajuta foarte tare la vindecarea aparatului genital feminin Asa ca vom fi pregatite sigur de "lupta". Mai am cam o luna pana vom pleca, dar sunt fericita de pe acum!

Mergi la inceput

fetelor voi sunteti de nota 10 toate si tare dulci

laura chiar ajuta marea si soarele la vindecarea aparatului genital??eu nu stiam dar tocmai am fost la mare in weekendul trecut...si concediu placut la mare

fetelor sper sa nu vi se para deplasat dar vreau sa va intreb cum stati voi cu cheful de ca eu am un chef nebunsi am si cu cine nici sotul nu e mai prejos...oare sa fie de vina pauza asta lungutza??

Mergi la inceput

Nushulica am vazut chiar si azi la stiri, la Oana Cuzino, ca zicea despre beneficiile marii asupra aparatului genital feminin. Asa ca daca ai fost la mare e super
Si mie imi cam place sa ma joc cu "focul" si cu siguranta e din cauza lipsei timp de cateva luni. Spor la treaba, ca nu strica deloc Aaa si nu te fa ca nu ai observat intrebarea mea legata de test

Mergi la inceput