Zodia gemenilor (11)
Raspunsuri - Pagina 8

Tzuni spune:
Suna bine horoscopul saptamanii!
Nici de cel al zilei nu ma plang...
Sa aveti o saptamana frumoasa, gemanutze!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Luna75 spune:
GEMENII SI CASA LOR
Vivaci si curiosi, au nevoie de diversitate, forfota, stimuli. Pun mai mult pret pe informare si noutate decat pe bunuri si traditie. E lesne de priceput de ce cauta orice pretext ca s-o tuleasca de-acasa. Pentru a-i tenta sa ramana, trebuie sa li se ofere variatia la domiciliu: redecorand frecvent; invitand cat mai des prieteni in vizita; presarand peste tot jocuri, carti, reviste; lasandu-le la indemana telecomanda televizorului, si, mai ales, permitandu-le sa "respire" cat mai liber: ferestre mari, holuri spatioase, usi deschise la perete.
Adaptabili si nepretentiosi, s-ar putea acomoda oricarui stil. Totusi, trebuie tinut cont ca adora spatiile largi, luminoase si bine aerisite. Daca e sa aleaga, prefera aranjamentele moderne, simple, dar cu gust, in care predomina liniile drepte, formele stilizate, contururile suple si tonurile deschise. In ceea ce priveste materialele, nu se omoara dupa cele traditionale (piatra, lemn, laneturi). Traind in prezent, li se pare ciudat ca un lucru sa dainuie. Asa incat, masele plastice, metalele cromate, aluminiul eloxat, cartonul presat ori sticla li se par perfecte pentru scopurile lor imediate. Si inca un amanunt: Gemenii sunt citadini innascuti: cu cat zona in care locuiesc e mai centrala si mai animata, cu atat sunt mai fericiti.
Coltul favorit al casei e locul din fata televizorului sau de langa telefon, biroul pe care e computerul (cu Internet!), fereastra de la care pot vedea ce se petrece afara.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

olim spune:
De cate ori citesc ceva despre gemeni, stau si ma gandesc oare toti sunt ca mine sau au facut zodiacul asta dupa mine, ca prea mi se potriveste.
Adevarul ca nu toti gemenii suntam la fel, asta o stiu de pe sotu, care nu are nimic de-a face cu zodia uneori.
O saptamana buna tuturor.

liliac1 spune:
Din nou sunt placut surprinsa...da, intr-adevar, casa care o avem e amenajata sa fie cat mai spatioasa, in culori deschise (adica o culoare in toate camerele spre surpinderea sotului care voia o chestie de-o culoare, alta de alta culoare).
Apoi, mor daca nu ma intalnesc cu unii si cu altii. In we cel putin, stau ce stau, imi fac treaba (atat cat am chef!!) si deodata ma vezi ca ma framant: dar azi nu chemam pe nimeni la noi sau nu plecam nicaieri??? Noroc ca s-a dat si hazbandul dupa mine, ca altfel zburam din colivie.
Si partea cu lucruri simple, modernisme...sa va spun o faza...stindu-ma ca imi plac astfel de lucruri, cineva drept multumire pt un gest frumos din partea noastra ne-a oferit un tablou de piele!
Nu'sh ce sa fac cu el, ca nici nu pot sa fiu atat de "nerecunoscatoare" si sa-l fac pierdut... Sotul meu l-a numit generic: Picasso! Dar nu se armonizeaza deloc cu ceea ce am in rest...
Iar daca cineva vrea sa ma faca sa ma simt rau atunci imi ofera o excursie in care sa fac agroturism!!! Ei, palma mai grea ca asta...nu stiu daca pot primi. La soacra-mea daca stau 2 zile deja e muuuult! Si sta la tara, dar la bloc, adica cat de cat asemanator cu ce stiu eu, dar...fara utilitati sunt terminata!
M-am intins ca o placinta...dar sper sa ma intelegeti, ca doar stiti ca noi vb muuuult
Va pup si va doresc o saptamana usoara!
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006

Kittie spune:
Ne-am restrans de prin vancante :)
sa incep cu vestile bune : cu cateva ore inainte sa plec (adica pe 12jul) am facut inca o echo la Dr Iosup.. Unde, surpriza, mi-a spus ca nici vorba de placenta jos inserata (darmite praevia totala mediana cum era la mine) si ca se afla la 6cm de orificiul intern al colului.. Sa traduc : toate bubele mele s-au dus pe apa sambetei! Pot sa mi iau cupilu-n brate cat doresc (ee, cu limite, ca facui ditai burtoiu deja) , pot sa fac efort (si asta masurat), pot sa curat casa cu manuta mea, pot sa fiu autonoma, in sfarsit! nu mai am interdictii si nici amenintarea hemoragiei in spinare!
Dup'aia la mare fu dragut, n-am stat in viata mea asa de mult la mare, am ajuns sa ma plictisesc! Nu mai suportam la soare, nu mai suportam pe plaja, nicaieri. vroiam acasa, in patu meu cel mare si confortabil... Cupilu meu s-a stricat putin la burta, s-a stricat si la rasfat (nu mai adoarme singur, ca-nainte), eu ..eu obosita dar fericita .
In rest.. silueta? eu ma abtin la starea-mi gratioasa de balon, da' fusei slaba mereu.. Osoasa si lunga :). Casa? hmm... mi-o-mpart cu un taur, n-am sanse de plastice sau aluminiu ;) lemn nenicule ca i sanatos ;). Nu suport tablourile, astept niste poze de la prieteni pe care sa le fac postere sa le pun frumos in cui, imi plac florile da' nu stiu ce se0ntampla de nu-mi merg bine floricelele-n ultima vreme, nu=mi plac covoarele, mochetele, carpetele etc, husele, invelitorile, musamalele... si altele...
Cola? never. (cand fumam era buna... acu, bleah). Junk food sau alde mcdo never. Nu mi plac. fructele sa traiasca. Le-as manca si intravenos ;)

liliac1 spune:
mai Kittie, si eu tot cu un taur imi impart lucrurile, dar...daca la inceput purta breton si pantofi cu talpa groasa, avea preferinte pentru "natur" si clasic...i le-am scos din cap!!!!
Dupa cum am zis, cand am varuit voia fiecare camera de-o anumita culoare...ca asa trebuie (verde, bleu, lamai...). Asa ca mi-am luat catrafusele, am plecat la servici si i-am zis atat: vreau dormitoarele sa fie frez si holul si sufrageria sa fie un cappucino (nuante aproape imperceptibile)! Daca nu le gasesc asa...mancare rece si no sex!!! (taurii sunt gurmanzi si ...) M-a sunat dupa vreo 2 ore: draga mea, ce culoare e frez-ul asta?? Cappucino e ca ala de-l bei dimineata????
Cu cola nici eu n-am nicio treaba, daca s-ar putea apa plata si fructe, cat mai multe fructe. Si-as elimina f lejer si mancarea gatita "ca la mama" dar nu se poate din motiv de sot gurmand

Luna75 spune:
Ma intreb si eu cum de am gasit toate(Kittie,Liliac si eu)soti cu semn de pamant?
Al meu e Capricorn si daca m-as lua dupa el,am avea o casa-muzeu cu mobile din antichitate,tablouri mari pe pereti,de valoare bine inteles,seminee,draperii imperiale etc.
Bine ca reusesc sa imi impun vointa cu destula usurinta,si tot ce cumpar in casa trebuie sa fie practic si util.
In casa parinteasca uram bibelourile,mileurile,lucrurile "valoroase"(gen: ceainice,set de farfurii etc.,linguri de argint)-mostenite de la stra-stra-pe care le consider inutile.
Kittie,vesti bune in legatura cu sarcina,deci scapi si de cezariana,presupun.
Si eu am patit exact ca tine,mi s-a spus de placenta praevia inca de prin luna a treia si m-am menajat pana in luna a opta,cand am aflat ca totul e in regula.

Luna75 spune:
GEMENII SI BANII
Iti place sa ai parte de ce este mai bun in viata, iar asta inseamna in primul rand sa ai si banii cu care sa iti procuri ceea ce iti doresti. Banii sunt pentru tine un mijloc, nu un scop. Esti genul care se concentreaza mai mult pe a avea o cariera de care sa fie satisfacut, decat pe a obtine bani multi, dar o cariera stralucitoare, din fericire, inseamna si bani.
Nu esti genul de persoana care sa isi faca prea multe griji legat de viitor si in concluzie a economisi bani nu va fi o prioritate pentru tine. Nu prea treci pe la banca decat pentru a plati facturile care nu mai pot astepta. Nu esti insa nici exgerat de cheltuitor, iti cunosti limitele intr-o oarecare masura si iti pui frana atunci cand iti dai seama ca este cazul.
Nu ai nimic impotriva sa imprumuti bani, esti chiar exagerat de generos. Esti chiar genul care uita ca cineva are sa ii dea bani si nu ii cere acestuia imprumutul inapoi la timp.

olim spune:
Cu banii ai nimerit-o.Imi schimb jobul de cate ori gasesc ceva cu bani mai multi, si asta din studii si cercetari, adica comerciali, dar cu imprumutul nu.
Eu nu cred sa fii dat niciodata bani imprumut si cu ata mai mult sa uit de ei.Adevarul ca imi plac la nebunie si sunt foarte adunatori de bani, dar sa te fereasca Domnu cand merg cu sotul la cumparaturi.Venim intotdeauna cu masina plina, adica nu cumpar ca imi trebuie acum, cumpar sa am in casa la nevoie.
Asta ni se intampla cei drept aici, ca avem putere finaciara, dar e rau de tot la cumparaturi
Si cand ma gandesc ca in vacante si mai si, adica eu sunt genul care nu cheltui pe orice, dar cand mi se pune pata, dau oricat.
Si adevarul ca ne simtim bine sa facem multe cumparaturi, dar si sa ne creem o stabilitate financiara
Soacra zice ca pentru noi doar banii conteaza in viata, dar fara ei nu poti face nimic

SunSmile spune:
Buna gemanutelor,
Kittule ma bucur ca te-ai intors...ti-am dus dorul, sa stii! Si ma bucur tare mult de vestile bune pe care ni le-ai adus! Iti doresc sarcina usoara in continuare si numai clipe frumoase!
Luna multam mult pt tot ce ne scrii. Eu ma regasesc la partea cu cc casa...daaaa, cat mai mult spatiu, aerisit, sa nu vad covoare si bibelouri si mileuri sau alte minuni. Nu mi-au placut niciodata...si am avut norocul unei mame "dresabile". Ma rog...a avut si are ea gusturi bune dar stie sa ne si asculte pe mine si tata cand e cazul!
Imi plac nuantele deschise, imi place sa fie curat, am oaresce manii intr-ale curateniei dar asta e. Ferestrele si usile sunt larg deschise mereu, lumanarile parfumate si tot soiul de esente sunt nelipsite, formele avangardiste imi sunt si ele pe plac.
Banii??? Sunt necesari si ii apreciez in conditiile in care fara ei nu se poate. Insa da, cariera ma intereseaza, nu ma afecteaza prea mult faptul ca apuc sa dorm 3-4 ore/noapte....sunt extrem de multumita cu ce am...profesional si material. Cand voi ajunge milionara in lire sterline va anunt!
Aaaaa...si am acasa un barbat "de aer"...adicatelea o balanta, care e foarte....mult mai echilibrata si mai obiectiva decat mine! Este jumatatea aceea capabila sa umple perfect simturile si gandurile mele!
No...si vorbesc muuult, ca doar is geamana! V-am zapacit...pupi si o seara faina!
The future belongs to those who believe in their dreams.