Zodia gemenilor (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL ZILEI

Vesel, amuzant, pus pe sotii, sunteti o prezenta tonica in anturajul de prieteni. Chiar daca nu se prea pune baza pe cuvantul dv. acum, faptul ca le ridicati tuturor moralul va asigura simpatia si popularitatea.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata! Suna bine horoscopul de azi!
Luna, 75 e anul nasterii?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Revenit-am si io pe meleagurile DC-ului...
N-am horoscop de scris dar voiam macar sa va salut si sa va zic ca mi-au lipsit randuletele astea de zi cu zi la care faceam paralela cu ceea ce mi se intampla. Bineinteles ca nu iau decat partea buna a lucrurilor! Partile negative le ignor din start...Iar horoscopul de azi...ar fi trebuit sa fie trecut deja la zodiac...nu de alta, dar asa suntem noi mereu...

quote:
Vesel, amuzant, pus pe sotii, sunteti o prezenta tonica in anturajul de prieteni. Chiar daca nu se prea pune baza pe cuvantul dv. acum, faptul ca le ridicati tuturor moralul va asigura simpatia si popularitatea.

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Liliac,bine ai revenit printre noi .Ai dreptate in ceea ce spui.
Tzuni,da. M-am nascut in 75.
Va doresc o zi placuta la amandoua.
Nici voi nu aveti vacanta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna fetelor!

Hop si eu, tot din umbra citesc zilnnic insa timpul nu imi permite sa raspund.
Felicitari Luna ca intreti acest topic.
La mine azi nu a fost sa fie ca in horoscop, dar si maine e o zi!
Va pup pe toate
Revin, sper curand.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Micile esecuri ale zilei nu va doboara, ci dimpotriva, va dau si mai multa ambitie pentru a depasi hopurile aparute. Daca va lasati coplesit de pesimism, cu siguranta nu veti trece peste acest impas, de aceea trebuie sa va mobilizati singur toata forta de a trece peste aceasta pasa proasta. Aveti resurse mai mari decat credeti, totul e sa vreti sa le folositi.

Mergi la inceput

GEMENII SI SILUETA

Se numara printre norocosii care isi mentin aerul tineresc si o silueta fara probleme pana la adanci batraneti. Vioi si nelinistiti, se misca mult si au arderi bune. Nu sunt lacomi, preferand diversitatea in locul cantitatii. Devin supraponderali numai din intamplare, atunci cand horoscopul personal are configuratii specifice in acest sens.

Dieta Trebuie sa evite consumul de produse fastfood. Sunt la indemana si pot fi ingurgitate "din mers", e adevarat, dar contin multe grasimi. Atentie, de asemeni, la racoritoarele dulci si acidulate, pentru care Gemenii au o mare slabiciune (zaharul lor aduce calorii nedorite). La nevoie, pentru reglarea greutatii, pe langa restrictiile amintite se recomanda si o zi pe saptamana (numai) de fructe.

Miscare Guvernati de Mercur, zeul cu aripi la picioare, Gemenii se misca nonstop. Intrucat sunt agili si indemanatici, le convine perfect tenisul sau ping-pongul. Dar accepta cu entuziasm si dansul, hoinarelile cu bicicleta, raidurile pe role sau banalele plimbari pe jos - orice, cu conditia sa aiba companie.

Alte sugestii Au impresia ca fumatul sau rontaitul ii calmeaza. Ar fi de o mie de ori mai castigati daca ar invata doua-trei tehnici de relaxare bazate pe exercitii de respiratie.

Mergi la inceput

Luna, si horoscopul de azi mi se potriveste. AM o zi cam nashpa, dar o sa mobilizez! Cat despre silueta, ma regasesc PERFECT in ce scrie acolo!

PS. si io...75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nu mi-e prea drag horoscopul de azi, dar il accept! Resurse am...inca! Doar am fost in concediu
Cat despre silueta...chiar ca nu prea am stiut ce-i aia dieta...si-am mancat numai tampenii. Bun sfatul cu o zi de fructe!!!
La capitolul miscare...fii-mea-i tare fericita, nu de alta dar cine o fugareste toata ziua?? Cine-i companionul ei de joaca pana cadeam amandoua late?? Si..recunosc ca inca mai pot sa tin pasul cu ea. Can o sa ma i creasca si mi-o cere sa joc elasticul sau mai stiu eu ce-or mai inventa copiii nostri va fi mai greu...

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Luna, azi nu avem horoscop?

Mergi la inceput