Zodia gemenilor (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

OARE CE horoscop o fi fost azi pentru ca mi-a mers extraordinar de bine chiar daca m-am intrors din drum dimineata .M-am inteles bine cu colegii si seful ,am stat bine la capitolul comunicare si mi-am rezolvat si o parte din probleme pe care le tot amanam.Pana acum totul a fost OK . Inca nu a venit consortul acasa asa ca nu stiu cum va fi seara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Kittie,concediu placut la mare.Cred ca baietelul tau se va distra foarte bine acolo iar vecina ta va "rasufla"usurata ca ati plecat .Tie iti va fi mai greu deoarece fiind insarcinata nu te poti bucura cu totul de "deliciile" oferite de un sejur la mare
Aurora,ce iti mai face fetita? Tot neastamparata ? Chiar aveam in minte sa iti sugerez sa o lasi in pace,nu incera sa o schimbi,mai bine sa o lasi de capul ei,deoarece Gemenilor le place libertatea si urasc limitele.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna seara gemanute!

Kittie multam de raspuns, io in gravidenie m-am vindecat , acum au reaparut......asa ca, sunt zile cand efectiv imi vine sa urlu( si treaba cu concentrarea nu tine!)
Si conced' placut si ai grija cu soarele, si sa ne aduci scoici.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Buna !
Elena Laura fetita mea a revenit acum la o perioada de liniste si afectiune .Cateodata ma surprinde cu dragalaseniile ei ( apropo de calitati) si-mi place sa palavragim si sa ne dragalim ceea ce nu se poate spune de verisorul ei(capricorn cu 2 ani mai mic) care este tepos la orice gest de afectiune a mamei lui (tot gemeni) si a celor din jur.Oricum cu cititul nu pot sa o rezolv in nici un fel pentru ca nu-i place mai ales ca e vacanta dar imi fac probleme pentru ca pana incepe scoala uita tot ce a invatat si asa nu prea se omoara ea in timpul scolii si a ajuns printre ultimii 10 din clasa si nu pentru ca nu stie ci pentru ca nu este ambitioasa si nu ii place sa invete ( am fost cam dezamagita la sfarsitul anului scolar si chiar nu am vrut sa ma duc la serbarea de sfarsit de an).Cand am vazut cat de mult o afecta lucrul asta ( ca nu merg la serbare ) mi-am calcat pe inima si m-am dus ca sa suport laudele celorlalte mamici pentru copii lor.Cum pot fi ambitionati copii gemeni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,
"VINERI 14 IULIE - Iubirea e oarba in aceasta zi si il priviti pe cel drag in cele mai frumoase culori. V-ati indragostit din nou sau ati ajuns la un nivel mult mai inflacarat al sentimentelor, ceea ce va face mai romantic, mai pasional, mai plin de viata. Cand iubirea merge atat de bine, toate par luminoase in jurul dv."

Gemanutelor....spor in toate, ce pot sa zic!

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Super horoscopul de azi

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Mergi la inceput

HOROSCOP DE WEEK-END

Va simtiti singur si cautati compania intre rude si cunostinte. Chiar sunteti hotarat sa faceti o vizita dar ezitati pentru ca nu veti sti cum veti fi primit. Incercati sa dati cateva telefoane de unde veti primi sfaturi pe care va va veni greu sa le acceptati. Atentie la curent, dantura dvs. este cam subreda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Un pupic dulce pentru toate gemanutele, la sf de we.

Mergi la inceput

HOROSCOPUL SAPTAMANII

Toate segmentele activitatii dv. se bucura de atentia cuvenita si, pentru prima oara dupa o lunga perioada de timp, puteti sa spuneti ca aveti toate lucrarile gata in avans. Nu primiti gratificatiile promise, dar situatia nu va nelinisteste. Aveti suficienta energie pentru a stabili si pastra relatii de colaborare noi. Joi, depasiti o etapa foarte stresanta, iar cei care au facut analize medicale au vesti bune. La sfarsitul intervalului, nu trebuie sa abandonati planurile de a va vizita cele mai dragi rude.

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

O zi plina de capricii, inca de la primele ore ale diminetii. Nu prea aveti nici un chef sa va petreceti ziua la serviciu sau sa duceti la indeplinire sarcinile care v-au fost trasate. Singurul aspect caruia ii acordati o foarte mare atentie este planul financiar, si datorita faptului ca intrati in posesia unei sume de bani simtiti nevoia sa dati fuga la primul magazin.

Mergi la inceput