Zodia gemenilor (11)
Raspunsuri - Pagina 27

Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
Primiti o veste care va pune pe ganduri, mai bine zis va face sa fiti mult mai retinut in afirmatii. Ceva va spune ca trebuie sa taceti intr-un anumit context, asteptand un moment mai prielnic pentru a expune parerea. Intalniti o persoana in preajma careia va simtiti ciudat, ori din cauza superficialitatii pe care o inspira - deci nu aveti incredere in ea – ori din cauza racelii cu care va trateaza.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Luna75 spune:
Doinaam citit si eu cazul lui Barbye,nu pot sa spun cat de tare m-a intristat-ca orice alt accident stupid de altfel-.
Ceea ce ma doare si mai mult in asemenea cazuri este ca imi dau seama ca oricare dintre noi ar putea fi in locul ei.
M-am bucurat ieri sa citesc ca din cand in cand simte ca are picioare ceea ce inseamna ca are sansa sa mearga din nou.
Cred ca tu reusesti sa-i intelegi si mai bine situatia deoarece ai trecut prin acelasi tragic eveniment si ca mama-sigur ca suferi mai mult pentru baiatul tau decat pentru propria persoana.

olim spune:
Deja s-a adeverit horoscopulam discutat cu seful meu pentru niste comisioane, care mi se pareau foarte mici si colegul meu a zis sa ii spunem, dar m-a lasat doar pe mine sa argumentez de ce, si el a tacut
Asta m-a deranjat, dar oricum zice seful ca nu il tine mai mult de luna asta, si nu ma mira ca nu face nimic la birou e mai tot timpul plecat.
O zi frumoasa tuturor.

doinabita spune:
Unde ati fost azi? eram la coada cu subiectul.Eu am casa pe dos ...dar cand termin o sa fie frumos.Maine la cafeluta adunarea!
bita doina

Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
Viata de familie cunoaste o ameliorare prin gasirea unei solutii ce va face pe toti mai calmi, mai blanzi unii cu altii. Atmosfera revine la normal datorita unei vesti ce bucura pe toata lumea. Totul pare sa se ordoneze mai bine in viata dv., mai ales in relatie cu cei dragi sau cu anturajul. Poate fi momentul potrivit pentru a face o reorganizare a vietii de familie.

doinabita spune:
Buna dimineata!imi place horoscopul!poate voi primi vesti bune!ca asa spune horoscopul!Azi scot totul din sufragerie, si nu o sa pot sa intru pe DC doar la noapte tarziu!Va doresc la toate o zi foarte buna!Hai la cafea!
bita doina

Luna75 spune:
Doina,spor la treburile casnice!Luna viitoare ma apuc si eu.
De azi mi-am luat o saptamana libera si plec si eu in vacanta,asa ca nu imi mai arat fata pe aici pana la intoarcere.

olim spune:
Salutare fetelor.
Si mie imi place horoscopul.
Chiar am avut o discutie cu sotul, despre planuri de viitor.
Va doresc o zi frumoasa tuturor.

doinabita spune:
Horoscop se azi!
Amanare
Apar “convulsii” la nivelul prieteniilor si in mai toate felurile de relatii. Conflictele cu partenerul se accentueaza, mai ales din cauza promisiunilor amanate.
Nu imi place ,dar asta am gasit!Perseverenta ne caracterizeaza pe noi, gemenii!
Luna, concediu placut!
Hai la cafeluta!
La multi ani tuturor celor care poarta numele zilei de azi!
Rugati-va pentru Barbye!O opereaza acum!
bita doina