Implementare proiect de finantare

Implementare proiect de finantare | Autor: blueee

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor

Mi s-a propus sa ma ocup de implementarea unui proiect de finantare nerambursabila, castigat de o importanta firma. Eu am urmat un curs de managementul proiectului, da' nu a fost mare lucru. Asadar, pe de o parte sunt flatata ca mi s-a prous sa ma ocup de acest proiect, dar pe de alta parte, nu prea stiu ce si cum trebuie sa fac. Daca lucrati cu proiecte, aveti experienta in gestionarea/implementarea unui proiect mi-ar fi de mare folos sa imi dati niste informatii generale.
Si inca o problema, cand mi s-a propus sa ma ocup de proiect, am fost intrebata si de conditiile mele (financiare)... Care este suma care se cere pentru gestionarea unui proiect?
Please help :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueee spune:

Inca nu stiu foarte multe detalii. Maine o sa ma intalnesc cu managerul de la firma respectiva sa-mi dea mai multe informatii. Bugetul aprobat este de 80.000 Euro. Rolul meu ar fi de coordonator.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsuri Adela.
Problema e in felul urmator: eu nu sunt angajata la firma respectiva. Asa ca va trebui sa facem un contract prestari servicii, sau nu stiu exact modalitatea. Managerul stie ca eu am facut un curs de managementul proiectului - proiecte europene in Spania, anul trecut. Dar teoria e teorie... Plus ca eu am scris proiecte pentru finantare, dar pe partea de educatie, cultura,pe cand aici e vorba de chestii tehnice. Ma gandesc ca pasii trebuie sa fie aceiasi oricum.
Motivul pentru care as vrea sa iau acest proiect e si pentru a capata experienta.

Mergi la inceput

Nu sunt nici macar calificata pe specificul proiectului. Proiectul e pe mediu,e vorba de o statie de epurare;
eu am formare filologica, cursuri de management al proiectului si masterat in drepturile omului.
I-am facut o impresie foarte buna la un interviu managerului de la firma respectiva (nu am ramas la ei la firma, deoarece postul care era disponibil in acel moment nu ma satisfacea din punct de vedere profesional) si vrea ca eu sa ma ocup de acest proiect :). A fost impresionat de CV-ul meu.
Maine o sa vad exact despre ce vorba, pentru ca eu nu stiu ce contine proiectul si cum arata contractul cu autoritatea de finantare.

Mergi la inceput