Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 29
romaria spune:
Buna fetelor si multumesc de raspunsuri,azi cum am citit mesajele vostre am fugit la doctor, m-am dus la urgente direct ca aici nu poti sa vezi doctorul cand vrei :(((. Si acolo a venit o doctoritza si o asistenta sa asculte bataile inimii lui bebe. Nu au auzit nimic am intrat in panica mare, au chemat alt doctor si nimic, am inceput sa plang, am fost fff speriata. La un moment dat doctorul imi spune sa-mi sun sotzul sa vina ..am inebunit . Am spus ca nu stiu daca il gasesc acum, a zis suna la mama ta, zic nu am nici o familie aici in afara de sotzul meu:(( Si atunci a zis daca nu suni tu sun eu sa vina cineva sa stea cu tine. Nu va spun cat am putut sa plang
.
Plangand ma rugam la DD sa nu mi-l ia pe bebe. L-am sunat pe sotz care a venit de urgentza acolo.
Apoi au zis sa facem repede o ecografie. La eco mi-a zis ca se aud bataile inimii si m-am linistit dar trebuie sa merg la ginecologul meu ca astia de la spital nu mi-au dat multe amanunte.
Dar parca acum bebe nu mai misca pe acolo ca la ultima ecografie. Nici nu stiu ce sa zic.
In fine cert este ca am avut o zi de nu va spun ,de la toata panica am avut si tensiune mare.
Nu am No-Spa aici la mine, nici nu stiu ce sa i-au ,astia nu-ti dau nimic.
Hai ca m-am lungit cu povestile.
Va pup si multa sanatate,
Romaria
14+
bits spune:
Romaria poate bebe facea nani si de aceea nu se zbenguia.la prima sarcina am patit-o si eu cu Ken,eram in luna 9 si cand au vrut sa-i asculte inima nik.am simtit cum mi se scurge sangele din vene si ca jumatate din viata s-a terminat.i-au facut un electrosoc si imediat s-a trezit.oricum sa dea D-zeu sa fie bine
Daconst mama esti obsedata cu luatul in greutate.am luat 25kg la sarcina cu Ken.dupa ce am nascut am ramas fara 10 kg restul s-au topit de la alaptat.tu si bebe sa fiti sanatosi ca apoi o sa ai destul timp sa slabesti!
Ralu si eu am avut uter retrovers.asa cum iti spunea si Gio problema e ca nu ramai prea repede insarcinata dar nasterea nu poate fi influentata de asta.oricum in timpul sarcinii din cauza greutatii fatului si a lichidului revine la pozitia buna.
octy
13,KENZO(1nov 2004) si bebitzu
bits spune:
Crisotexa eu vreau sa nasc in Romania si la clinica pe care am pus ochii cezariana e 1500 euro iar operatia e prinsa cu ajutorul laserului.nu stiu cat e nasterea normala dar cred ca ajunge in jurul a 1000 euro.
octy
13,KENZO(1nov 2004) si bebitzu
aelita spune:
romaria,scumpo,sper ca totul sa fie bine cu tine !! nu te ingrijora si nu mai plange,ai incredere si incearca sa te linistesti!
sigur o sa fie bine !!!!daca era ceva grav te tineau in spital.nu te-ar fi trimis acasa.sunt mai toxuni,dar nu pot fi inconstienti ca stiu ca o incurca ! ai incredere, esti totusi in trim 2 si cred ca bebe deja e puternic !
ma bazez mult pe faptul ca nu te lasau sa pleci acasa din nici un spital din lume daca era ceva grav,asa ca nu te alarma,sa nu iti faci rau !!
cristiana70,felicitari si bine ai venit!
azi ai facut 9 saptamani si 1 zi !!!! sa mergi asa sanatoasa !!
trim 2 il incepi pe 2 august.mai ai un pic si greul a trecut !!!
catalina trebuie sa va tineti de capul lui atunci cand el e bine.sa incercatisa va povesteasca ce simte,ce fantome are,cum e cand le simte venind.sa il faceti sa inteleaga in functie de credinta pe care o are el: vreo religie anume,vreun crez anume in viata asta ,in moarte,in alte vieti..trebuie in functie de ce digera el.si explicat ca printr-o buna terapie el poate afla de unde ii vin fantomele alea,sa devina ca o curiozitate pt el sa afle cine il bantuie si de ce .
alydumy are gemeneeeeeeei !!
sa fiti sanatosi toti trei !
catalina eu nu pun la semnatura permanenta.eu dupa ce scriu,pun maimutoiul cu graviduta,scriu cifra si gata.
iar va dau solutii rudimentare inventate de mine:)))
anis e cam riscant sa iei antihistaminic,eu zic ca trece daca nu e alergie grava.mie mi-au spus ca in sarcina apar mancarimi de piele,poate si de la deshidratare,voma,etc,si ca atat timp cat nu te umfli,nu e ceva grav care sa te tina si zis si noapte,NU E NIMIC.poate fi si hormonal.
fetelor,cred ca e liber la ficatei,nu???in trim 2 nu mai e pericol de surpuls de vitamina a,NU?CA DACONST a mancat.si eu am cumparat .dar de moment am cumparat un ficat de rata,o cutiuta mica mica si am mancat un pic din ea.
nu cred ca e bine sa dai jos,doar sa faci o dieta controlata de medic,si sa te mentii ,daca e cazul.nu cred ca anumite kile raman dupa sarcina,si altele nu.dupa nastere,depinde si de organism,cat de repede slabeste fiecare.nu te stresa.eu deja ma stresez ca nu am pus nimic,asa ca macar puneti voi sa-mi dati si mie apoi.
ralu daca ti-au facut papanicolau,asta nu include si lamela ?adica se ia pe un betisor din interior,si la laborator se vede orice posibila infectie.
cam toate fetele din afara se plang de acelasi lucru,dar pana la urma banuiesc ca e totul ok,asa e stilul lor.
uite,si ivona spune la fel.cat despre control gineco,"manual",nici vorba,or sti ei ce-or sti,poate nu e bine nici sa "umble " toata ziua..
amaya,bine ca atrecut! sanatate multa !!!
bits,mama,ce preturi !!
15+
bits spune:
Aelitoooo iar nu dormi!pe cuvant ca te
.mey odihneste-te pt bebe!asta daca nu lucrezi in schimburi![]()
octy
13,KENZO(1nov 2004)
"]baby[/url]
ralu74 spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri,
mi-au fost de ajutor, noroc cu voi ca altfel nu stiu ce m-as face![]()
V-as mai intreba ceva, poate ca unele dintre voi v-ati confruntat cu problema. De vreo cateva saptm mi-a iesit aproape de genunchi, pe pulpa piciorului, un fel de galma, mai bine spus seamana cu o piscatura de tantar mare, insa care e rosie, se mareste si doare cand apas. Problema e ca mai apar cateva cam tot prin aceeasi zona. Nu stiu ce sa fac pana sa ajung la medic care o sa imi spuna, sau nu, ce sa fac
Sa fie din cauza circulatiei, o fi din cauza sarcinii, ca mai apara efecte negative in organism......
Poate unele dintre voi ati patit-o si stiti depsre ce e vorba.
Va multumesc din nou ca sunteti alaturi de mine
Ralu 13+
Daconst spune:
Neatza,burtici!
Cum e Aelita cu somnul seara asa sunt eu dimineata.La 5 si ceva deja am trezirea,desi inainte dormeam pina la 10.![]()
Cu ficateii asa stiam si eu ca in primul trimestru e mai nasol,apoi cam poti manca de toate.
Bits,sunt cam stresata cu kg,mai ales ca vreau sa iau doar cit ii trebe la bb si nu sa bag eu aiurea dulciuri si porcarioare,ca asta mi-e tendinta.Daca scap nu ma mai pot opri.Am si eu pasarele.![]()
Romaria,imi dau seama prin ce clipe groaznice ai putut sa treci.Roaga-te la DD si sigur te va ajuta sa treci cu bine prin asta.
Fii tare si atunci e si puiutul tau tare ca tine.Oricum in trimestrul 2 cica pericolul cel mai mare a trecut,deci poate sunt doar medicii de vina.Te asteptam cu rezultatul de la dr. ginecolog.
Dana 14+
loremunteanu spune:
Buna dimineata, burtici!
A trecut ceva vreme de cand nu am scris, dar va citesc zilnic.
Noi suntem tare fericiti. Aseara am fost la
si l-am vazut iar pe bebe. Spre bucuria noastra a inceput sa dea tare din picioruse si din manute; a zis tati ca-l facem fotbalist. Nici nu-mi gasesc cuvintele sa descriu senzatia, starea pe care am avut-o (si inca o mai am) cand a inceput bebe sa dea din picioruse. Acum avem 3cm si 171batai/minut. Si dr. T. a fost ... nu stiu daca surprins neaparat... dar mi s-a parut incantat, nu stiu... si ne-a zis "Uitati ca va saluta bebe!". Tare frumos...
In rest sunt bine. Se vede o burtica frumusica... Inca nu am reusit sa fac poze dupa filmuletul cu bebe, dar dupa ce le fac am sa incerc sa pun niste poze sa ne vedeti si voi. Starile de greata nu mai sunt asa frecvente... mai apar cand dam de mirosuri urate... gen ghena, Dambovita, etc... Inca reusesc sa trec peste, fara finalizare. A propos de greutate, in iunie am luat cam 650 grame. Nu ma sperie greutatea. O sa vad eu cum o scap de kg dupa ce se va naste bebe. Pana atunci... tot inainte...
Am facut analizele si de sange si de secretie si Papa Nicolau si sunt bune... Doar o candida a aparut, dar asteptam 14 saptamani ca s-o tratam... In rest e ok... Consultatie pe masa nu am mai facut... nici nu simt nevoia... Probabil ca nici nu-i nevoie... fac eco transvaginala (parca asa o cheama)...
Bun venit, burticilor noi! Burticile cu mici problemute: totul o sa fie bine! Aveti grija de voi! Fiti optimiste!
Cam atat...
Pupici la burtici!
Aveti grija de voi!
Loredana
11
Catalina spune:
Mai fetele, bine ca ma laudam cu falfaieli prin burta ca acuma sunt panicata ca parca nu am burta deloc. Voi care mai sunteti la 14 sapt, aveti burta?
Catalina 14+
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Mai fetele, bine ca ma laudam cu falfaieli prin burta ca acuma sunt panicata ca parca nu am burta deloc. Voi care mai sunteti la 14 sapt, aveti burta?
Catalina 14+
Mie parca mi-a scazut...
A fost mai mare si acu s-a tras,nu stiu cum...nu mai am asa burtica mare decit seara cind ma umflu de la cite ceva.De ex.ceapa sau sare mai multa.In rest nu iti prea dai seama ca sunt gravi.
Dana 14+