Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Megbeng,
io as propune asa:

1. clau07 UM - 26.03.2006 DPN - 31.12.2006 Canada
2. babyrusa UM - DPN - 01.01.2007 Germania
3. Happy_girl UM - 30.03.2006 DPN - 01.01.2007 Constanta
4. Salina UM - 05.04.2006 DPN - 01.01.2007 Bucuresti

Daca vrei tu sa colorezi, eventual numele, cred ca e OK. Astea sunt idei de gravidutza care tre' sa stea in pat. Ce as mai colinda eu parcurile...

Si acum un SFAT pentru gravidutezele noastre care au ramas insarcinate foarte repede dupa primul bebe. Imunitatea voastra este foarte scazuta (oricum este scazuta in sarcina, dar imediat dupa o nastere este si mai scazuta). Aveti mare grija de voi, luati ceva vitamine si evitati toate sursele posibile de virusi (aglomeratii mari, gradinite, in lunile de iarna familii "virusate" etc).

Io, la cele 10+ ale mele, am o burta de 5 luni. Va dati seama ca nu pot spune ca sunt in 2 luni, ca nu ma crede lumea. Asa am fost si la Tudor.

Bafta la ecografii!!! Sa veniti cu vesti bune!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Meg, cum le scrisesem io erau numele sub nume, DNP sub DNP etc. Vad ca nu le-a pastrat. Asa ca de, se adevereste zicala, usor de zis, greu de facut. Fain site-ul ala. Cine se pricepe...

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

gata, stiu cum procedez ca sa nu iasa prost: salvez varianta actuala a listutei (imi fac pe calculator un document WORD in care trec "codul" ), apoi trimit documentul in mailul comun, sa aiba toata lumea acces..asa ma pot juca linistita la listutza, daca nu va palce putem reveni la varianta actuala!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Megbeng - succes cu listuta. Mie mi-a placut foarte mult lista initiala, facuta de Aiska. Era simpla si clara. Eu am incercat sa-l trec pe David in listuta, dar m-am pierdut printre fonturi, culori si marimi. Poate ai tu mai multa rabdare.

Gio si Crisa - un pupic special pt. voi . Ma bucur ca v-ati facut curaj sa scrieti aici. Nici eu n-am indraznit sa scriu de la inceput desi am urmarit subiectul de la primul capitol, prima pagina .

Ruxi - ma gandesc la tine si-ti tin pumnii. O sa fie bine. E bine ca esti optimista!!! Asta ajuta cel mai mult.

Ada - auzisem si eu de "povestile" astea, dar cred ca sunt doar superstitii babesti. Daca gandesti logic, nu are nici o legatura. A boteza un copil este minunat, in orice situatie te-ai afla. Alta prostie din popor, ca daca botezi cand esti in timpul menstruatiei, nu-i merge copilului bine...bla-bla. Fii serioasa!

ALINA 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Crisotexa bine ai venit!sarcina usoara si multa sanatate ca sa-l tii pe bebe la loc cald

Megbeng cred ca nu vb de acelasi bebe.eu am vazut poza lui cand era mai marisor.esti sigura ca a murit?

eu propun sa renuntam la iconita,se stie ca toate suntem gravidute,in plus se incarca listuta prea mult.faza cu delimitatul fiecareia printr-o linie mi se pare superrr.

fetele m-am uitat astazi pe analize si am valoarea de 160 la toxo.ce reprezinta?am facut boala sau nu?

octy12,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

sunt meg..am sa caut sa vad lista initiala! si eu, ca si voi, prefer cat mai simplu..deocamdata am zis sa trimit o mostra din listutza in lucru, ca sa nu ma apuc sa o modific pe toata si sa nu fie bine!

va rog sa va uitati si sa veniti cu sugestii!

Mergi la inceput

nu zice nimeni nimic? de culori, dimensiuni..
ma mai gandeam sa punem la sfarsit linkurile utile..
totusi nu am sa pot face toata lista azi..se ofera cineva sa continue? cand dai edit vezi cum sunt "colorate" mamicile de deasupra si se continua asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eu nu ma pricep la listute ca sunt relativ noua pe forum...dar imi placea lista initiala a Aiskai,simpla si fara briz-brizuri.

Catalina,zici ca la tine a miscat???Ca eu am acealasi DPN ca si tine 9ianuarie,doar ca trebuie sa modific in listuta...acolo e 8.
Ce mi-ar place sa simt si eu,dar cred ca-s mai nesimtita

Bafta fetele la echograf si va asteptam pe toate cu vesti bune.

Dana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Meg, daca delimitezi fiecare burticuta in parte cu cate o linie o sa fie o lista enorma...cel mai bine ar fi fara liniute intre si doar numerotate, iar caracterele colorate diferit si doar numele scrise cu bold....parerea mea

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

amaya, scuze daca-s mai ametita..cum adica " caracterele colorate diferit"? care caractere?

liniile orizontale sunt usor de pus/scos..ma gandeam ca sunt utile mai incolo, cand o sa adaugam si alte date listutei, de genul sexului bebelusului, maternitatea...cu liniile nu ma panichez, asadar, deocamdata le las, ca se scot simplu..hai ca las cu BOLD doar numele

Mergi la inceput