Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

La multi ani, multa sanatate, viata lunga si plina de impliniri, Mariuca! Sa dea Domnul sa-ti bucuri familia minunata cu surasul tau ani multi si fericiti!
Te imbratisam cu drag si suntem cu gandul alaturi de tine!

Simona 17+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Maria, papausa mica, iti dorim sa cresti mari si sanatoasa!!
La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

de Sfinta Maria, un gind dulce pentru Mariuca!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

De Sf. Maria ii dorim Mariei multa, multa sanatate si sa creasca mare si frumoasa!!!
Pupici dulci pe obrajori!!

Doamne ajut-o pe Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Multa sanatate, doamne ajuta!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Multumim mult de urari! Maria e bine, zambeste mult si gangureste cu noi si cu jucariile. E indragostita de frate-sau, cum il vede i se lumineaza fata. O data era cam necajita, asa e ea dupa mese, si cand l-a vazut a zambit, un zambet amestecat cu plans, asa dulce a fost... Am mai facut poze da nu ne-am invrednicit sa le punem, sper sa apucam cat de curand.

Avem probleme cu mancatul inca, sper ca in lunile care vin sa o comvingem sa manance singurica sa scapam de tubuletul din stomac, dar va fi o cale lunga... accepta suzeta cu ceva pe ea, sticla sa n-o vada, iar cu lingurita a parut la inceput ca va fi mai bine da acum nu o mai vrea, tot suzeta data prin ceva e de baza...

Danut e si el bine, da nu prea mai vrea la gradi. Din septembrie oricum nu-l mai trimitem, va fi greu da e mai bine mai ales pentru Maria ca incepe sezonul gripelor...

Ralu la multi ani si printesei tale scumpe!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaMitu spune:

Buna Irinel,
tare ne bucuram ca auzim de bine de Mariuca... se vede ca luptatoare ca mamica ei :). Ne rugam pt Mariuca si pt voi si mai asteptam vesti de la voi pe forum.
Pupici dulci la baieti, Mariei si tie
Cu Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinel, ma bucur din toata inima ca sunteti bine, ca Maria evolueaza f bine. Ma gandesc f des la voi, imi e ff rusine ca nu ti-am mai scris niciun mail, nici la copilasi nu am mai reusit sa intru...

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel Mariei. Incet incet o sa invete si sa manace. Ma rog sa fie cat mai curand. Voua putere sa treceti cu bine peste aceste probleme.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Irinel, CINEVA acolo SUS este mereu cu voi si dovada este starea buna a micutei Maria.Imi pare bine sa citesc ca evolueza bine si ma in continuare ca totul sa fie bine si in viitor.

Mariana 13+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput